Business u sportu

Dario Šimić, Dino Rađa, Marko Šapit – tek su neki od ovogodišnjih BUS govornika

BUS konferencija

Na novom izdanju nagrađivane BUS konferencije posjetitelje očekuje kombinacija predavanja i interaktivnog panela te sasvim novi sadržaji. Sudjelovanje je besplatno.

Hrvatska studentska asocijacija treću godinu zaredom organizira konferenciju Business u sportu (BUS), koja je nastala s ciljem povezivanja sporta i businessa, a ujedno je najveća sportska konferencija u Hrvatskoj. Održat će se 16. ožujka 2019. godine, s početkom u 10:30, u Kongresnoj dvorani Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu.

BUS je prvi put održan 2017. godine, a tada je okupio oko 400 sudionika, 6 govornika, 18 panelista i 3 moderatora. Ove se godine očekuje još bolji odaziv zahvaljujući potvrđenim govornicima, a među njima se nalaze:  

  • Marko Šapit – sportski novinar
  • Ivan Cvjetković – menadžer Marija Mandžukića / bivši hrvatski nogometni reprezentativac
  • Pero Kuterovac – kondicijski trener brojnih hrvatskih olimpijaca
  • Ivica Tucak – trener Hrvatske vaterpolo reprezentacije  
  • Saša Janković – sportski doktor Hrvatske nogometne reprezentacije
  • Dario Šimić - bivši hrvatski nogometni reprezentativac 
  • Dino Rađa – bivši hrvatski košarkaš (osvajač dvije olimpijske medalje, svjetski prvak, europski klupski prvak); trenutno predsjednik stručnog savjeta za mušku košarku
  • Danira Bilić – bivša hrvatska košarkašica (osvajačica olimpijske medalje); trenutno predsjednica stručnog savjeta za žensku košarku
  • Red bull.

Uz kombinaciju predavanja i interaktivnog panela, posjetitelje očekuju i novi sadržaji. Između ostalog, moći će sudjelovati u nagradnoj igri te osvojiti brojne vrijedne nagrade partnera. Sudjelovanje je besplatno, uz prethodnu prijavu na poveznici.

Hrvatska studentska asocijacija već više od 26 godina okuplja mlade, ambiciozne ljude različitih profila koje povezuje jedna stvar – žele više od studiranja. Upravo pod navedenim geslom tijekom svih ovih godina uspješno djeluje organizirajući projekte i radionice, istovremeno osposobljavajući studente za buduće zaposlenje obogaćujući ih novim znanjima i iskustvima. Izvrsnost ovog projekta prepoznao je i Ekonomski fakultet na kojem će se održati, stoga je i nagrađen Dekanovom nagradom.

Više informacija moguće je dobiti na Facebook stranici konferencije.  

Komentari na članak

Vezani članci

Alen Đurić

Sigurnosna konferencija

Suosnivač Skypea otvorio FSec govoreći o sigurnosti komunikacije na internetu

Informacijska i kibernetička sigurnost ključni su izazovi s kojima se susreću sva visoko digitalizirana društva, pa tako i Republika Hrvatska. Upravo je njima posvećena sedma FSec konferencija koja se nastavlja 8. rujna u Varaždinu.

Anglophilia

Međunarodna konferencija studenata anglistike

Bogat program Anglophilije okupio međunarodne izlagače i oduševio brojne posjetitelje

Filozofski fakultet u Zagrebu ugostio je brojne izlagače iz različitih europskih zemalja okupljene na konferenciji Kluba studenata anglistike X.a.

Uštopavanje lopte

Futsal turnir u Megatonu

Mali nogomet za velike ciljeve

Župa sv. Marko Križevčanin organizira dvodnevni malonogometni turnir na zagrebačkom Črnomercu.

Teretana, vježbanje

Studentski centar Zagreb

Teretane u studentskim domovima uskoro kreću s radom

Od 10. rujna do 1. listopada teretane će raditi po izmijenjenom rasporedu, a 1. se listopada vraćaju ustaljenom radnom vremenu.

Futsal Dinamo

Velik uspjeh malonogometnog kluba

Futsal Dinamo izborio prvu ligu

Pobjedom u Vinkovcima protiv domaće momčadi Aurelije, Dinamovci su kolo prije kraja osigurali ulazak u prvu malonogometnu ligu.