Business u sportu

Dario Šimić, Dino Rađa, Marko Šapit – tek su neki od ovogodišnjih BUS govornika

BUS konferencija

Na novom izdanju nagrađivane BUS konferencije posjetitelje očekuje kombinacija predavanja i interaktivnog panela te sasvim novi sadržaji. Sudjelovanje je besplatno.

Hrvatska studentska asocijacija treću godinu zaredom organizira konferenciju Business u sportu (BUS), koja je nastala s ciljem povezivanja sporta i businessa, a ujedno je najveća sportska konferencija u Hrvatskoj. Održat će se 16. ožujka 2019. godine, s početkom u 10:30, u Kongresnoj dvorani Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu.

BUS je prvi put održan 2017. godine, a tada je okupio oko 400 sudionika, 6 govornika, 18 panelista i 3 moderatora. Ove se godine očekuje još bolji odaziv zahvaljujući potvrđenim govornicima, a među njima se nalaze:  

  • Marko Šapit – sportski novinar
  • Ivan Cvjetković – menadžer Marija Mandžukića / bivši hrvatski nogometni reprezentativac
  • Pero Kuterovac – kondicijski trener brojnih hrvatskih olimpijaca
  • Ivica Tucak – trener Hrvatske vaterpolo reprezentacije  
  • Saša Janković – sportski doktor Hrvatske nogometne reprezentacije
  • Dario Šimić - bivši hrvatski nogometni reprezentativac 
  • Dino Rađa – bivši hrvatski košarkaš (osvajač dvije olimpijske medalje, svjetski prvak, europski klupski prvak); trenutno predsjednik stručnog savjeta za mušku košarku
  • Danira Bilić – bivša hrvatska košarkašica (osvajačica olimpijske medalje); trenutno predsjednica stručnog savjeta za žensku košarku
  • Red bull.

Uz kombinaciju predavanja i interaktivnog panela, posjetitelje očekuju i novi sadržaji. Između ostalog, moći će sudjelovati u nagradnoj igri te osvojiti brojne vrijedne nagrade partnera. Sudjelovanje je besplatno, uz prethodnu prijavu na poveznici.

Hrvatska studentska asocijacija već više od 26 godina okuplja mlade, ambiciozne ljude različitih profila koje povezuje jedna stvar – žele više od studiranja. Upravo pod navedenim geslom tijekom svih ovih godina uspješno djeluje organizirajući projekte i radionice, istovremeno osposobljavajući studente za buduće zaposlenje obogaćujući ih novim znanjima i iskustvima. Izvrsnost ovog projekta prepoznao je i Ekonomski fakultet na kojem će se održati, stoga je i nagrađen Dekanovom nagradom.

Više informacija moguće je dobiti na Facebook stranici konferencije.  

Komentari na članak

Vezani članci

Studenti u učionici

Studentska konferencija

Studenti i tvrtke okupljaju se oko informatizacije poslovnih procesa na ZŠEM-u

Kako bi se razvila svijest o važnosti rane edukacije o upravljanju informacijskim sustavima poduzeća, na ZŠEM-u se održava studentska konferencija kojoj je u fokusu upravo management informacijskih sustava.

YouthSpeak Forum u Sheratonu

Poduzetništvo, edukacija i društvena odgovornost

Postanite dio globalnog pokreta mladih na Youth Speak Forumu

Predavanja, rasprave i radionice o poduzetništvu i samozapošljavanju odvijat će se na Youth Speak Forumu. Konferencija se održava 29. travnja u Zagrebu.

Hodočašće u Mariju Bistricu

Hodočašće

Zagrebački sportaši hodočaste u Mariju Bistricu

Put u Mariju Bistricu organizira se u ponedjeljak, 5. svibnja, a prijaviti se možete na broj 099/2004 475 (Marijan Spehnjak, povjerenik za pastoral sportaša Zagrebačke nadbiskupije).

Igrači na terenu

Odigrano je 11. kolo prve hrvatske nogometne lige

Jadranski derbi bez pobjednika, odličan pogodak Benka

Najznačajnija utakmica ovog kola odigrala se na Kantridi gdje je Rijeka remizirala s Hajdukom.

Vidal Chile

Copa America: dan 5.

VIDEO: Revolveraška večer u Čileu

U dvije utakmice skupine A ekipe su zabile čak 11 golova.