LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Nagradni natječaj Zagrebačke banke

Berlin te zove. Tko će sudjelovati u finalu Lige prvaka?

Imate još 6 dana da zaigrate kviz i osvojite put u Berlin na finale UEFA Champions League.

Imate još 6 dana da zaigrate kviz i osvojite put u Berlin na finale UEFA Champions League.

Pred nama je najvažnija i najiščekivanija nogometna utakmica godine – finale UEFA Champions League koje se ove godine od 5. do 7. lipnja održava u Berlinu. Za titulu najbolje momčadi Starog kontinenta bore se četiri kluba – talijanski Juventus, njemački Bayern te španjolski giganti Real Madrid i Barcelona. Veliko nogometno znanje osigurat će igračima dvaju od ovih klubova kartu za Berlin. Kartu možete osvojiti i vi, vašim velikim znanjem o nogometu, na nagradnom natječaju Zagrebačke banke.

Svi korisnici MasterCard Student kartice ili Student Lepeze, kao i oni koji će to tek postati, imaju priliku sudjelovati u kvizu znanja o nogometu koji će se održati na službenoj Facebook stranici Zagrebačke banke od 4. do 17. svibnja.

Svakim točnim odgovorom osvajate bodove i uspinjete se na top listi najboljih kvizaša. Najbrži i najtočniji osvojit će putovanje za dvije osobe na finale UEFA Champions League u Berlin, uz plaćene zrakoplovne karte i hotelski smještaj, a ostali uz malo sreće imaju priliku dobiti UEFA Champions League nogometne lopte.

Berlin te zove! Javi se i sudjeluj u finalu nogometne Lige prvaka!

FOTO: ZAGREBAČKA BANKA