LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Međunarodna konferencija

Australski stručnjak Haff predvodi jubilarnu Kondicijsku pripremu sportaša

Donosimo popis uglednih imena koja će sudjelovati na petnaestom izdanju međunarodne konferencije „Kondicijska priprema sportaša“.

Donosimo popis uglednih imena koja će sudjelovati na petnaestom izdanju međunarodne konferencije „Kondicijska priprema sportaša“.

U Zagrebu će se ove godine održati međunarodna konferencija Kondicijska priprema sportaša, 24. i 25. veljače na Kineziološkom fakultetu. Listu uglednih imena koja će sudjelovati na petnaestom izdanju konferencije predvodi nagrađivani australski profesor i predsjednik NSCA, Greg Haff, govornik na prvom danu rezerviranom za teoretska predavanja. Trenirao je američke reprezentacije u dizanju utega i biciklizmu te je međunarodno priznat kao jedan od vodećih stručnjaka na području razvoja snage i izdržljivosti.

Australskom stručnjaku pridružit će se i trener Julio Calleja, cijenjeni znanstvenik i kondicijski trener, kojeg je najviše proslavio rad s najboljom španjolskom košarkaškom generacijom u povijesti, europskim i svjetskim prvacima. Na konferenciji će sudjelovati drugog dana, rezerviranog za praktične demonstracije novih tehnika. Tijekom dvaju dana konferencije Francesco Cuzzolin, Julen Castellano, Pedro Alcazar, Joseba del Carmen, Milan Čoh, Kemal Idrizović, Ainhoa Prieto i brojni drugi stručnjaci također će podijeliti svoja iskustva i nova saznanja o kondicijskoj pripremi sportaša.

Nedjelja, 26. veljače, rezervirana je za seminar Kondicijska priprema u sportskim igrama, koji organizira European Physical Conditioning Association. Područja su ovogodišnje Kondicijske pripreme sportaša programi kondicijske pripreme, prevencija ozljeda u sportu, kondicijski trening djece i mladih te brojne druge teme namijenjene kondicijskim trenerima i svim ostalim stručnim kadrovima koji sportašima pomažu postići vrhunske rezultate.

Petnaesto izdanje konferencije održava se u organizaciji Kineziološkog fakulteta u Zagrebu, Udruge kondicijskih trenera Hrvatske i američke National Strength and Conditioning Association.

FOTO: KIF ZAGREB