LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Samsung KICK

Aplikacija stvorena samo za obožavatelje nogometa

Aplikacija objedinjuje rezultate i statistiku, a prije njenog razvoja Samsung je proveo zanimljivo istraživanje među zaljubljenicima u nogomet.

Aplikacija objedinjuje rezultate i statistiku, a prije njenog razvoja Samsung je proveo zanimljivo istraživanje među zaljubljenicima u nogomet.

Samsung KICK je aplikacija namijenjena svim obožavateljima nogometa, a dostupna je samo na Samsung uređajima.

Kako funkcionira aplikacija objasnila je Lee Epting, potpredsjednica Samsungovog sektora za sadržaj i usluge u Europi:

„Aplikacija objedinjuje rezultate i statistiku s najnovijim vijestima i pričama s terena u stvarnom vremenu. Aplikacija KICK donosi nogometnim entuzijastima informacije koje su prethodno bile dostupne samo vrhunskim sportskim novinarima. S aplikacijom KICK, obožavatelji najvažnije sporedne stvari na svijetu zaista znaju više o nogometu prije svih drugih!“

Prije nego što je aplikacija KICK razvijena, Samsung Media Centre Europa je u kolovozu proveo istraživanje koje je pokazalo kako obožavatelji misle da znaju više o nogometu nego vrhunski nogometni menadžeri:

„Jedan od njih pet se toliko uživi u nogometnu utakmicu da govori drugima oko sebe koje bi odluke on donio da je na mjestu menadžera, a brojka se poveća na 44 posto u slučaju donošenja kontroverzne odluke na terenu. Jedan od četiri obožavatelja viče na televizor ili s ruba terena o potezima nogometaša.“

Talijani su najglasniji, a Britanci prvi zaplaču

Istraživanje je nadalje pokazalo kako najveću podršku nogometašima pružaju Španjolci, a pod najvećim stresom za vrijeme utakmice su Francuzi koji provedu tek 4,1 sat tjedno razgovarajući o nogometu. S druge strane, Talijani su najglasniji te tjedno potroše 8 sati raspravljajući o nogometu.

Od svih europskih država, Velika Britanija će prva zaplakati za vrijeme utakmice, a odmah za njom i Njemačka.

Obožavatelji nogometa vole biti u toku s događajima s terena pa je tako istraživanje pokazalo kako jedan od šest obožavatelja nogometa provjerava događaje iz svijeta nogometa svakih sat vremena, a 45 posto njih  čita jednom dnevno vijesti s nogometnih terena.

Aplikacija KICK se može besplatno preuzeti s internetskih trgovina Google Play odnosno Samsung GALAXY Apps.

FOTO: ICTBUSINESS.INFO