LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
MNK Alumnus dočekuje ekipu Vrgorca

Alumnus se napokon vraća na parkete

'Studenti' su već slavili protiv vrgoračke ekipe na gostovanju u njihovoj dvorani s čak 5:2.

'Studenti' su već slavili protiv vrgoračke ekipe na gostovanju u njihovoj dvorani s čak 5:2.

Nakon gotovo dvomjesečne pauze, nastavljaju se uzbuđenja u 1. HMNL. Nedavno održano Europsko prvenstvo u futsalu, u kojem su naši reprezentativci priredili senzaciju turnira u prvom kolu odigravši 3:3 sa Španjolskom, glavni je razlog ovako duge stanke. No unatoč tome, ovoga vikenda očekuju nas brojne zanimljive utakmice. Naravno, najviše pozornosti pridajemo MNK Alumnusu koji u Martinovci na Valentinovo dočekuje Vrgorac

Jedina kadrovska promjena za vrijeme zimske stanke u Alumnusu je odlazak Lazanina. Međutim, Lazanin je ionako imao skromnu minutažu pa to ne bi trebalo predstavljati veliki problem za momčad Miće Martića. S druge strane, Vrgorac je suočen s teškom borbom za opstanak. Kako bi se ojačali za nastavak sezone, Vrgorčani su bili prilično aktivni u ovom prijelaznom roku. Iz Makarske su došli Stanković i Pavičić, koji bi uz Zrinka i Zvonka Markotića te vratara Buzova trebali predstavljati ozbiljno pojačanje klubu. U prvoj utakmici između ta dva kluba Alumnus je slavio u vrgoračkom Domu športova s 5:2.

Utakmica u Martinovci počinje u 19:45 sati. Cijena ulaznice je 20 kuna, a studenti imaju 50% popusta uz predočenje valjane isprave. Uz cijenu posjetitelji dobivaju i piće po izboru.

Alumnus se trenutno nalazi na 4. mjestu u domaćem prvenstvu, a osim ovog susreta, u 12. kolu 1. HMNL još igraju:

Novi Marof – Square
Kijevo Jako Sport – Nacional
Novo Vrijeme Apfel – Murter
Solin Veltins – Uspinjača.

FOTO: MNK ALUMNUS