LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Za naslov je bio potreban rezultatski preokret

Adacta osvojila 11. izdanje Malonogometne lige FER!

Prošlogodišnji finalisti Adacta ove godine ništa nisu prepuštali slučaju i pobjedom 3:1 nad ekipom RAO osvojili su naslov pobjednika 11. Malonogometne lige FER.

Prošlogodišnji finalisti Adacta ove godine ništa nisu prepuštali slučaju i pobjedom 3:1 nad ekipom RAO osvojili su naslov pobjednika 11. Malonogometne lige FER.

Kao što smo najavljivali, odigrani su finalni susreti Malonogometne lige FER.

U prvom polufinalnom susretu između ekipe RAO i Pula Gladiatorsa, svi golovi na utakmici pali su unutar prvih 10 minuta. Povela je ekipa RAO preko autogola Alena Živolića u četvrtoj minuti. u osmoj minuti grešku svog suigrača ispravlja Dean Meden. Rezultatski egal nije dugo potrajao, jer već sljedeće minute Vlatko Brnić ponovno dovodi RAO u vodstvo, a rezultat 2:1 ostao je na semaforu do kraja susreta.

Drugo polufinale između ekipe Adacta i Equidem oskudijevalo je golovima sve do samoga kraja prvog poluvremena, kada zabija Ivan Zorić i dovodi Adactu u vodstvo. U nastavku su se obje ekipe raspucale. Dario Markić u drugoj minuti nastavka povećava vodstvo svoje ekipe. Nadu ekipi Equidem donosi pogodak Dragutina Oreškog u 27. minuti. Adacta ipak nije dopustila iznenađenje te u 35. Duje Limić zabija za ponovno vodstvo od dva pogotka prednosti. U samoj završnici utakmice poraz je ublažio Stipe Vujić koji zabija za konačnih 3:2.

Finalni ogled prošlogodišnjih finalista Adacte i ekipe RAO donio je pregršt uzbuđenja i dobrih prilika na obje strane. Vodstvo je prvo uzeo RAO preko Vlatka Brnića u 15. minuti, a s istim rezultatom otišlo se i na odmor. U posljednjih 10 minuta ekipa Adacte preuzima potpunu inicijativu nad utakmicom i furioznom završnicom u kojoj su zabili tri pogotka (32., 36. i 40. minuta) dolazi do velike pobjede te je slavlje moglo započeti.

U utakmici za treće mjesto ekipa Equidema uvjerljivo je svladala Pula Gladiatorse s visokih 6:3.

POLUFINALE:

RAO - Pula Gladiators 2:1

Adacta - Equidem 3:2

FINALE:

Adacta - RAO 3:1

ZA TREĆE MJESTO

Equidem - Pula Gladiators 6:3

FOTO: MALONOGOMETNA LIGA FER