LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Sljedeće nedjelje na Bundeku

32. Kros za studente i učenike

Na Bundeku će se održati 32. Kros za učenike i studente.

Na Bundeku će se održati 32. Kros za učenike i studente.

Neizbježno dnevno štivo svakog zaljubljenika u sport - „Sportske novosti“, u suradnji s Hrvatskim atletskim savezom te pod pokroviteljstvom MZOS-a, organizira 32. po redu Kros sportskih novosti u nedjelju, 19. travnja. Jasno, ove godine Domaćin ovog najpoznatijeg natjecanja u Krosu i ovaj će put biti popularni Bundek. Nastupat će učenici osnovnih i srednjih škola, ali i studenti velike plejade fakulteta iz cijele Hrvatske.

Postoji nekoliko kategorija u kojoj se može natjecati. Učenice i učenici osnovnih škola (5. – 8. razred) natječu se u kategoriji do 1000 m, srednjoškolke i studentice u kategoriji do 1500 m, a srednjoškolci i studenti u kategoriji do 2000 m.

Nagrade, kao i uvijek u životu, dobivaju prva tri najbolja pojedinca iz svake kategorije. Također, postoji i ekipno bodovanje, tako da će se nagraditi najbolja osnovna i srednja škola te fakultet.

Što se tiče studenata, zlato od prošle godine brani Marko Kučko s VERN-a, dok će kod studentica to zadovoljstvo imati Katarina Jordan s Medicinskog fakulteta. Ekipno su prošle godine najbolji bili momci s FSB-a, a kod nježnijeg spola ovu prestižnu titulu odnijele su djevojke s Veleučilišta Baltazar iz Zaprešića.

Organizator je i ove godine obećao besplatne sendviče i sokove, a u najavi natjecanja piše i ovo, citiram: „Po završetku natjecanja predviđen je koncert popularnih izvođača zabavne glazbe.“ Tko zna, možda dođe i Beyonce...

Prijave za studente i studentice obavljaju se na licu mjesta od 11 do 12:30 sati, uz obavezan indeks ili iksicu.

Natjecanje za studente počinje u 13 sati, a za studentice u 13:15 sati. Ako se slučajno izgubite, tražite Igora Čovića, on je voditelj natjecanja.

Svima želimo puno sreće te ugodnu i zabavnu sportsku nedjelju.

FOTO: STUDENTSKI.HR