LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Studenti / Sport

Kampusijada ponovno poziva studente na sportska natjecanja, zabavu i druženje

Kampusijada je projekt koji je pokrenuo Studentski centaru suradnji s Edukacijsko-rehabilitacijskim fakultetom, Fakultetom prometnih znanosti i Hrvatskim studijima.

Leo Lazar osvojio zlato na Prvenstvu Hrvatske u karateu

Mladi Riječanin Leo Lazar osvojio zlatnu medalju na studentskom prvenstvu u karateu. Njegova zbirka medalja povećala se tako na više od 300.

STUDOM 24: Natjecanje koje povezuje studente kroz sport

Ovaj događaj promovira sportski duh, zdrav način života i timski rad, te je izvrsna prilika za opuštanje i druženje između napornih studijskih obveza.

U tijeku su prijave za humanitarni malonogometni turnir „Kopačka solidarnost”

Sudjelovat će članovi eSTUDENT-a i poduzeća s ciljem prikupljanja novčanih sredstava za pomoć onima kojima je najpotrebnije.

Humanitarna utrka na Marjanu: svaki prijeđeni kilometar donosi euro humanitarne pomoći

Na utrku se mogu prijaviti svi zainteresirani studenti, nastavnici i ostali članovi osoblja, ali i svi ostali koji žele pomoći. Prvih pedeset sudionika kao nagradu će dobiti posebno dizajniranu SEA-EU majicu.

Hrvatska olimpijka osvojila osamnaesto mjesto na Svjetskom prvenstvu u brzom klizanju

Na finalnom natjecanju sezone za seniore u šest disciplina nastupali su klizači iz trideset i sedam zemalja, a među njima našla su se i četiri hrvatska predstavnika.

TRAGEDIJA: U prometnoj nesreći život izgubio mladi splitski nogometaš

Preminuo je mladi nogometaš Šimun Šolić, igrač Radničkog nogometnog kluba Split. Klub se sa Šimunom oprostio dirljivim riječima.

Sveučilište u Zadru poziva studente na energičnu plesnu radionicu zumbe

Zumba je energična aktivnost koja ne samo da sagorijeva kalorije već pruža i zabavno iskustvo koje pokreće tijelo i duh, poboljšava raspoloženje, smanjuje stres i povećava samopouzdanje.

Studentski košarkaški klub Šibenik porazio ekipu Projekt K

Šibenik je ovom pobjedom završio regularni dio sezone osvojivši četvrto mjesto, dok je Projekt K završio na petom mjestu. Isti protivnici će se već idućeg vikenda susresti u četvrtfinalu prvenstva.

Kreće nove sezona Sveučilišne malonogometne lige

Prve utakmice nove sezone sportskog natjecanja u kojem se natječu studenti Sveučilišta u Zadru, kreću već od sutra. Sljedeći malonogometni susreti su zakazani za petak, 15. ožujka 2024. godine.