Projekt „Volontiranjem do znanja za 21. stoljeće”

Održano interaktivno predavanje o upravljanju osobnim financijama i organizaciji vremenom

Projekt, naslovna

Institut za stručno usavršavanje mladih u sklopu projekta „Volontiranjem do znanja za 21. stoljeće” održao je svim zainteresiranim korisno predavanje o upravljanju osobnim financijama i organizaciji vremena.

Udruga Studentski informativni kutak nastavlja s provedbom projekta Volontiranjem do znanja za 21. stoljeće koji se provodi uz financijsku potporu  Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. Tako je u ponedjeljak, 23. listopada 2017. godine, održano interaktivno predavanje i radionica pod nazivom Upravljanje osobnim financijama i organizacijom vremena. Zanimljivo i korisno predavanje vodio je partner na projektu, Institut za stručno usavršavanje mladih. Svi zainteresirani imali su prilike čuti mnogobrojne korisne savjete o financijama te naučiti kako što bolje i učinkovitije raspolagati vlastitim, kućnim budžetom. Ova je tema posebno bila zanimljiva studentima zbog korisnih informacija o tome kako što kvalitetnije i bolje rasporediti novac tijekom mjeseci i tjedana uzevši u obzir skromnost studentskih budžeta. Predavači su se posebno osvrnuli i na studente koji žive u stanovima te im predstavili načine na koje mogu uštedjeti i smanjiti i tako visoke režije te kako pametno štedjeti na prehrani, a ne ostati gladan.

Tijekom predavanja svi su zainteresirani mogli postaviti pitanja i saznati sve informacije koje su ih zanimale ili su im bile nejasne.

Pratite i dalje stranice Studentskog.hr kako biste bili informirani o svim budućim događanjima vezanim uz ovaj projekt.

Komentari na članak

Vezani članci

Mreža studentskih poduzetničkih inkubatora logo

Imate dobru ideju, ali ne znate kako je ostvariti?

Uključite se u Mrežu studentskih poduzetničkih inkubatora

Poziv je posebno namijenjen studentima koji ne znaju kako ih realizirati svoje ideje, onima koji vide stvari koje drugima promaknu te onima koji pronalaze rješenja kad drugi odustaju. Smatrate li da ste među njima, ovo je prava prilika za vas!

2. Sajam karijera HBŽ

Poticanje maturanata na studiranje u Zagrebu

Zagrebački klub livanjskih studenata i ove godine organizira Sajam karijera HBŽ

Studenti okupljeni u Zagrebački klub livanjskih studenata odlučili su budućim studentima približiti iskustvo studiranja na Sveučilištu u Zagrebu.

Elektrijada

Međunarodno natjecanje studenata elektrotehnike

FER-ovci u borbi za novi naslov na Elektrijadi

Najpopulatnije međunarodno natjecanja studenata elektrotehnike ove godine se održava u Italiji od 12. do 17. svibnja. Zagrebački FER-ovci započeli su s pripremama za obranu naslova najboljih.

Zgrada fakulteta

Rješenja za bolju zajednicu

Studenti FER-a pomažu energetski siromašnim kućanstvima

FER-ovci obilaze 100 kućanstava u Zagrebu, donose im pakete energetski učinkovite opreme te ih savjetuju o načinima uštede energije.

Dodjela medalja

EuroZagreb poziva studente

Rezerviraj datum i priključi se međunarodnom studentskom turniru

Osim natjecateljskog duha tu je i mogućnost upoznavanja i druženja, razmjene iskustava, i ono najvažnije - dobre zabave.