Projekt „Volontiranjem do znanja za 21. stoljeće”

Održano interaktivno predavanje o upravljanju osobnim financijama i organizaciji vremenom

Projekt, naslovna

Institut za stručno usavršavanje mladih u sklopu projekta „Volontiranjem do znanja za 21. stoljeće” održao je svim zainteresiranim korisno predavanje o upravljanju osobnim financijama i organizaciji vremena.

Udruga Studentski informativni kutak nastavlja s provedbom projekta Volontiranjem do znanja za 21. stoljeće koji se provodi uz financijsku potporu  Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. Tako je u ponedjeljak, 23. listopada 2017. godine, održano interaktivno predavanje i radionica pod nazivom Upravljanje osobnim financijama i organizacijom vremena. Zanimljivo i korisno predavanje vodio je partner na projektu, Institut za stručno usavršavanje mladih. Svi zainteresirani imali su prilike čuti mnogobrojne korisne savjete o financijama te naučiti kako što bolje i učinkovitije raspolagati vlastitim, kućnim budžetom. Ova je tema posebno bila zanimljiva studentima zbog korisnih informacija o tome kako što kvalitetnije i bolje rasporediti novac tijekom mjeseci i tjedana uzevši u obzir skromnost studentskih budžeta. Predavači su se posebno osvrnuli i na studente koji žive u stanovima te im predstavili načine na koje mogu uštedjeti i smanjiti i tako visoke režije te kako pametno štedjeti na prehrani, a ne ostati gladan.

Tijekom predavanja svi su zainteresirani mogli postaviti pitanja i saznati sve informacije koje su ih zanimale ili su im bile nejasne.

Pratite i dalje stranice Studentskog.hr kako biste bili informirani o svim budućim događanjima vezanim uz ovaj projekt.

Komentari na članak

Vezani članci

Crafty me Bratislava

Erasmus+ iskustvo

Projekt „Crafty me“ u kačkanju spojio mlade iz cijele Europe

Nigdje u rasporedu nećete naći podatak da ćete vježbati engleski, komunkacijske i prezentacijske vještine, da ćete shvatiti da se možete sporazumjeti s Makedoncima i Slovacima pričajući na hrvatskom, da ćete nekad biti u situaciji kad ćete morati uvažavati tuđe mišljenje iako je potpuno oprečno vašemu.

Starter (eSTUDENT)

Projekt udruge eSTUDENT

Tvoja karijera može započeti u Starter Mjesecu karijera

Starter Mjesec karijera dugogodišnji je projekt studentske udruge eSTUDENT, čija je svrha priprema mladih za proces zapošljavanja. Sve njegove sudionike očekuje pregršt korisnog i zanimljivog sadržaja.

Come to the dark side

Studentski.hr otvara svoja vrata

(Budući) HR manageri, prijavite se za rad na Studentskom.hr!

Ako si zainteresiran za radno mjesto HR managera, bez obzira na prethodno iskustvo, pošalji molbu i životopis na ivana.herceg@studentski.hr do 1.10.2014.

Izvor: Gaudeamus

Studentski tulum u Hangaru

Hoćete li i vi ispit' poslije ispita?

Stigli smo do završetka najstresnijeg doba u godini svakog studenta – ispitnih rokova. Stoga, svim studentima željnima dobre zabave donosimo ideju za opuštanje.

studentski performasi

Sveučilište u Zadru

Serijom javnih performansa zadarski studenti zaključili izborni kolegij

Na zadarskome je Sveučilištu 17. prosinca održana serija od osam performansa koje su osmislili i izveli studenti u sklopu izbornog kolegija Performans u svakodnevici pod vodstvom doc. dr. art. Nikše Eterovića.