Natječaj za stipendije

Zaklada Mikec daje stipendije studentima iz Međimurja

Promocija studenata

Zaklada Mikec uspješnog poduzetnika dr. Antuna Mikeca osnovana je s ciljem davanja stipendija uspješnim studentima Međimurja. Interes za dobivanje stipendije možete iskazati do 31. kolovoza.

Mlade i nadarene studente s područja Međimurja, uspješan poduzetnik dr. Antun Mikec, dipl. ing., odlučio je potaknuti na još veći rad dodjelom stipendija. Novoosnovana Zaklada Mikec namjerava za proračun zaklade osigurati 700 000 kuna godišnje. Sav novac dolazi iz prihoda tvrtki u vlasništvu ili suvlasništvu ovog poduzetnika. 

Studenti svoj interes za dobivanje stipendije šalju na adresu: Zaklada Mikec, Strojarska 20, 10 000 Zagreb. Prednost kod dobivanja stipendija imat će studenti slabijeg imovinskog stanja. Natječaj traje do 31. kolovoza.

Odluke o dodjeljivanju stipendija donosit će Zakladna uprava koju čine ugledni pojedinci te predstavnici državnih, lokalnih i crkvenih vlasti s područja Međimurja.

Komentari na članak

Vezani članci

stresonja6

Savjeti za poboljšanje kvalitete života za vrijeme studiranja

FOTO: Kako preživjeti studentske dane?

Donosimo 8 korisnih savjeta za samopomoć u stresnim situacijama u kojima ćeš se sasvim sigurno naći tokom svoga studentskoga života.

FFZG izvana

Psiha, društvo i integracija

Studenti otkrili što misle o fenomenu mentalnih problema; izjave pokazuju da o njemu promišljaju

Studenti zagrebačkog sveučilišta podijelili su s nama svoja promišljanja o fenomenu mentalnih problema i problemu u kojem se diskurs mentalnoga zdravlja nalazi danas.

Jezični café

Europski dan jezika

Jezični café u Zagrebu – popričajte s izvornim govornicima na čak 15 jezika

Ove subote možete u Zagrebu obnoviti svoje znanje stranih jezika u razgovoru s izvornim govornicima.

natječaj_kune

Financijska podrška

Srce grada Osijeka dodjeljuje stipendije u iznosu od 18 tisuća kn godišnje

Dodjeljuje se 30 stipendija u iznosu od 18 tisuća kuna godišnje studentima s prebivalištem u Osijeku. Prijave na natječaj zaprimaju se do 9. studenog.

Stipendija

STIPENDIJA DEPAUW SVEUČILIŠTA

„Vera Scholarship” nudi mogućnost studiranja u dalekoj Indiani

Studenti, ponajprije oni iz Hrvatske i Slovenije, mogu se prijaviti za „Vera Scholarship” do 1. svibnja i tako nastaviti svoje obrazovanje u dalekoj Indiani. Izvrsnost je ključan kriterij za odabir stipendista.