Natječaj

Za studente otvorena radna mjesta marketing menadžera brodske kompanije

Brod u suton

Prednost u dobivanju posla donosi iskustvo u radu u turizmu. Naknada varira ovisno o stupnju obrazovanja: od 600 eura za preddiplomske do 800 eura za diplomske studije.

Beboats nudi studentima završnih godina poslovne škole/fakulteta priliku za zaposlenje na poziciji marketing menadžera brodske kompanije. Kandidat bi se trebao izvrsno služiti francuskim ili engleskim jezikom, biti dinamičan i organiziran u poslovanju te posjedovati snažne komercijalne instinkte.

Prednost u dobivanju posla donosi iskustvo u radu u turizmu. Naknada varira ovisno o stupnju obrazovanja: od 600 eura za preddiplomske do 800 eura za diplomske studije. Riječ je o stalno otvorenom natječaju, a više informacija nalazi se na poveznici.

Beboats je internetska stranica koja služi za usporedbu iznajmljivanja čamaca. Postojećom ponudom koja se sastoji od 35000 čamaca diljem svijeta, sa ili bez skipera, predviđa se dvostruko povećanje prodaje za 2017. godinu.

 

 

Komentari na članak

Vezani članci

Izložba u Klubu Zona

Realizacija raznolikih aktivnosti

Raspisan natječaj za program i nove suradnike Kluba „Zona”

Pojedinci, organizacije i neformalne grupe mogu ponuditi realizaciju edukacija, radionica, tematskih druženja i sličnih događanja za mlade. Programu mogu doprinijeti volontirajući, ali i plaćenim angažmanima.

Studentski dom Osijek

Studentski centar Osijek

Povećane subvencije za privatni smještaj studenata u Osijeku

Odobreno je 600 subvencija za privatni smještaj studenata osječkoga Sveučilišta u iznosu od 200 kuna mjesečno što je povećanje iznosa subvencija koje su do ove akademske godine iznosile 147 kuna.

Ilustracija - stipendija

Financijska potpora

Hrvati iz Amerike stipendiraju buduće studente u domovini

Hrvatska školska zaklada raspisala je natječaj za stipendiranje nadarenih studenata u domovini. Natječaj traje do 15. svibnja 2018.

Pismo

Natječaj knjižnice

Za pismo Miljenku i Dobrili nagrada romantični vikend u Kaštelima

Do 3. kolovoza zaprimaju se ljubavna pisma ili istinite priče o pronalasku ljubavi, kao i razmišljanja o tome što nam ljubav predstavlja u životu. Potpisan i adresiran na Miljenka i Dobrilu najbolji će rad bit nagrađen romatničnim vikendom za dvoje u Kaštelima.

Fotografiranje

Natječaj

Fotografiranjem zagrebačke svakodnevice do vrijednih nagrada

Hodanjem, bicikliranjem ili vožnjom javnim prijevozom, osim što možete dobiti nagradu u vrijednosti od 1000, 750 ili 500 kn, živjet ćete zdravije i čuvati okoliš, kao i doprinijeti održivom urbanom razvoju.