Studentski posao

Za čišćenje snijega u Osijeku satnica i do 35 kn, prijave već započele

Snijeg

Tko kaže da samo ljeti cvate posao? Zimske (ne)prilike također nude mogućnost zarade. Osječki studenti i ove su godine dobili priliku okušati se u čišćenju snijega, a prijaviti se mogu već sada.

Počelo je zimsko računanje vremena, u mjesec studeni duboko smo zakoračili, temperature su poprilično pale, a prognoziraju se još i niže. Nema sumnje, zima je pred vratima, a s njom i prve pahuljice snijega koje će nam na neko vrijeme preobraziti krajolike. Povezujući ga sa zimskim radostima, u nama izaziva pozitivne emocije. S druge strane, donosi nam niz problema kao što su poteškoće u prometu, zakrcane pješačke staze i ulazi u privatne domove.  

Zato je Grad Osijek, da ga snijeg ne bi zatekao nespremnog, već krenuo s pripremama za čišćenje. Prvi korak je osigurati radnu snagu. Nastavljajući tradiciju iz prijašnjih godina, raspisan je oglas za radno mjesto studenta čistača snijega na području Grada. Točno mjesto rada određivat će se prema potrebi, o čemu će poslodavci naknadno obavijestiti studente. Također, prevozit će ih se na mjesto obavljanja rada te će im se osigurati pribor za rad, lopate i prsluci. Zainteresirani se mogu prijaviti na adresu e-pošte mcondic@stucos.hr i biti dostupni poslodavcu za vrijeme snježnih (ne)prilika.

Radno vrijeme je četiri sata dnevno, a u snijegu je moguće ostati i koji sat duže. Dobra vijest je da se satnica ove godine povećala pa će sada iznositi 30 kuna, a dodatni satovi (izvan spomenuta četiri sata) iznose 35 kuna.

Ovaj se studentski posao prijašnjih godina pokazao popularnim među studentima jer se broj prijavljenih popeo čak do sedamdeset. Ista se prilika osječkim studentima nudi i ove godine, a prijaviti se mogu već sada.

 

Komentari na članak

Vezani članci

Balašević

Dorđe Balašević u rujnu priprema novi spektakl

Balašević u Osijeku

Đorđe Balašević u rujnu nastupa u Osijeku. Detalje o ulaznicama i organiziranom prijevozu iz Zagreba potražite na linku!

Oliver & Gibonni

Koncertna promocija „Familije“

Oliver i Gibonni pripremaju koncertne spektakle za vjernu publiku u Varaždinu i Osijeku

Oliver i Gibonni nastupit će ove subote u Areni Varaždin, a tjedan dana kasnije oduševit će osječku publiku u dvorani Gradski vrt. Za osječki su koncert rasprodane tribine.

Naslovna

Neobičan oglas

Traži se misteriozna djevojka iz tramvaja

Crvenokosoj djevojci koja ga je te noći očarala ipak nije imao hrabrosti prići, no to ga nije spriječilo da ju potraži pomoću svih mogućih sredstava.

UniSport Futsal u Osijeku

Počela UniSport Futsal Liga

Vukovarci izborili izravan plasman u Ligu, Brođani ispali

UniSport Futsal Liga počela je 24. studenog turnirom u Osijeku, gdje su se natjecale ekipe iz kvalifikacijske skupine Istok.

Ekonomski fakultet

Novi studentski projekt

Osnovana pravno-ekonomska klinika u Osijeku

Pokreće se pravno-ekonomska klinika koja će osječkim odvjetnicima nuditi besplatne pravne savjete.