Studentski posao

Za čišćenje snijega u Osijeku satnica i do 35 kn, prijave već započele

Snijeg

Tko kaže da samo ljeti cvate posao? Zimske (ne)prilike također nude mogućnost zarade. Osječki studenti i ove su godine dobili priliku okušati se u čišćenju snijega, a prijaviti se mogu već sada.

Počelo je zimsko računanje vremena, u mjesec studeni duboko smo zakoračili, temperature su poprilično pale, a prognoziraju se još i niže. Nema sumnje, zima je pred vratima, a s njom i prve pahuljice snijega koje će nam na neko vrijeme preobraziti krajolike. Povezujući ga sa zimskim radostima, u nama izaziva pozitivne emocije. S druge strane, donosi nam niz problema kao što su poteškoće u prometu, zakrcane pješačke staze i ulazi u privatne domove.  

Zato je Grad Osijek, da ga snijeg ne bi zatekao nespremnog, već krenuo s pripremama za čišćenje. Prvi korak je osigurati radnu snagu. Nastavljajući tradiciju iz prijašnjih godina, raspisan je oglas za radno mjesto studenta čistača snijega na području Grada. Točno mjesto rada određivat će se prema potrebi, o čemu će poslodavci naknadno obavijestiti studente. Također, prevozit će ih se na mjesto obavljanja rada te će im se osigurati pribor za rad, lopate i prsluci. Zainteresirani se mogu prijaviti na adresu e-pošte mcondic@stucos.hr i biti dostupni poslodavcu za vrijeme snježnih (ne)prilika.

Radno vrijeme je četiri sata dnevno, a u snijegu je moguće ostati i koji sat duže. Dobra vijest je da se satnica ove godine povećala pa će sada iznositi 30 kuna, a dodatni satovi (izvan spomenuta četiri sata) iznose 35 kuna.

Ovaj se studentski posao prijašnjih godina pokazao popularnim među studentima jer se broj prijavljenih popeo čak do sedamdeset. Ista se prilika osječkim studentima nudi i ove godine, a prijaviti se mogu već sada.

 

Komentari na članak

Vezani članci

Sveučilišna brucošijada

Studentski centar Osijek

Prva Sveučilišna brucošijada u Osijeku!

Ove godine u Osijeku će se prvi puta održati velika Sveučilišna brucošijada, koju zajedno organiziraju Studentski zbor Sveučilišta, Studentski centar u Osijeku i Studentski život Osijek.

unisporthr

UniSport – poluzavršnica u košarci

VERN i Sveučilište u Zagrebu predstavljat će Sjever u Poreču

Hrvatsko sveučilišno natjecanje za akademsku godinu 2014./2015. stiglo je do poluzavršnice. Prošlog se tjedna u Osijeku održalo posljednje kvalifikacijsko natjecanje za košarkaše skupine Sjever.  

Milla Jovovich puši cigaretu

Martina Tupek

Imamo po čemu snimati film Horrible bosses 3 (kapitalizam : ja – 1:0)

Kad mi istekne ugovor, Zemlja se neće prestati okretati oko Sunca. Vjerojatno će i dalje padati kiša. A niš`, zapalit ću cigaretu i proći će još jedan dan. Život je lijep. Osim kad nije.

Studenti u Nanobitu

Studentski poslovi

Nanobit traži "ozbiljne igrače" za testiranje videoigrica

Saznajte kako nastaju računalne igre u Hrvatskoj i kolika je mogućnost zapošljavanja studenata u jednoj od najuspješnijih game development kompanija i izvoznika u Hrvatskoj.

Snijeg

Savršene lokacije za „ptice selice“

Što je to snijeg? – pitaju se stanovnici poznatih svjetskih lokacija

Iako je nama snijeg uobičajena pojava s kojom se svatko nosi na svoj način, neki ga ljudi vide tek jednom u životu ili nijednom. Saznajte na kojim to poznatim mjestima snijeg pada jednom u stoljeću.