Povoljno i brzo

Web shopovi: najbolje od najboljeg

Online shopping

Putem ovih web shopova možete kupiti sve od odjeće, elektroničkih uređaja pa do Gandalfove lule. Cijene su povoljne, vrijeme dostave minimalno, a u nekim slučajevima dostava je besplatna.

Ulaskom u Europsku Uniju građane Hrvatske štite brojni zakoni, kao i standardi zaštite potrošača, pa je time kupovina online povoljnija. Osim toga, vrijeme dostave je minimalno, nema PDV-a niti carine, a i kod nekih web shopova dostava je besplatna. Na većini web shopova možete plaćati debitnim karticama od Vise Electron i Master Carda pa do Maestro kartice. Plaćati se može i preko servisa PayPala koji je zapravo posrednik između kartice i web shopa.
Premda veoma brza i udobna, prilikom kupovine online treba biti oprezan sa lozinkama i svojim osobnim podacima.

1. Ebay

Od odjeće, elektroničkih uređaja, opreme za kuću, kitica za vjenčanja pa do antikviteta, eBay ima sve. Na eBayu je teško provesti tek nekoliko minuta jer vas jedna stvar začas odvede do druge i tako u nedogled. Kako biste kupili nešto na eBayu, potrebno je imati otvoren korisnički račun na PayPalu.
Pozitivna strana kod eBaya je što, prije odabira predmeta koji želite kupiti, piše dostavljaju li u Hrvatsku. Osim toga, svaki prodavač ima svoju ocjenu pa je lakše odabrati od koga kupiti neki proizvod. Plaća li se dostava ovisi o proizvodu i prodavaču.

eBay
 
FOTO: ebay.com/ Screenshot
 
 

2. Amazon
Baš kao na eBayu, Amazon isto prodaje sve. Od filmova, igračaka, odjeće pa do knjiga. Amazon je možda najbolji izbor vlasnicima Kindle uređaja za kupovinu e-knjiga. Roba stiže vrlo brzo, a plaća se samo kreditnom karticom.

Amazon
 
FOTO: amazon.com/ Screenshot
 
 


3. Book Depository
Book Depository nudi ogromnu kolekciju stripova i knjiga te turističkih vodiča, a plaća se putem PayPala. Dostava je besplatna, a cijene povoljne. Na stranici idesh.net ističu kako se u dostavi ponekad zna dogoditi greška, ali u slučaju izgubljene pošiljke, bez problema šalju ponovno.

Book Depository
 
Foto: bookdepository.com/ Screenshot
 
 

4. Elbenwald
Elbenwald je odličan za sve filmoljupce, obožavatelje videoigrica ili cosplaya. Ovdje možete kupiti razne kostime, mačeve korištene u Hobbitu ili pak Gandalfovu lulu. Inventar ima proizvode iz Harry Pottera, Batmana, Hobbita, Igra Prijestolja i Star Warsa pa do Portala. Platiti se može kreditnom karticom i preko PayPala.

Elbenwald
 
Foto: elbenwald.de/ Screenshot
 
 

5. Asos
Za kupnju odjeće odličan je Asos. U svojoj ponudi ima preko 850 brendova, a razvio je i vlastitu seriju odjeće. Uz svaki odjevni predmet piše o kakvoj se tkanini radi i kako je održavati. Osim toga, teško se može dogoditi da pogriješite veličinu jer kraj svakog odjevnog predmeta piše veličina koja iskazana u centimetrima. Platiti se može kreditnim karticama i preko PayPala, a za Hrvatsku se vrši besplatna dostava unutar devet radnih dana.

ASOS
 
Foto: asos.com/ Screenshot
 
 


6. Spreadshirt
Spreadshirt nudi majice, pregače, torbe, ali i maske za mobitele. Osim toga, postoji opcija gdje sami možete odabrati dizajn majice, boju i vlastiti natpis, i to po cijeni već od 17.80 dolara koja uključuje troškove dostave. Spreadshirt pruža mogućnost otvaranja profila gdje se mogu staviti vaše kreacije za prodaju. Platiti se može putem PayPala i kreditnim karticama.

Spreadshirt
 
Foto: spreadshirt.com/ Screenshot
 
 

7. SportsDirect
Nike, Adidas, Lee Cooper i O´Neill samo su neki od brendova koje možete naći na SportsDirectu. Osim sportske odjeće, SportsDirect nudi haljine, okvire za slike, sunčane naočale, slušalice i povoljan nakit te još mnogo toga. S povoljnim cijenama, kvalitetnom robom i brzom dostavom lako se navući na takav način kupovine. U slučaju da vam nešto ne isporuče, dovoljno je poslati prigovor, a oni vraćaju novac već isti dan Platiti se može PayPalom i kreditnim karticama, a dostava se plaća.

SportsDirect
 
Foto: sportsdirect.com/ Screenshot
 

Komentari na članak

Vezani članci

Top 10 mobile trends

Pregled iz svijeta tehnologije

Top 10 mobilnih trendova 2013. godine

Donosimo vam top 10 trendova mobilne industrije iz 2013. godine koji će unaprijediti svijet kakvog ga znamo.

Žena koja spava

Imate problema s buđenjem?

„Budilica“ koja doslovno izbacuje iz kreveta

Youtuber Colin Furze izumio je budilicu koja će vas doslovno izbaciti iz kreveta pa se više ne morate bojati da ćete prespavati važan ispit.

Mobilni telefon

Nema kršenja privatnosti

Sami ste si krivi za posljedice poziva stražnjicom!

Osoba koja upravlja uređajem i ne poduzme jednostavne mjere da se zaštiti od izloženosti svojih razgovora trećoj strani ne treba ni očekivati privatnost.

Amber Case

Antropologinja kiborga

Amber Case: Svi smo mi kiborzi

Amber Case, antropologinju kiborga, časopis Fast Company proglasio je najutjecajnijom ženom u istraživanju tehnologije.

Internet access

Činjenice o internetu

Činjenice koje (možda) niste znali

Tim Burners-Lee pokrenuo je WWW (world wide web) i time potaknuo pravi razvoj interneta. Koje se još činjenice nalaze iza inovacije koja nam je svima promijenila život?