Financijska podrška

Vlada Mađarske raspisala natječaj za dodjelu stipendija

https://pixabay.com/en/money-money-tower-coins-euro-2180330/

Zainteresirani kandidati moraju izvršiti online prijavu na mrežnim stranicama mađarske zaklade Tempus do 26. ožujka 2019. godine do 23 sata za semestralni/djelomični studij, cjelokupan studij i istraživački boravak, a za ljetne tečajeve prijave traju do 28. ožujka 2019. godine do 23 sata.

Vlada Mađarske raspisala je natječaj za dodjelu stipendija za akademsku godinu 2019/2020. Odnosi se na sljedeće kategorije:

  • Stipendije za semestralni/djelomični studij

Dodjeljuju se u trajanju od 3 do 10 mjeseci studentima preddiplomskog, diplomskog i doktorskog studija na visokim učilištima u RH koji imaju završen minimalno jedan semestar na svome matičnom visokom učilištu. Odnose se na studijske programe na mađarskom jeziku, osim za područje umjetnosti gdje je prihvatljiv i engleski jezik.

  • Stipendije za kratki i dugi istraživački boravak

Dodjeljuju se u rasponu od 3 dana do 10 mjeseci. Kratki istraživački boravak u trajanju od 3 do 29 dana odnosi se na poslijediplomski studij i istraživanje i na postdoktorski studij i istraživanje. Dugi istraživački boravak u trajanju od 1 do 10 mjeseci odnosi se na studente koji su završili sveučilišni diplomski studij ili integrirani preddiplomski i diplomski sveučilišni studij te na postdoktorande.

  • Stipendije za cjelokupni preddiplomski, diplomski i doktorski studij

Namijenjene su kandidatima koji su završili srednjoškolsko obrazovanje te onima koji su završili sveučilišni preddiplomski studij te sveučilišni diplomski studij ili integrirani preddiplomski i diplomski sveučilišni studij.

  • Stipendije za ljetne tečajeve mađarskog jezika i kulture

Traju 2 ili 4 tjedna, ovisno o odabranom tečaju, a pokrivaju trošak tečaja, smještaja i prehrane.

Zainteresirani kandidati moraju izvršiti online prijavu na mrežnoj stranici mađarske zaklade Tempus do 26. ožujka 2019. do 23 sata za semestralni/djelomični studij, cjelokupan studij i istraživački boravak, a za ljetne tečajeve prijave traju do 28. ožujka 2019. godine do 23 sata. Na mrežnoj je stranici moguće pronaći i više detalja o postupku prijave. 

Komentari na članak

Vezani članci

Agencija za mobilnost

Prijavite se

Stipendije Vlade Francuske Republike

Na raspolaganju vam je gotovo sto deset mjeseci jezičnih i stipendija iz znanstvenih područja

Ready, steady, code natjecanje 2014.

„Ready, steady, code 1.0 hackathon” na FOI-u

Natječaj za programere, nagrada 10 000 kuna

Svi zainteresirani programeri mogu se prijaviti na Ready, steady, code natjecanje do 11. studenog 2014. godine.

žena na razgovoru za posao

Financijska podrška

Raspisan natječaj za stipendiranje četiriju žena u prirodnim znanostima; pojedinačni je iznos 5000 €

Kako bi ih se nagradilo za doprinose u kreiranju društva znanja te motiviralo u daljnjoj znanstvenoj karijeri, programom Za žene u znanosti dodijelit će se stipendije za četiri hrvatske znanstvenice mlađe od 35 godina.

ISTO

Financiranje projekata

Studenti splitskog sveučilišta mogu prijaviti projekte koji će se financirati upisninama

Pravo prijave na natječaj ostvaruju sve studentske udruge i grupe, kao i pojedinačni studenti Sveučilišta u Splitu. Rok je za prijavu 22. siječnja.

Volonteri

Financijska podrška

Stipendija za profesionalno usavršavanje u Ujedinjenom Kraljevstvu

Sveučilište u Bournemouthu u Ujedinjenom Kraljevstvu nudi potpunu stipendiju za primalje pomoću koje biste mogli živjeti i raditi u Ujedinjenom Kraljevstvu. Prijave se zaprimaju do 1. srpnja.