Financijska podrška

Vlada Mađarske raspisala natječaj za dodjelu stipendija

https://pixabay.com/en/money-money-tower-coins-euro-2180330/

Zainteresirani kandidati moraju izvršiti online prijavu na mrežnim stranicama mađarske zaklade Tempus do 26. ožujka 2019. godine do 23 sata za semestralni/djelomični studij, cjelokupan studij i istraživački boravak, a za ljetne tečajeve prijave traju do 28. ožujka 2019. godine do 23 sata.

Vlada Mađarske raspisala je natječaj za dodjelu stipendija za akademsku godinu 2019/2020. Odnosi se na sljedeće kategorije:

  • Stipendije za semestralni/djelomični studij

Dodjeljuju se u trajanju od 3 do 10 mjeseci studentima preddiplomskog, diplomskog i doktorskog studija na visokim učilištima u RH koji imaju završen minimalno jedan semestar na svome matičnom visokom učilištu. Odnose se na studijske programe na mađarskom jeziku, osim za područje umjetnosti gdje je prihvatljiv i engleski jezik.

  • Stipendije za kratki i dugi istraživački boravak

Dodjeljuju se u rasponu od 3 dana do 10 mjeseci. Kratki istraživački boravak u trajanju od 3 do 29 dana odnosi se na poslijediplomski studij i istraživanje i na postdoktorski studij i istraživanje. Dugi istraživački boravak u trajanju od 1 do 10 mjeseci odnosi se na studente koji su završili sveučilišni diplomski studij ili integrirani preddiplomski i diplomski sveučilišni studij te na postdoktorande.

  • Stipendije za cjelokupni preddiplomski, diplomski i doktorski studij

Namijenjene su kandidatima koji su završili srednjoškolsko obrazovanje te onima koji su završili sveučilišni preddiplomski studij te sveučilišni diplomski studij ili integrirani preddiplomski i diplomski sveučilišni studij.

  • Stipendije za ljetne tečajeve mađarskog jezika i kulture

Traju 2 ili 4 tjedna, ovisno o odabranom tečaju, a pokrivaju trošak tečaja, smještaja i prehrane.

Zainteresirani kandidati moraju izvršiti online prijavu na mrežnoj stranici mađarske zaklade Tempus do 26. ožujka 2019. do 23 sata za semestralni/djelomični studij, cjelokupan studij i istraživački boravak, a za ljetne tečajeve prijave traju do 28. ožujka 2019. godine do 23 sata. Na mrežnoj je stranici moguće pronaći i više detalja o postupku prijave. 

Komentari na članak

Vezani članci

Ilustracija - stipendija

Financijska podrška

125 potpunih stipendija za diplomski studij u Pekingu

Yenching Akademija otvorila je natječaj za dodjelu 125 stipendija za diplomske studije. Prijave se zaprimaju do 15. siječnja 2018. godine.

Izložba u Klubu Zona

Produljen rok za prijave na natečaj

Klub Zona omogućava grupne i individualne izložbe mladih umjetnika

U Klubu Zona prethodnih su godina gostovale brojne izložbe autora mlađe generacije, što će se nastaviti i u 2017. godini.

Euro

Financijska podrška

INA/MOL Grupa otvara prijave za stipendije od 3000 eura za inženjerke

S ciljem osnaživanja mladih žena da postanu budući vođe i kako bi utjecale na naftnu i plinsku industriju, INA/MOL Grupa poziva kandidatkinje s 29 odabranih sveučilišta i fakulteta u šest zemalja da se prijave za stipendiju do 2. ožujka 2018.

Pisanje

Književna nagrada Sedmica & Kritična Masa

Kritična masa i Sedmica nagrađuju mlade autore

Svi mladi autori imaju priliku pokazati svoje umijeće pisanja proznih tekstova prijavom na natječaj Kritične mase i Sedmice.

Lolita

Otvoreno za sve zainteresirane

Ako razmišljate o karijeri scenarista, ovim natječajem dobivate priliku života!

Natječaj je otvoren za sve koji se žele okušati u ovoj formi umjetničkog izražaja, a kandidati iz Hrvatske i ostalih zemalja regije mogu sudjelovati tako da 31. kolovoza 2015. preuzmu scenaristički zadatak.