Stipendija za mlade kreativce

Više od 1000 eura mjesečno polaznicima Digital Solitude programa

Djevojka s laptopom

Prijave na natječaj za Digital Solitude traju do 30. lipnja. Program će okupiti mlade profesionalce koji žele raditi na razvoju novih digitalnih sadržaja.

Svi zainteresirani mladi novinari, dizajneri, developeri, umjetnici i kreativci mogu se prijaviti na Digital Solitude program. Posebno se pozivaju mladi profesionalci koji rade na razvoju novih digitalnih sadržaja i formata.

Program će se održavati u Akademie Schloss Solitude u njemačkom gradu Stuttgartu 2017. godine Prijave za participaciju i stipendije primat će se do 30. lipnja 2016. godine.

Stipendija će, tijekom dvije godine trajanja programa, iznositi 1150 eura mjesečno. Pritom su pokriveni troškovi putovanja u oba smjera kao i troškovi smještaja.

Sve dodatne informacije mogu se naći na mrežnoj stranici, a prijavnicu možete preuzeti na poveznici.

Komentari na članak

Vezani članci

erasmus

Studiranje u inozemstvu

Raspisan Erasmus+ natječaj za mobilnost; prijave studenata Muzičke akademije ponešto drugačije od ostalih

Svi studenti koji se prijavljuju, ispunjavaju i šalju samo jednu „online” prijavu u kojoj je moguće odabrati do tri različita inozemna sveučilišta, a rok za prijavu je 15. veljače 2018. do 12 sati.

Drugo kolo „Kvizanja“

Nagradni kviz u Klubu Zona

Drugo kolo „Kvizanja“ obnovit će vaše uspomene na hrvatskim otocima

Drugo kolo „Kvizanja“ održat će se 2. studenoga u Klubu Zona. Ovoga će puta natjecatelji moći pokazati koliko znaju o hrvatskim otocima i misle li na njih samo u ljetnim mjesecima.

TrackA

World Youth Alliance Hrvatska

Započele prijave za novi krug edukacije "Mladi za dostojanstvo i ljudska prava" u Zagrebu

„Mladi za dostojanstvo i ljudska prava“ je naziv edukacijskog programa koji od 20. listopada u Zagrebu kreće u svoj 6. ciklus.

Dodjela nagrada Zaklade Hanžeković

Jednokratna studentska stipendija

Natječaj za dodjelu godišnje nagrade „Prof. dr. Marijan Hanžeković"

Zaklada je objavila natječaj za dodjelu godišnje nagrade za 2014. godinu na polju društvenih znanosti. Radovi se trebaju predati na hrvatskom ili engleskom jeziku najkasnije do 1. lipnja 2014. godine, a nagradni fond iznosi 15, odnosno 50.000 kuna.

Panorama

Sveučilište u Splitu i Sveučilište u Zagrebu

Otvorene su prijave za besplatan program postakademskog zapošljavanja

Studenti će se kroz program osposobljavati za pokretanje i vođenje gospodarskih i drugih subjekata. Prvi modul izvodit će se putem Ljetne škole koja će se održati od 11. do 22. srpnja 2016. u Sveučilišnoj knjižnici u Splitu.