STIPENDIJA DEPAUW SVEUČILIŠTA

„Vera Scholarship” nudi mogućnost studiranja u dalekoj Indiani

Stipendija

Studenti, ponajprije oni iz Hrvatske i Slovenije, mogu se prijaviti za „Vera Scholarship” do 1. svibnja i tako nastaviti svoje obrazovanje u dalekoj Indiani. Izvrsnost je ključan kriterij za odabir stipendista.

Ako si oduvijek želio studirati u SAD-u te imaš jasno zacrtan cilj što se tiče obrazovanja i novih životnih iskustava, onda je Vera Scholarship idealna prilika za tebe. Ova stipendija nudi ti mogućnost da već u jesen 2018. postaneš dijelom DePauw Sveučilišta u Indiani.

Vera Scholarship namijenjena je prije svega studentima iz Hrvatske i Slovenije koji pokazuju inicijativu te su otvoreni za učenje novih stvari i upoznavanje drugih kultura. Stipendija se odnosi na preddiplomsku razinu studija te obuhvaća gotovo sve grane studiranja: od tehničkih, biotehničkih, prirodnih, društvenih znanosti pa sve do zdravstva, biomedicine, humanističkih znanosti i umjetničkog područja.

Izbor korisnika ove stipendije temeljit će se na nekoliko kriterija, a onaj ključan odnosi se na izvrsnost u studiranju. Tako je za njeno dobivanje važno da tvoj kumulativni prosjek ocjena nije niži od 3,3. Pritom treba istaknuti kako se to odnosi na skalu ocjena gdje je 4,0 najveća vrijednost.

Osim prilike da studiraš na Sveučilištu DePauw u SAD-u, ova vrijedna stipendija nudi ti i mogućnost za rad te putovanja.

Prijaviti se možeš sve do 1. svibnja ove godine Prilog prijave mora sadržavati: ispunjen online obrazac, životopis s osobnim i akademskim informacijama, napisan esej te potrebne financijske dokumente (Certificate of Finances, CSS Profile).

Više informacija o stipendiji nalazi se na linku. Ako imaš dodatnih pitanja, možeš kontaktirati Sveučilište putem mail adrese intladmission@depauw.edu, a u nastavku članka donosimo ti video dobrodošlice s DePauwa.

Komentari na članak

Vezani članci

Red Lobster - najnezdraviji obrok

Istraživanje najkaloričnije hrane u američkim restoranima

Najnezdraviji obrok koji možete pojesti u američkom lancu restorana

Jeste li se ikad zapitali koliko iznosi količina kalorija hrane koju konzumirate u lancima brze prehrane?

Regrutacija udruge Poduzetnici bez granica

Regrutacija članova

Traži te studentska udruga Poduzetnici bez granica s Ekonomskog fakulteta u Osijeku

U tijeku je regrutacija udruge Poduzetnici bez granica. Pošalji CV i motivacijsko pismo do 8. prosinca ako želiš razviti svoj natjecateljski duh u pozitivnom okruženju.

Suočavanje s prošlošću – prijave

Inicijativa mladih za ljudska prava – Hrvatska

Mladi iz regije u Vukovaru će raspravljati o suočavanju s prošlošću

Traju prijave za sudjelovanje u programu „Suočavanje s prošlošću – perspektiva druge generacije“ koji će se održati u Vukovaru. Tijekom trajanja programa svim sudionicima osigurani su hrana, smještaj i prijevoz.

Washington Post

Plaćena praksa u SAD-u

Postani pripravnik u Washington Postu!

Najpoznatije i najčitanije vašingtonske novine, The Washington Post, raspisale su natječaj za pripravničke pozicije za ljeto 2016. Praksa traje 12 tjedana, a prijave se primaju do 16. listopada 2015.

Studio Smijeha radionice

Radionice stand-up komedije

Marina Orsag stvara nove komičare

U tijeku su prijave za radionice stand-up komedije. Vodit će ih Marina Orsag, direktorica jedinog stand-up kluba u Hrvatskoj – Studija Smijeha.