STIPENDIJA DEPAUW SVEUČILIŠTA

„Vera Scholarship” nudi mogućnost studiranja u dalekoj Indiani

Stipendija

Studenti, ponajprije oni iz Hrvatske i Slovenije, mogu se prijaviti za „Vera Scholarship” do 1. svibnja i tako nastaviti svoje obrazovanje u dalekoj Indiani. Izvrsnost je ključan kriterij za odabir stipendista.

Ako si oduvijek želio studirati u SAD-u te imaš jasno zacrtan cilj što se tiče obrazovanja i novih životnih iskustava, onda je Vera Scholarship idealna prilika za tebe. Ova stipendija nudi ti mogućnost da već u jesen 2018. postaneš dijelom DePauw Sveučilišta u Indiani.

Vera Scholarship namijenjena je prije svega studentima iz Hrvatske i Slovenije koji pokazuju inicijativu te su otvoreni za učenje novih stvari i upoznavanje drugih kultura. Stipendija se odnosi na preddiplomsku razinu studija te obuhvaća gotovo sve grane studiranja: od tehničkih, biotehničkih, prirodnih, društvenih znanosti pa sve do zdravstva, biomedicine, humanističkih znanosti i umjetničkog područja.

Izbor korisnika ove stipendije temeljit će se na nekoliko kriterija, a onaj ključan odnosi se na izvrsnost u studiranju. Tako je za njeno dobivanje važno da tvoj kumulativni prosjek ocjena nije niži od 3,3. Pritom treba istaknuti kako se to odnosi na skalu ocjena gdje je 4,0 najveća vrijednost.

Osim prilike da studiraš na Sveučilištu DePauw u SAD-u, ova vrijedna stipendija nudi ti i mogućnost za rad te putovanja.

Prijaviti se možeš sve do 1. svibnja ove godine Prilog prijave mora sadržavati: ispunjen online obrazac, životopis s osobnim i akademskim informacijama, napisan esej te potrebne financijske dokumente (Certificate of Finances, CSS Profile).

Više informacija o stipendiji nalazi se na linku. Ako imaš dodatnih pitanja, možeš kontaktirati Sveučilište putem mail adrese intladmission@depauw.edu, a u nastavku članka donosimo ti video dobrodošlice s DePauwa.

Komentari na članak

Vezani članci

Štrebanje

Sebastijan Ivasović

Studiranje kao moda - studiranje i ostale tlake...

Sveučilišta su puna nemotiviranih studenata koji na visoko obrazovanje gledaju kao na još jednu petogodišnju srednju školu.

Bolnički krevet

Nemar ili nesreća?

Nestala pacijentica pronađena mrtva nakon 17 dana u istoj bolnici

Pretražili sve osim mjesta na kojem je nestala

FOTO: stiff.uniri.hr

Student International Film Festival

Prijavite svoj dokumentarac na treće izdanje STIFF-a

U posljednje dvije godine na STIFF je prijavljeno više od 3000 filmova. Vrijeme je da i vi prijavite svoj uradak!

ESN Rijeka, konferencija

Regrutacija članova

Riječki ogranak ESN-a traži nove suradnike na nekoliko različitih pozicija

Studenti koji se žele okušati kao mentori Erasmusovcima, financijski savjetnici, organizatori različitih događaja ili u nekom od drugih timova riječkog ogranka ESN-a trebaju se pridružiti ovoj organizaciji. Obogatit će svoj životopis i osobno napredovati.

Zgraf 12/ 2016.

Grafički dizajn, vizualne komunikacije i srodne discipline

Otvoren studentski natječaj kojim Zgraf afirmira mlade dizajnere

Studenti mogu prijaviti do tri rada, odnosno projekta, koncipirana kao idejna rješenja teme „Društvene reprize". Rok je za prijavu 5. studenog.