Treći "Winning puzzle"

Uz kavu razmijenite iskustva o financiranju udruga

Vijesti

Novi sastanak "Winning puzzle" održat će se 21. svibnja u 18 sati. Tema razgovora bit će financiranje udruga.

Radi želje da još više doprinese povezivanju i suradnji splitskih udruga mladih i za mlade, a sve s ciljem osnaživanja kapaciteta organizacija civilnog društva za rad s mladima, Klub mladih Split u suradnji sa Studentskim poduzetničkim inkubatorom započeo je organizaciju redovitih mjesečnih sastanaka članica i članova udruga mladih i za mlade, nazvanih Winning puzzle.

Na trećem izdanju, koje će se održati u subotu 21. svibnja, s početkom u 18 sati u kafiću Academia (Ruđera Boškovića 27), tema će biti izvori financiranja u udrugama. Uz kavu će se razmjenjivati iskustva o načinima kojima udruge ostvaruju prihode.

Svoje znanje i iskustva podijelit će Maja Dragojević, voditeljica financija u Klubu mladih Split i direktorica tvrtke Synergia, specijalizirane za računovodstvo neprofitnih organizacija i financijsko upravljanje projektima.

Napominjemo da se ne radi o predavanju, već o razgovoru uz kavu. Organizatori se uvijek pobrinu da ne manjka iskusnih ljudi iz određenih područja koji prenose svoja znanja i savjetuju ostale!

 

Komentari na članak

Vezani članci

Đeloza – unikatnim majicama do kvalitetnog programa za mlade

Klub mladih Split

FOTO: Izložba unikatnih majica i plakata nadahnuta dalmatinskim dijalektom

– Moji su radovi posvećeni dalmatinskom dijalektu koji se, nažalost, pomalo i gubi, tako da o našim starim riječima i frazama moramo osvještavati ne samo turiste, već i lokalno stanovništvo. – istaknula je Petra Leskovec.

Student laptop

Studentski zbor Sveučilišta u Splitu

Otvoren Natječaj za financiranje studentskih programa na Sveučilištu u Splitu

Studentski zbor Sveučilišta u Splitu raspisao je Natječaj za financiranje programa pojedinačnih studenata te studentskih zborova, udruga i skupina. Rok je za prijavu programa 24. ožujka.

1

Mišljenje studenata

Jeftin grad, opuštenost i drugi razlozi zbog kojih cvate Sveučilište u Osijeku

Kako bismo srušili predrasude, popričali smo sa studentima koji su svoju budućnost povjerili osječkom sveučilištu.

Dečki u Klubu mladih Split

Upitnik o aktivnostima

I ti možeš kreirati program sljedeće sezone Kluba mladih Split!

Klub mladih Split pripremio je kratku anketu kojom želi doznati kakve aktivnosti mladi žele u nadolazećoj sezoni.

Volontiranje 2

Regrutacija novih članova

Lakše do prvog posla volontiranjem u KMS-u

Do 1. prosinca zaprimaju se prijave za volontiranje u timu za ogranizaciju događanja, timu za odnose s javnošću, timu za dizajn i vizualne komunikacije te u administrativnom timu KMS-a.