Obavijest iz Ministarstva

Uskoro kreće drugi krug podjele državne STEM stipendije

novac, novci, papir, stipendija

Iz Ministarstva obavještavaju kako bi sljedeći tjedan trebalo doći do pomicanja rang-liste dobitnika državnih STEM stipendija.

U srijedu, 13. studenog, prošao je prvi krug mogućnosti prihvaćanja uvjeta stipendiranja državnih STEM stipendija. Iz Ministarstva su u četvrtak, 14. studenog, na društvenim mrežama izvijestili kako će uskoro doći i do novog kruga dodjele stipendija. Do novog pomicanja crte na rang-listi dobitnika trebalo bi doći sljedeći tjedan.

Nove rang-liste studentima će biti dostupne na službenoj stranici kojoj možete pristupi ovdje. Državna STEM stipendija dodjeljuje se tijekom narednih devet mjeseci, točnije od listopada do lipnja, i to u mjesečnom iznosu od 1200 kuna

Za sva dodatna pitanja ili nedoumice možete kontaktirati Ministarstvo e-mail adresom stem-stipendije@mzo.hr ili telefonom 01/4569-037, 01/4594-406 i 01/4594-154.

Komentari na članak

Vezani članci

Logo NZPUSS-a

Natječaj za stipendije

NZPUSS dodjeljuje najmanje 400 stipendija

Nacionalna zaklada za potporu učeničkom i studentskom standardu raspisala je natječaj za dodjelu najmanje 400 stipendija. Natječaj traje do 9. siječnja 2017. godine.

RIT Croatia

Upisi na fakultet

Studiraj na američkom koledžu uz vrijednu stipendiju – prijavi se!

U tijeku je natječaj za dodjelu stipendija RIT Croatia, čiji fond iznosi više od 2,6 milijuna kuna. Rani upisni rok budućim studentima donosi prednosti – stoga se prijavi čim prije!

Svjetski dan slobode medija

Financijska potpora

Stipendije za mlade novinarke

Mlade novinarke pozivaju se na prijavu za stipendiju Zaklade za novinarstvo Lénaïc. Stipendije su namijenjene kao potpora za stažiranje u europskim medijima na engleskom jeziku u Bruxellesu.

foto

„Zeleno svjetlo za znanje”

OTP banka sa 615 000 kuna pomaže studente slabijeg imovinskog stanja

U okviru programa „Zeleno svjetlo za znanje” OTP banka i ove akademske godine stipendira studente slabijeg imovinskog stanja. U proteklih osam godina za ovaj je program izdvojila skoro pet milijuna kuna. 

SAD

Fondacija John S. Knight

Traju prijave za novinarske stipendije na Sveučilištu Stanford u SAD-u

Fondacija JSK omogućuje studentima novinarstva da provedu devet mjeseci na Sveučilištu Stanford u SAD-u. Prijave traju do 1. prosinca.