Obavijest iz Ministarstva

Uskoro kreće drugi krug podjele državne STEM stipendije

novac, novci, papir, stipendija

Iz Ministarstva obavještavaju kako bi sljedeći tjedan trebalo doći do pomicanja rang-liste dobitnika državnih STEM stipendija.

U srijedu, 13. studenog, prošao je prvi krug mogućnosti prihvaćanja uvjeta stipendiranja državnih STEM stipendija. Iz Ministarstva su u četvrtak, 14. studenog, na društvenim mrežama izvijestili kako će uskoro doći i do novog kruga dodjele stipendija. Do novog pomicanja crte na rang-listi dobitnika trebalo bi doći sljedeći tjedan.

Nove rang-liste studentima će biti dostupne na službenoj stranici kojoj možete pristupi ovdje. Državna STEM stipendija dodjeljuje se tijekom narednih devet mjeseci, točnije od listopada do lipnja, i to u mjesečnom iznosu od 1200 kuna

Za sva dodatna pitanja ili nedoumice možete kontaktirati Ministarstvo e-mail adresom stem-stipendije@mzo.hr ili telefonom 01/4569-037, 01/4594-406 i 01/4594-154.

Komentari na članak

Vezani članci

https://pixabay.com/photos/document-paper-business-chart-3268750/

Financijska podrška

Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu raspisuje natječaj za dodjelu stipendija za izvrsnost

Raspisan je Natječaj za dodjelu stipendija za izvrsnost u iznosu od 10 tisuća kuna, i to po jednu za društveno-humanističko, prirodoslovno, tehničko, biotehničko, umjetničko i biomedicinsko područje.

https://pixabay.com/en/money-money-tower-coins-euro-2180330/

Financijska podrška

Vlada Mađarske raspisala natječaj za dodjelu stipendija

Zainteresirani kandidati moraju izvršiti online prijavu na mrežnim stranicama mađarske zaklade Tempus do 26. ožujka 2019. godine do 23 sata za semestralni/djelomični studij, cjelokupan studij i istraživački boravak, a za ljetne tečajeve prijave traju do 28. ožujka 2019. godine do 23 sata.

Ljetna škola_IPD_Švicarska

Profesionalno usavršavanje

Stipendijske potpore IPD-a za jesensku akademiju i istraživački program u Švicarskoj

IPD nudi nekoliko vrsta stipendijskih potpora za osmodnevnu jesensku akademiju i tromjesečni istraživački program u Švicarskoj.

Lajnap Comedy

Humanitarni stand-up

„Najbolji za najbolje” – nastup najpopularnijih komičara u gradu za stipendije mladih

Ako trebate dobar povod za odlazak u Lisinski, humanitarni nastup stand-up komičara koji će vas svojim različitim stilovima, temama i formama nasmijavati cijelu večer, prava je zgoda. Završite nedjeljnu večer 18. studenoga 2018. uz zarazan i ujedno dobrotvoran smijeh.

https://pixabay.com/photos/banknote-bill-business-buy-cash-15985/

Ministarstvo znanosti i obrazovanja

Raspisan Natječaj za dodjelu državnih stipendija; provjerite uvjete

Ministarstvo je raspisalo natječaj za dodjelu 10 000 državnih stipendija u trima kategorijama. Prijave su isključivo u elektroničkom obliku, a zaprimaju se do 4. studenoga.