Studentski posao

Traži se 60 studenata za rad u osječkim osnovnim školama

Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku

Raspisan je natječaj za 60 radnih mjesta u Osijeku namijenjenih studentima s pedagoškim znanjima. Satnica iznosi 20 kuna.

Grad Osijek traži studente i studentice za pomoć učenicima s teškoćama u savladavanju nastavnog gradiva i socijalizaciji. Potrebno je 60 njih koji će raditi u osnovnim školama na području grada. Poželjno je da posjeduju znanja iz pedagogije, stoga su u prednosti apsolventi Filozofskog fakulteta i Fakulteta za odgojno-obrazovne znanosti.

Radit će se u smjenama, sukladno rasporedima škola u kojima će raditi, i to do kraja školske godine Zarada iznosi 20 kuna po satu. Previđen je početak rada netom nakon uspješne prijave, odnosno nakon uvodnog razgovora i uputa.

Prijave su otvorene dok se ne popune sva raspoloživa radna mjesta. Zamolba i životopis zaprimaju se na adresi elektroničke pošte davor.brust@osijek.hr.

Komentari na članak

Vezani članci

unisporthr

UniSport – poluzavršnica u košarci

VERN i Sveučilište u Zagrebu predstavljat će Sjever u Poreču

Hrvatsko sveučilišno natjecanje za akademsku godinu 2014./2015. stiglo je do poluzavršnice. Prošlog se tjedna u Osijeku održalo posljednje kvalifikacijsko natjecanje za košarkaše skupine Sjever.  

Matej Pilaš, FOTO: Matej Pilaš

Intervju s požeškim fotografom na osječkoj adresi

„Bitno je razumjeti svjetlo, shvaćati boje, uhvatiti emocije i trenutak, slušati sebe i svoje ideje“

Zajednički nazivnik za pojmove fotografija, elektrotehnika, planinarenje, pivo i hrana je Matej Pilaš, požeški student na osječkom FERIT-u, ali prije svega ogromni zaljubljenik u fotografiju.

Menza na Cvjetnom

Blagdan Svih svetih

Radno vrijeme dežurnih studentskih restorana u Zagrebu, Rijeci, Osijeku, Splitu i Varaždinu

Nemojte lutati od jednoga do drugoga restorana, saznajte radno vrijeme dežurnih studentskih menzi i izbjegnite gužve na blagdan Svih svetih.

bruxelles

Profesionalno usavršavanje

ESN u Bruxellesu traži volontere; pokriveni troškovi puta, smještaja, tečaj jezika i džeparac

Do 11. ožujka traju prijave za dva volontera koji će raditi na organizaciji aktivnosti vezanih za mobilnost tijekom 12 mjeseci. Kroz EVS-ov projekt pokrit će im se troškovi puta do Bruxellesa, smještaj, javni prijevoz, tečaj jezika te mjesečni džeparac od 200 eura.

Oglasna ploča studentskog servisa

Rad preko studentskog servisa

Kako do iskaznice student servisa?

Cijeli proces nije kompliciran, samo je potrebno dobro provjeriti svoje podatke i donešene potvrde te se dobro sporazumjeti s poslodavcem.