Studentski posao

Traži se 60 studenata za rad u osječkim osnovnim školama

Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku

Raspisan je natječaj za 60 radnih mjesta u Osijeku namijenjenih studentima s pedagoškim znanjima. Satnica iznosi 20 kuna.

Grad Osijek traži studente i studentice za pomoć učenicima s teškoćama u savladavanju nastavnog gradiva i socijalizaciji. Potrebno je 60 njih koji će raditi u osnovnim školama na području grada. Poželjno je da posjeduju znanja iz pedagogije, stoga su u prednosti apsolventi Filozofskog fakulteta i Fakulteta za odgojno-obrazovne znanosti.

Radit će se u smjenama, sukladno rasporedima škola u kojima će raditi, i to do kraja školske godine. Zarada iznosi 20 kuna po satu. Previđen je početak rada netom nakon uspješne prijave, odnosno nakon uvodnog razgovora i uputa.

Prijave su otvorene dok se ne popune sva raspoloživa radna mjesta. Zamolba i životopis zaprimaju se na adresi elektroničke pošte davor.brust@osijek.hr.

Komentari na članak

Vezani članci

Suradnja studenata EFOS-a i Memorijalnog centra Domovinskog rata u Vukovaru

U sklopu kolegija Marketing

Studenti EFOS-a rješavali poslovni slučaj „Memorijalni centar Domovinskog rata Vukovar”

Podijeljena priznanja i nagrađeni najuspješniji studenti Ekonomskog fakulteta u Osijeku za rad na poslovnom slučaju Javne ustanove „Memorijalni centar Domovinskog rata Vukovar”

Centar grada

Studentski stanovi

Potraga za boravištem u Osijeku

Za one koji ne uspiju dobiti dom u Osijeku, cijene stanova su prihvatljive s obzirom na njihovu adaptiranost i lokaciju za razliku od onih zagrebačkih. Također je čak duplo manji broj oglasa, pa je i brzo reagiranje na oglase ključno.

Poslovi studentski

Povremeni rad

Situacije u kojima trebate pronaći studentski posao

Završili ste s učenjem, pogledali seriju koju volite i još uvijek ne znate što biste radili jer dan još nije gotov? Ako se nalazite u takvoj situaciji, nemojte oklijevati u potrazi za povremenim studentskim poslovima.

Balašević

Uskoro u Osijeku

Uoči koncerta Balašević će održati predavanje za studente

Balašević u Osijeku 4. rujna drži predavanje za studente.

Sveučilište Ljubljana, Slovenija

Slovenska vlada potpisala sporazum

Slovenija: Studentima ubuduće mirovinski staž za rad preko studentskih servisa

Na rad studenata i učenika preko studentskih servisa po novim će se pravilima izdvajati doprinosi za mirovinsko i zdravstveno osiguranje.