Studentski posao

Traži se 60 studenata za rad u osječkim osnovnim školama

Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku

Raspisan je natječaj za 60 radnih mjesta u Osijeku namijenjenih studentima s pedagoškim znanjima. Satnica iznosi 20 kuna.

Grad Osijek traži studente i studentice za pomoć učenicima s teškoćama u savladavanju nastavnog gradiva i socijalizaciji. Potrebno je 60 njih koji će raditi u osnovnim školama na području grada. Poželjno je da posjeduju znanja iz pedagogije, stoga su u prednosti apsolventi Filozofskog fakulteta i Fakulteta za odgojno-obrazovne znanosti.

Radit će se u smjenama, sukladno rasporedima škola u kojima će raditi, i to do kraja školske godine Zarada iznosi 20 kuna po satu. Previđen je početak rada netom nakon uspješne prijave, odnosno nakon uvodnog razgovora i uputa.

Prijave su otvorene dok se ne popune sva raspoloživa radna mjesta. Zamolba i životopis zaprimaju se na adresi elektroničke pošte davor.brust@osijek.hr.

Komentari na članak

Vezani članci

Osječki pješački most u bojama Kreativne riznice

Ususret populacijskom simpoziju

Osječki pješački most u bojama Kreativne riznice

Ususret Kreativnoj riznici, populacijskom simpoziju koji se od 18. do 21. travnja održava na Ekonomskom fakultetu, osječki pješački most zasjao je u njenim bojama.

World in The City u Osijeku

Tečaj stranih jezika

AIESEC dovodi svijet u Osijek

Ako želite učiti neke od jezika koji su klasificirani kao jezici ljubavi, najrasprostranjeniji jezik svijeta, jezik najveće zemlje na planeti ili jednostavno želite razumjeti svoje najdraže turske sapunice bez podnaslova, prijavite se na radionice projekta "World in The City."

rad

Radno okruženje

Pet situacija na poslu koje ukazuju na potrebu za hitnim promjenama

Kao da u današnje vrijeme već nije dovoljno teško pronaći posao i stupiti u radni odnos. Što učiniti ako na tom toliko željenom radnom mjestu naiđemo na prepreke?

Uber vozač

Kreirajte vlastite uvjete rada

Svaki drugi student radi, evo kako brzo pronaći posao s fleksibilnim radnim vremenom

Uz redovita predavanja, ispitne rokove i ostale studentske obaveze, teško je pronaći poslodavca koji bi ponudio idealne uvjete. Možda je ovo vaša prilika za studentski posao iz snova.

Seriously faca

Komentar novinarke

Radim puno radno vrijeme, a nisam magarac

U procesu traženja posla možda vam je za oko zapela činjenica kako dosta njih kao uvjet za prijavu na oglas navodi status redovitog studenta, što je u redu, jer to jamči da ćete imati vlastiti ugovor i da se time neće kršiti Pravilnik nadležnog studentskog centra.