Studentski posao

Traži se 60 studenata za rad u osječkim osnovnim školama

Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku

Raspisan je natječaj za 60 radnih mjesta u Osijeku namijenjenih studentima s pedagoškim znanjima. Satnica iznosi 20 kuna.

Grad Osijek traži studente i studentice za pomoć učenicima s teškoćama u savladavanju nastavnog gradiva i socijalizaciji. Potrebno je 60 njih koji će raditi u osnovnim školama na području grada. Poželjno je da posjeduju znanja iz pedagogije, stoga su u prednosti apsolventi Filozofskog fakulteta i Fakulteta za odgojno-obrazovne znanosti.

Radit će se u smjenama, sukladno rasporedima škola u kojima će raditi, i to do kraja školske godine Zarada iznosi 20 kuna po satu. Previđen je početak rada netom nakon uspješne prijave, odnosno nakon uvodnog razgovora i uputa.

Prijave su otvorene dok se ne popune sva raspoloživa radna mjesta. Zamolba i životopis zaprimaju se na adresi elektroničke pošte davor.brust@osijek.hr.

Komentari na članak

Vezani članci

Nova kampanja Portanova Fashion Incubatora

16. Portanova Fashion Incubator

VIDEO: Iza kulisa najvećeg natjecanja mladih i neafirmiranih modnih dizajnera

Dojmove uzbuđenih sudionika te odličnu atmosferu natjecanja dočarat će vam video rezime Portanova Fashion Incubatora.

GPP Osijek

Gradski prijevoz putnika Osijek

Osijek prvi u Hrvatskoj uvodi besplatan wi-fi u javni gradski prijevoz!

GPP Osijek će, zajedno sa svojim klijentima-oglašivačima, omogućiti putnicima (pri)gradskih autobusnih i tramvajskih linija besplatan pristup internetu.

Ekonomski fakultet

Preprodaja fakultetskih ispita

Osijek: USKOK podignuo optužnicu protiv 38 osoba s Ekonomskog fakulteta

U optužnici se navodi sveukupno 38 osoba koje se tereti za preprodaju fakultetskih ispita, ali i upisivanje pozitivnih ocjena u zamjenu za poklone, usluge i novac.

Suradnja EFOS i čarolija svjetlosti

Uspješna suradnja fakulteta i poduzeća

Ekonomski fakultet Osijek i Čarolija svjetlosti nagradili studente za najbolja marketinška rješenja

Najuspješniji u kreiranju marketinških planova bili su Ana Šokac, Antonela Oužecky, Nikolina Milković i Antonio Kursar; dok su drugo mjesto podijelili Botkuljak Marta, Ines Jacoby, Nives Raspudić i Kristina Sendić te Bruno Budimir i Boris Greger.

Star Wars dan

Svemirska franšiza

Škola mačevanja, „facepainting", izrada prikladnih kostima – tek su djelić Star Wars tjedna

Osječani i Osječanke, ne zaboravite obući svoje kostime, Star Wars majice i obrisati prašinu s ostalih rekvizira jer je ovaj tjedan – Star Wars tjedan. Otkrivamo vam što vas sve očekuje.