Financijska podrška

Sveučilište u Rijeci raspisalo natječaj za dodjelu stipendija za izvrsnost

Rektorat Sveučilišta u Rijeci

Stipendije se dodjeljuju prema osnovnim kriterijima i dodatnim kriterijima uspješnosti ostvarenih u okviru obveznih nastavnih aktivnosti te po posebnim postignućima/aktivnostima ostvarenih izvan obveznih nastavnih aktivnosti. Prijave se vrše elektroničkim putem do 20. prosinca.

Sveučilište u Rijeci raspisalo je natječaj za dodjelu stipendija za izvrsnost u akademskoj godini 2017/2018. Dodijelit će se najviše 100 stipendija u iznosu od 800 kuna mjesečno za razdoblje od 10 mjeseci.

Pravo na prijavu imaju redoviti studenti preddiplomskog, diplomskog ili integriranog sveučilišnog studija kao i studenti preddiplomskog stručnog ili specijalističkog diplomskog stručnog studija Sveučilišta u Rijeci i njegovih sastavnica. Također trebaju biti državljani RH/EU ili državljani trećih zemalja kojima je izdano rješenje o stalnom boravku u RH. Stipendije se dodjeljuju prema osnovnim kriterijima i dodatnim kriterijima uspješnosti ostvarenih u okviru obveznih nastavnih aktivnosti te po posebnim postignućima/aktivnostima ostvarenih izvan obveznih nastavnih aktivnosti koje su u natječaju detaljno opisane.

Svi koji se prijavljuju moraju ispuniti Obrazac A koji je potrebno odnijeti u Studentsku službu matičnog fakulteta kako bi bilo ovjereno da zadovoljavaju sve kriterije potrebne za prijavu. Nakon toga moraju ispuniti i Obrazac I te navedene obrasce skenirati i priložiti zajedno sa skeniranom potvrdom visokog učilišta da su upisani u akademsku godinu 2017/2018. Potrebna je i potvrda visokog učilišta o prijepisu ocjena svih položenih ispita do 30. rujna 2017. Ako studenti ostvaruju dodatni kriterij posebnih postignuća i aktivnosti, takve je potvrde također potrebno skenirati i priložiti.

Prijave se vrše elektroničkim putem tako da se sve potvrde prilažu na SharePoint portalu Sveučilišta na kojemu se ispunjava i online prijavni obrazac. Krajnji rok za podnošenje prijave je srijeda, 20. prosinca 2017. godine

Detaljne upute možete pronaći na stranicama Sveučilišta, a za nejasnoće i dodatne informacije u vezi natječaja možete se javiti na adresu e-pošte: studiji@uniri.hr

Komentari na članak

Vezani članci

Startup Factory Zagreb 2017

Predakceleracijski program

Ako ste spremni za inovacije, prijavite se na novi Startup Factory Zagreb

Ove jeseni Startup Factory Zagreb kreće s novim ciklusom. U sklopu ovogodišnjeg izdanja do 20 timova imat će priliku razvijati svoja inovativna rješenja.

Neisplata stipendija

Financijska podrška

Raspisan Natječaj za dodjelu stipendija studentima Veleučilišta u Slavonskom Brodu

Studenti koji ostvaruju pravo na dodjelu stipendije dijele se u dvije kategorije – izvrsni studenti te studenti slabijeg socijalno-ekonomskog statusa. Stipendije će iznositi 10 000 kuna godišnje, a prijave traju do 22. siječnja.

Djevojka s laptopom

Financijska podrška

Stipendija od 800 kuna mjesečno za djevojku bez roditeljske skrbi

Pravo sudjelovanja na natječaju imaju redovne studentice na javnom visokom učilištu tehničkih znanosti, računarstva i informatike. Prijave traju do 30. studenog.

docnextnetwork

Kreirajte video uradak

Doc Next Network organizira natječaj: osvojite 2500 eura!

Doc Next Network organizira natječaj za prijavu videouradaka kojima biste podijelili svoj stav o radikalnoj demokraciji.

Erasmus za mlade poduzetnike i studente - predstavljanje

I nakon završenog studija koristite prednosti Erasmusa

Prednosti programa Erasmus za mlade i poduzetnike

Riječ je o pograničnom programu razmjene koji pruža priliku mladim i obećavajućim poduzetnicima da uče od iskusnih kolega koje upravljaju manjim tvrtkama u nekoj od 37 država sudionica.