Financijska podrška

Sveučilište u Rijeci raspisalo natječaj za dodjelu stipendija za izvrsnost

Rektorat Sveučilišta u Rijeci

Stipendije se dodjeljuju prema osnovnim kriterijima i dodatnim kriterijima uspješnosti ostvarenih u okviru obveznih nastavnih aktivnosti te po posebnim postignućima/aktivnostima ostvarenih izvan obveznih nastavnih aktivnosti. Prijave se vrše elektroničkim putem do 20. prosinca.

Sveučilište u Rijeci raspisalo je natječaj za dodjelu stipendija za izvrsnost u akademskoj godini 2017/2018. Dodijelit će se najviše 100 stipendija u iznosu od 800 kuna mjesečno za razdoblje od 10 mjeseci.

Pravo na prijavu imaju redoviti studenti preddiplomskog, diplomskog ili integriranog sveučilišnog studija kao i studenti preddiplomskog stručnog ili specijalističkog diplomskog stručnog studija Sveučilišta u Rijeci i njegovih sastavnica. Također trebaju biti državljani RH/EU ili državljani trećih zemalja kojima je izdano rješenje o stalnom boravku u RH. Stipendije se dodjeljuju prema osnovnim kriterijima i dodatnim kriterijima uspješnosti ostvarenih u okviru obveznih nastavnih aktivnosti te po posebnim postignućima/aktivnostima ostvarenih izvan obveznih nastavnih aktivnosti koje su u natječaju detaljno opisane.

Svi koji se prijavljuju moraju ispuniti Obrazac A koji je potrebno odnijeti u Studentsku službu matičnog fakulteta kako bi bilo ovjereno da zadovoljavaju sve kriterije potrebne za prijavu. Nakon toga moraju ispuniti i Obrazac I te navedene obrasce skenirati i priložiti zajedno sa skeniranom potvrdom visokog učilišta da su upisani u akademsku godinu 2017/2018. Potrebna je i potvrda visokog učilišta o prijepisu ocjena svih položenih ispita do 30. rujna 2017. Ako studenti ostvaruju dodatni kriterij posebnih postignuća i aktivnosti, takve je potvrde također potrebno skenirati i priložiti.

Prijave se vrše elektroničkim putem tako da se sve potvrde prilažu na SharePoint portalu Sveučilišta na kojemu se ispunjava i online prijavni obrazac. Krajnji rok za podnošenje prijave je srijeda, 20. prosinca 2017. godine

Detaljne upute možete pronaći na stranicama Sveučilišta, a za nejasnoće i dodatne informacije u vezi natječaja možete se javiti na adresu e-pošte: studiji@uniri.hr

Komentari na članak

Vezani članci

s

Trening osječkog sveučilišnog zbora

Strah te javnoga nastupa – prijavi se na komunikacijski trening!

Od 14. do 16. ožujka u prostorijama Studentskoga zbora Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku organizira se komunikacijski trening i trening javnog nastupa. Prijave za sudjelovanje zaprimaju se još danas!

Poduzetnički program "Pokreni nešto svoje"

Novi razvojni program potpore poduzetnicima početnicima i mikropoduzećima

„Pokreni nešto svoje“ jer poduzetnički početak nikad nije bilo lakši

Otvorene su prijave na natječaj za program potpore poduzetničkim projektima. Potiču se oni projekti s pozitivnim društvenim utjecajem.

Program "Za žene u znanosti"

Nacionalni program

Pojedinačne stipendije od 5000 eura za mlade znanstvenice

Za postignuća i doprinose u kreiranju društva znanja nagradit će se hrvatske znanstvenice koje nisu starije od 35 godina. Prijave na natječaj zaprimaju se do 8. prosinca.

StES konferencija

Međunarodna konferencija

StES prikazuje znanstvena i stručna studentska dostignuća

U tijeku su prijave za sudjelovanje na multidisciplinarnoj i međunarodnoj konferenciji „Studenti u susret nauci” koja će se održati u Banjoj Luci. Njenim dijelom možete biti kao aktivni ili kao pasivni sudionik. Pročitajte kako!

British International School

Primijeni teoriju u praksi

Prilika za stručnu praksu na British International School u Londonu

British International School, institucija za pružanje edukacije iz engleskoga jezika, raspisala je natječaj za obavljanje (ne)plaćene stručne prakse iz područja marketinga, IT-a, financija, prodaje i turizma.