Financijska podrška

Sveučilište u Beču dodjeljuje stipendiju iz područja logike i računarstva

FOTO

Tehničko sveučilište u Beču nudi stipendije u iznosu od 6000 € studentima koji su završili preddiplomski studij računarstva ili matematike. Osim uobičajenih dokumenata uz prijavu je potrebno priložiti motivacijsko pismo te certifikat znanja engleskog jezika, a prijaviti se može do 30. studenog.

Tehničko sveučilište u Beču otvara natječaj za stipendije studentima s izvrsnim akademskim rezultatima na diplomskom studiju iz područja logike i računarstva L&C (Logico Logic and Computation). Stipendija u iznosu od 6000 € dodjeljuje se na godišnjoj bazi i traje do dvije godine

Prijaviti se mogu studenti koji su završili preddiplomski studij iz računarstva ili matematike i imaju široko znanje te interes u najmanje jednom od sljedećih područja: logika u računarstvu, ​baze podataka, algoritmi, formalne metode i verifikacija, osnove umjetne inteligencije, teorija složenosti ili sigurnost računala. Studenti koji ostvare pravo na stipendiju moraju tijekom studiranja održavati dobar prosjek te imati visoku razinu znanja engleskog jezika.

Prilikom prijave potrebno je priložiti pismo u kojem student navodi za kakvu se vrstu stipendije prijavljuje te ostale informacije koje smatra relevantnima za svoju prijavu. Nadalje, potrebno je priložiti i motivacijsko pismo u kojem student navodi razloge prijave te životopis. Zatim se traži prijepis ocjena, stečena diploma, kontakt-detalji te dva pisma preporuke, certifikat znanja engleskog jezika i kopija putovnice.

Prijave se vrše slanjem prijave na e-mail master@logic-cs.at, a traju do 30. studenog 2018. godine Dodatne informacije možete saznati na službenoj stranici.

Komentari na članak

Vezani članci

Dragutin Tadijanović

Kako dobiti stipendiju iz Zaklade Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti

Dodijeljene stipendije i „Nagrada Dragutina Tadijanovića“ iz Zaklade HAZU

Dodijeljene su dvije stipendije iz fonda Dragutina Tadijanovića pa nam je jedna od dobitnica ispričala što valja učiniti kako bi se takva stipendija dobila.

Ljubljana naslovna

FELU MBA studij

Otvoren natječaj za stipendije za studij na Ekonomskom fakultetu u Ljubljani

Studenti Ekonomskog fakulteta, koji zadovoljavaju sve potrebne uvjete, imaju priliku provesti godinu dana na Ekonomskom fakultetu u Ljubljani. Stipendija iznosi 4000 eura, a prijave traju do 30. rujna 2018.

Isto

STIPENDIJE ZA STUDENTE BIOTEHNIČKIH USMJERENJA 

Ministarstvo poljoprivrede stipendira studente s jednokratnim iznosom od 10 000 kuna

Studenti biotehničkih znanosti na području Slavonije, Baranje i Srijema mogu ostvariti stipendije od čak 10 000 kuna! Rok za prijavu je do petka, 15. studenog 2019.

Beč, palača

Predstavljanje u IRO-u

Besplatna savjetovanja o mogućnostima studiranja na Webster Universityju Vienna

Savjetovanja za studij na američkom sveučilištu u Beču s različitim studijskim programima i vrhunskim „study abroad“-programom održat će se 13. i 14. studenog 2018, a predbilježba jest obavezna.

Stipendije

Privremene rang liste

Objavljeni rezultati natječaja za stipendije Sveučilišta u Zagrebu

Stipendije su dodijeljene u više kategorija, a ukupni iznos stipendije iznosi 10 000 kuna.