Financijska podrška

Sveučilište u Beču dodjeljuje stipendiju iz područja logike i računarstva

FOTO

Tehničko sveučilište u Beču nudi stipendije u iznosu od 6000 € studentima koji su završili preddiplomski studij računarstva ili matematike. Osim uobičajenih dokumenata uz prijavu je potrebno priložiti motivacijsko pismo te certifikat znanja engleskog jezika, a prijaviti se može do 30. studenog.

Tehničko sveučilište u Beču otvara natječaj za stipendije studentima s izvrsnim akademskim rezultatima na diplomskom studiju iz područja logike i računarstva L&C (Logico Logic and Computation). Stipendija u iznosu od 6000 € dodjeljuje se na godišnjoj bazi i traje do dvije godine

Prijaviti se mogu studenti koji su završili preddiplomski studij iz računarstva ili matematike i imaju široko znanje te interes u najmanje jednom od sljedećih područja: logika u računarstvu, ​baze podataka, algoritmi, formalne metode i verifikacija, osnove umjetne inteligencije, teorija složenosti ili sigurnost računala. Studenti koji ostvare pravo na stipendiju moraju tijekom studiranja održavati dobar prosjek te imati visoku razinu znanja engleskog jezika.

Prilikom prijave potrebno je priložiti pismo u kojem student navodi za kakvu se vrstu stipendije prijavljuje te ostale informacije koje smatra relevantnima za svoju prijavu. Nadalje, potrebno je priložiti i motivacijsko pismo u kojem student navodi razloge prijave te životopis. Zatim se traži prijepis ocjena, stečena diploma, kontakt-detalji te dva pisma preporuke, certifikat znanja engleskog jezika i kopija putovnice.

Prijave se vrše slanjem prijave na e-mail master@logic-cs.at, a traju do 30. studenog 2018. godine Dodatne informacije možete saznati na službenoj stranici.

Komentari na članak

Vezani članci

Summer camp Ericsson Nikola Tesla

Poziv studentima preddiplomskih i diplomskih studija

Natječaj za Ljetnu radionicu Ericssona Nikole Tesle

Summer Camp s radom je započeo 2001. godine u suradnji s FER-om, a od 2008. godine suradnji se pridružio i FESB u Splitu. Studenti pomoću kampa dobivaju iskustvo koje mogu uvrstiti u svoj životopis, a zagrebačkim studentima cijela radionica nosi i 7 ECTS bodova.

Budimpešta

Natječaj za stipendije

Preko 130 milijuna eura dodjelit će se studentima CEU-a i ove godine

CEU svake godine dodjeljuje stipendije svojim studentima u ukupnoj vrijednosti od 13 milijuna eura uz dodatnih 9 milijuna eura potpore u svrhu usavršavanja i istraživanja. Pune stipendije pokrivaju troškove programa, smještaja i zdravstvenog osiguranja te osiguravaju mjesečni džeparac za preostale životne troškove.

Za žene u znanosti 2015

„Za žene u znanosti“ za 2015. godinu

Četiri mlade hrvatske znanstvenice imaju priliku osvojiti stipendiju vrijednu 5000 €

L’ORÉAL Adria i Hrvatsko povjerenstvo za UNESCO devetu godinu zaredom raspisali su natječaj za nacionalni program stipendiranja „Za žene u znanosti“ kojim dodjeljuju četiri stipendije od čak 5000 €.

Adelaide, Australija

Sveučilište Adelaide u Australiji

Ako želite da vam sunce sja cijele godine, ovo je stipendija za vas

Želite uživati na plaži cijelu godinu i uz to studirati? Sveučilište u Adelaideu vam nudi sve to.

Promocija

Studij u Zemlji izlazećeg sunca

Otvoren natječaj za stipendije za doktorski studij inženjerstva u Japanu

Sveučilište Kochi otvorilo je natječaj za doktorski studij na Odsjeku za inženjerstvo te dodjelu stipendija za pokrivanje troškova prijave na fakultet, upisnine i školarine.