Financijska potpora

Studentima strojarstva nudi se prilika za stipendiju i stručnu praksu iz područja automobilske industrije

novac

Nudi se stipendija koja će biti od velike koristi studentima strojarstva.

Tvrtka LTH Metalni Lijev nudi stipendiju studentima koji studiraju na nekom od fakulteta iz područja strojarstva. Uz novčanu potporu tijekom studiranja, dobitnici stipendije moći će u ovoj uspješnoj tvrtki koja se već dugi niz godina bavi proizvodnjom za automobilsku industriju obaviti i stručnu praksu. Ne smijemo zaboraviti ni mogućnost zaposlenja nakon završenog fakulteta.

Svi zainteresirani kandidati mogu se prijaviti ispunjavanjem obrasca koji je dostupan na poveznici. U kategoriji employment type označite opciju scholarship ili pošaljite potrebne obrasce na adresu: LTH Metalni lijev d.o.o., Benkovačke bojne 21, 23 420 Benkovac. Svaka prijava mora sadržavati CV, zamolbu, svjedodžbu prethodno završenog razreda odnosno godine te potvrdu o upisu u akademsku godinu 2019/2020. Ako ste u dosadašnjem školovanju osvojili i nekakva priznanja i pohvale za svoj uspjeh, prijavi svakako priložite i njih.

Prijave su otvorene do 30. rujna 2019. godine, a kandidati će rezultate natječaja saznati do 15. listopada. Za sve dodatne informacije možete se obratiti na broj telefona 023/684-828.

Komentari na članak

Vezani članci

stipendija

Poziv za studente i profesore

Od predavanja do DAAD stipendije u Njemačkoj

Sveučilište u Splitu organizira informativno predavanje o stipendiji koja vas može odvesti u Njemačku.

foto

Natječaj za stipendije

Lidl stipendira školovanje i praksu u Njemačkoj

U tijeku su prijave na natječaj za stipendije budućim studentima dualnog studija trgovine. Uz učenje teorije nudi se i praksa tijekom svih triju godina školovanja.

Osijek

Daroviti studenti, učenici i deficitarna zanimanja

Grad Osijek raspisao Natječaj za dodjelu stipendija

Grad Osijek raspisao je natječaj za dodjelu stipendija darovitim učenicima i studentima te onima koji se školuju za deficitarna zanimanja. Učenici se mogu prijaviti do 15. listopada, a studenti do 31. listopada 2015.

Kolinda Grabar Kitarović sa stipendistima

Financijska podrška

Igraj srcem: raspisan natječaj za stipendiranje studenata s invaliditetom

– Želja nam je bila ovim humanitarnim projektom skrenuti pozornost na mlade osobe s invaliditetom kako bismo im omogućili ravnopravno sudjelovanje u svim životnim aktivnostima. – istaknula je Žaklina Trbović.

stipendija

Ministarstvo znanosti i obrazovanja

Ažurirane rang-liste za dodjelu državnih STEM stipendija

Ministarstvo znanosti i obrazovanja objavilo je pomicanje rang-lista držanih stipendija u STEM područjima znanosti. Provjerite popis i saznajte nalazite li se na njemu.