Financijska podrška

Stipendije za obavljanje studentske prakse u Drvnoj industriji Klana d.d.

ISTO

Na mjesečnu stipendiju, uz zaposlenje i stjecanje stručne prakse, imaju pravo studenti drvne tehnologije, elektrotehnike, dizajna i strojarstva u Rijeci.

Drvna industrija Klana d.d. u potrazi je za studentima koji žele obavljati studentsku praksu te im osigurava stipendiju tijekom trajanja studija. Stipendistima će tako, osim mjesečne stipendije, biti omogućena i stručna praktična obuka, moguće zaposlenje nakon završetka studija, sudjelovanje na sajmovima i stručnim skupovima te mogućnost plaćanja troškova studentskog doma za vrijeme trajanja studija.

Pravo na prijavu imaju studenti drvne tehnologije, elektrotehnike, dizajna i strojarstva, odnosno studenti Akademije primijenjenih umjetnosti u Rijeci i Tehničkog fakulteta u Rijeci. Prijave se uz priloženo motivacijsko pismo šalju na e-mail adresu: antonija.alar@poslovni.hr.

Za više je informacija dostupna poveznica.

Komentari na članak

Vezani članci

Damir Boras

Sjednica Hrvatskog studentskog zbora

HSZ: „Rektor Boras degradira studente u promatrače"

HSZ ovim putem poziva da se predstavniku studenata ponovno vrati status pridruženog člana bez prava glasa.

Projekt „Bolnica za medvjediće“ - učenje uz igru

Medicinski fakultet Sveučilišta u Rijeci

Studenti Medicinskog fakulteta u Rijeci kroz zabavnu dječju radionicu predstavili bojanku „Bolnica za medvjediće“

Cilj je ovog projekta smanjivanje dječjeg straha od odlaska liječniku te približavanje bolnica i bolničkog miljea našim najmlađim bolesnicima.

Film

Svijet filma

Ponajbolja sanjarska svjetska studentska filmska produkcija na STIFF-u; prijave u tijeku

Do 1. svibnja zaprimaju se filmski uratci na temu snova koji će se prikazivati na velikom međunarodnom studentskom festivalu u Rijeci, posvećenom isključivo studentskom filmu.

E.N.I. PR slika

Rođendanski intervju s najdugovječnijom domaćom ženskom grupom

„Glazba nas nikada nije zanimala kao biznis“

Povodom 20 godina glazbenog djelovanja grupe E.N.I., popričali smo sa simpatičnom četvorkom o povijesti i razvoju grupe, mnogobrojnim suradnjama i okušavanju u raznim žanrovima. Podijelile su s nama i razmišljanja o glazbi i statusu glazbenica danas te su nam otkrile i neke planove za budućnost.

Edo Maajka i Kandžija

30. - 31. svibnja

Izvještaj: Student Day Festival u Rijeci premašio očekivanja

S.A.R.S., Pendulum, Vatra, Neno Belan, Edo Maajka i Kandžija, piva, more, sunce, vjetar, studenti, dva dana. Pa mi recite ponovno, zašto ste propustili Student Day Festival?