Financijska podrška

Stipendije za obavljanje studentske prakse u Drvnoj industriji Klana d.d.

ISTO

Na mjesečnu stipendiju, uz zaposlenje i stjecanje stručne prakse, imaju pravo studenti drvne tehnologije, elektrotehnike, dizajna i strojarstva u Rijeci.

Drvna industrija Klana d.d. u potrazi je za studentima koji žele obavljati studentsku praksu te im osigurava stipendiju tijekom trajanja studija. Stipendistima će tako, osim mjesečne stipendije, biti omogućena i stručna praktična obuka, moguće zaposlenje nakon završetka studija, sudjelovanje na sajmovima i stručnim skupovima te mogućnost plaćanja troškova studentskog doma za vrijeme trajanja studija.

Pravo na prijavu imaju studenti drvne tehnologije, elektrotehnike, dizajna i strojarstva, odnosno studenti Akademije primijenjenih umjetnosti u Rijeci i Tehničkog fakulteta u Rijeci. Prijave se uz priloženo motivacijsko pismo šalju na e-mail adresu: antonija.alar@poslovni.hr.

Za više je informacija dostupna poveznica.

Komentari na članak

Vezani članci

Split

Financijska podrška

Grad Split dodjeljuje stipendije učenicima i studentima slabijeg imovinskog stanja

Objavljen je poziv za stipendiranje socijalno ugroženih učenika i studenata koji studiraju u Splitu ili izvan njega, a imaju prebivalište na području Grada Splita. Prijave se moraju poslati do 30. studenog 2018. godine kako bi učenici i studenti stipendiju dobili što prije.

ISTO

Financijska podrška

Dodjeljuju se Erasmus Mundus stipendije najboljim studentima europske književne kulture

Stipendije u godišnjem iznosu od 16 i 22 tisuće eura dodjeljuju se najboljim studentima diplomskoga studija. Rok je za prijavu 20. siječnja.

Dubioza kolektiv, LAA

Nastup u Dvorani Mladosti

Nakon više od 4 godine, Rijeka je Dubiozina koncertna stanica

Proteklih desetak mjeseci Dubioza Kolektiv priprema teren za svoj riječki koncert. Nakon više od četiri godine nastupit će u Dvorani Mladosti.

Split

Studiranje u inozemstvu

Grad pokriva do 2000 kn putnih troškova splitskim Erasmus+ studentima

U narednom se periodu studenti Sveučilišta u Splitu sa splitskim prebivalištem, koji su korisnici Erasmus+ programa, mogu prijaviti na Poziv grada za financiranje dijela putnih troškova za boravak u inozemstvu.

https://pixabay.com/en/the-landscape-travel-sunset-1950544/

Financijska podrška

Dodjeljuje se stipendija za studiranje u Republici Koreji

Jednom će se studentu iz Hrvatske i jednom iz BiH dodijeliti stipendija za diplomski ili za doktorski studij u Republici Koreji. Prijave kandidata zaprimaju se do 21. ožujka.