Financijska podrška

Stipendije za obavljanje studentske prakse u Drvnoj industriji Klana d.d.

ISTO

Na mjesečnu stipendiju, uz zaposlenje i stjecanje stručne prakse, imaju pravo studenti drvne tehnologije, elektrotehnike, dizajna i strojarstva u Rijeci.

Drvna industrija Klana d.d. u potrazi je za studentima koji žele obavljati studentsku praksu te im osigurava stipendiju tijekom trajanja studija. Stipendistima će tako, osim mjesečne stipendije, biti omogućena i stručna praktična obuka, moguće zaposlenje nakon završetka studija, sudjelovanje na sajmovima i stručnim skupovima te mogućnost plaćanja troškova studentskog doma za vrijeme trajanja studija.

Pravo na prijavu imaju studenti drvne tehnologije, elektrotehnike, dizajna i strojarstva, odnosno studenti Akademije primijenjenih umjetnosti u Rijeci i Tehničkog fakulteta u Rijeci. Prijave se uz priloženo motivacijsko pismo šalju na e-mail adresu: antonija.alar@poslovni.hr.

Za više je informacija dostupna poveznica.

Komentari na članak

Vezani članci

Rijeka

Stipendije izvrsnim studentima u Rijeci

Sveučilište u Rijeci objavilo natječaj za dodjelu stipendija za izvrsnost

Ukupno će se dodijeliti 100 stipendija u iznosu od 800 kuna mjesečno za razdoblje od 10 mjeseci. Prijave se zaprimaju zaključno do 12. veljače 2016. godine.

COMBIS dodijelio stipendije

Inicijativa za mlade

COMBIS stipendira mlade IT talente

Vodeći pružatelj IT usluga u Hrvatskoj dodijelio je i ove godine stipendije studentima FER-a.

Business School

Financijska podrška

Cotrugli Business School stipendira buduće stručnjake poslovnog upravljanja

Vodeća poslovna škola u južnoistočnoj Europi mladim poslovnim ljudima nudi dvije vrste stipendija. Prijave za iste zaprimaju se do 25. ožujka.

Kontejner_Molo longo

Izložba grafika

Festival ilustracije 36 Mountains gostuje u Rijeci

Ilustracija i autorski crtež riječkoj publici približava se ove subote izložbom posebne edicije autorskih grafika u tehnici sitotiska. Predstavit će se čak 13 domaćih i inozemnih autora.

Note

Natječaj „International“

HDS dodjeljuje potporu za produkciju hrvatske glazbe u inozemstvu

Hrvatsko društvo skladatelja raspisalo je natječaj „International“ za potporu produkcije hrvatske glazbe u inozemstvu. Natječaj traje do 20. siječnja 2017. godine.