Financijska podrška

Stipendije za obavljanje studentske prakse u Drvnoj industriji Klana d.d.

ISTO

Na mjesečnu stipendiju, uz zaposlenje i stjecanje stručne prakse, imaju pravo studenti drvne tehnologije, elektrotehnike, dizajna i strojarstva u Rijeci.

Drvna industrija Klana d.d. u potrazi je za studentima koji žele obavljati studentsku praksu te im osigurava stipendiju tijekom trajanja studija. Stipendistima će tako, osim mjesečne stipendije, biti omogućena i stručna praktična obuka, moguće zaposlenje nakon završetka studija, sudjelovanje na sajmovima i stručnim skupovima te mogućnost plaćanja troškova studentskog doma za vrijeme trajanja studija.

Pravo na prijavu imaju studenti drvne tehnologije, elektrotehnike, dizajna i strojarstva, odnosno studenti Akademije primijenjenih umjetnosti u Rijeci i Tehničkog fakulteta u Rijeci. Prijave se uz priloženo motivacijsko pismo šalju na e-mail adresu: antonija.alar@poslovni.hr.

Za više je informacija dostupna poveznica.

Komentari na članak

Vezani članci

Sveučilišni savjetovališni centar Rijeka

Filozofski fakultet u Rijeci

Natječaj za odabir studenta asistenta za potporu studentima s invaliditetom

Ured za studente s invaliditetom Sveučilišnog savjetovališnog centra u Rijeci raspisuje natječaj za odabir studenta-asistenta za potporu studentima s invaliditetom na Filozofskom fakultetu u Rijeci.

SUSRi

Nova studentska udruga

Osnovana riječka podružnica Slavonske udruge studenata

Sveučilište u Rijeci će od sljedeće akademske godine biti bogatije za još jednu studentsku udrugu. Dana 18. lipnja 2014. godine, na Filozofskom fakultetu u Rijeci, održala se osnivačka skupština Slavonske udruge studenata Rijeka (SUSRi).

mikrofon

Odvaži se i nasmij Rijeku

Otvoreni mikrofon čeka neke nove komičare

Ako si kojim slučajem osoba koja uvijek zabavlja ekipu i može svakome izmamiti osmijeh na lice, onda je ovaj događaj upravo za tebe.

Diplomantice

Vijeće studenata veleučilišta i visokih škola RH provelo istraživanje

ISTRAŽIVANJE: Stipendija je polovici studenata jedini izvor prihoda tijekom akademske godine

U istraživanje su ušle i stipendije koje nisu nužno samo državne, već su ih dodijelile neke institucije, zaklade, gradovi, županije, privatne tvrtke.

Gledanje letka

Pronađite stipendiju za sebe

10. Sajam stipendija i visokog obrazovanja u Zagrebu i Rijeci

Sajam stipendija i visokog obrazovanja, u organizaciji Instituta za razvoj obrazovanja, održat će se 14. listopada 2014. u Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici u Zagrebu te 16. listopada 2014. na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Rijeci.