Skandinavija zove

Stipendije za diplomske studije u Finskoj

Ilustracija - stipendija

Prijavi se na natječaj i kreni na sjever, u Finsku, s potpunom dvogodišnjom financijskom potporom. Nemoj zakasniti, prijave su otvorene do 10. siječnja 2018.

Ako postoji netko kome zime u Hrvatskoj nisu dovoljno hladne i željni su snježnih radosti, poziva ga University of Jyvaksyla u Finskoj. Naime raspisan je natječaj za stipendiranje namijenjen studentima diplomskih studija.

Natječaj se odnosi na sljedeće smjerove: Jyväskylä University Škola ekonomije, Fakultet edukacije i psihologije, Fakultet humanističkih i društvenih znanosti, Fakultet informacijske tehnologije, Fakultet matematike i znanosti, Fakultet sporta i zdravstvenih znanosti.

Dokumenti koje je potrebno priložiti jesu diploma preddiplomskog studija, koji je moguće završiti i nakon datuma prijave, te certifikat o znanju engleskog jezika. Stipendija pokriva potpunu školarinu za dvije godine studija.

Posljednji je dan za prijavu 10. siječnja 2018. godine Sve dodatne informacije nalaze se na službenoj stranici.

Komentari na članak

Vezani članci

Izvor: Pixabay, Financije

Radionica o financijskoj pismenosti

Popni se na „Stablo znanja" i saznaj kako uštedjeti novac

Uz pomoć interaktivnog programa i društvenih igara lakše se i brže uči kako na najbolji način raspolagati vlastitim budžetom. Za sve sudionike organizatori su pripremili i poklone. Prijave traju do 10. prosinca.

Bundestag (njemački parlament)

Međunarodna parlamentarna stipendija

Stipendija od 500 eura za upoznavanje rada Njemačkog parlamenta u Berlinu

Mađunarodna parlamentarna stipendija omogućuje mladima sudjelovanje u Njemačkom parlamentu s ciljem upoznavanja njemačkog političkog sustava i ideja za oblikovanje demokratske budućnosti svoje zemlje.

umjetnost

Stipendija za rezidencijalni boravak u Španjolskoj

Mladi umjetnici imaju priliku razvijati projekt u Valladolidu

Prijave za rezidencijalni boravak u Valladolidu omogućene su mladim umjetnicima iz Hrvatske. Mladi CreArtivci imat će priliku provesti pet tjedana u zavidnom prostoru, a bit će im pokriveni čak i putni troškovi. Rok za prijavu je 22. listopada 2017.

Konferencija „Financijski ekspert budućnosti“

Financijski klub

Dođite na konferenciju „Financijski ekspert budućnosti“ i izgradite temelje za vrhunsku karijeru na području financija

Konferencija će se sastojati od predavanja, radionica i panel rasprava, na kojima možete dobiti korisne savjete i informacije o tržištu rada i prijavi za posao koje bi svaki student trebao znati prije zapošljavanja.

Dubrovački krovovi

RIT Croatia

Mogućnost stipendiranja studija na RIT Croatia

RIT Croatia program je koji nudi financijsku pomoć tijekom studiranja, ali i bolje upoznavanje s američkim studentskim sustavom.