Skandinavija zove

Stipendije za diplomske studije u Finskoj

Ilustracija - stipendija

Prijavi se na natječaj i kreni na sjever, u Finsku, s potpunom dvogodišnjom financijskom potporom. Nemoj zakasniti, prijave su otvorene do 10. siječnja 2018.

Ako postoji netko kome zime u Hrvatskoj nisu dovoljno hladne i željni su snježnih radosti, poziva ga University of Jyvaksyla u Finskoj. Naime raspisan je natječaj za stipendiranje namijenjen studentima diplomskih studija.

Natječaj se odnosi na sljedeće smjerove: Jyväskylä University Škola ekonomije, Fakultet edukacije i psihologije, Fakultet humanističkih i društvenih znanosti, Fakultet informacijske tehnologije, Fakultet matematike i znanosti, Fakultet sporta i zdravstvenih znanosti.

Dokumenti koje je potrebno priložiti jesu diploma preddiplomskog studija, koji je moguće završiti i nakon datuma prijave, te certifikat o znanju engleskog jezika. Stipendija pokriva potpunu školarinu za dvije godine studija.

Posljednji je dan za prijavu 10. siječnja 2018. godine Sve dodatne informacije nalaze se na službenoj stranici.

Komentari na članak

Vezani članci

Adelaide, Australija

Sveučilište Adelaide u Australiji

Ako želite da vam sunce sja cijele godine, ovo je stipendija za vas

Želite uživati na plaži cijelu godinu i uz to studirati? Sveučilište u Adelaideu vam nudi sve to.

MZOS logo

Dijeli se 2650 stipendija

Započeo natječaj za državne stipendije

Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta danas je izdalo natječaj za državne stipendije. Sukladno novostima o kojima smo pisali, Ministarstvo dodjeluje sveukupno 2650 državnih stipendija redovitim studentima visokih škola i studentima sa invaliditetom.

New York

Istraživački rad

Sudjeluj u natječaju za Fulbright stipendiju u dvjema kategorijama

Raspisan je natječaj za Fulbright stipendiju za istraživački rad na američkim sveučilištima u akademskoj godini 2019/2020.

Gordana Raos

Općinski sud potvrdio optužnicu

Ravnateljica Raos oštetila splitski Studentski centar za 209 tisuća kuna?

Ravnateljica splitskog Studentskog centra Gordana Raos navodno je Mužinićevoj „Adaptaciji“ dodijelila radove bez provedenog natječaja, zbog čega je oštetila Centar za 209 tisuća kuna.

Sveučilište Utah nudi stipendije gamerima!

Gamer's paradise

Sveučilište Utah nudi stipendije gamerima

Ugledno američko sveučilište Utah planira uvesti stipendije za gamere. Najboljima će se nuditi nagrada i do tisuću dolara.