Skandinavija zove

Stipendije za diplomske studije u Finskoj

Ilustracija - stipendija

Prijavi se na natječaj i kreni na sjever, u Finsku, s potpunom dvogodišnjom financijskom potporom. Nemoj zakasniti, prijave su otvorene do 10. siječnja 2018.

Ako postoji netko kome zime u Hrvatskoj nisu dovoljno hladne i željni su snježnih radosti, poziva ga University of Jyvaksyla u Finskoj. Naime raspisan je natječaj za stipendiranje namijenjen studentima diplomskih studija.

Natječaj se odnosi na sljedeće smjerove: Jyväskylä University Škola ekonomije, Fakultet edukacije i psihologije, Fakultet humanističkih i društvenih znanosti, Fakultet informacijske tehnologije, Fakultet matematike i znanosti, Fakultet sporta i zdravstvenih znanosti.

Dokumenti koje je potrebno priložiti jesu diploma preddiplomskog studija, koji je moguće završiti i nakon datuma prijave, te certifikat o znanju engleskog jezika. Stipendija pokriva potpunu školarinu za dvije godine studija.

Posljednji je dan za prijavu 10. siječnja 2018. godine Sve dodatne informacije nalaze se na službenoj stranici.

Komentari na članak

Vezani članci

Šetnja rivom

ZAOBIŠLI NFC

Zaba uvela vlastiti e-novčanik

Iako nije prva koja nudi plaćanje mobitelom, Zagrebačka banka prva je nudi takvu uslugu na vrlo velikom broju prodajnih mjesta. Nadaju se doseći brojku od 90 tisuća korisnika. Tisku je to prvi bezgotovinski oblik plaćanja

Nino Kadić

Central European University

VIDEO: Zagrebački student Nino Kadić o prednostima studiranja u inozemstvu

– Svaki tjedan imali smo priliku pohađati gostujuća predavanja profesora s prestižnih sveučilišta poput Harvarda, Ofxorda, Yalea i sličnih te smo na taj način imali priliku razgovarati s vodećim stručnjacima u raznim poljima istraživanja – kaže Nino.

Izvor: Pixabay, Financije

Studentski život

Zoveš li mamu upomoć kada stignu prve financijske muke?

Možda se još nisi susreo sa nešto složenijim financijskim problemima, ali oni su nezaobilazna stavka studentskog života. Donosimo ti opcije kojima se možeš suočiti s njima.

Znanost-kemija

Poražavajuća statistika

Hrvatska ulaganja u znanost ispod europskog prosjeka

U izdvajanjima za znanost i visoko obrazovanje Hrvatska se nalazi na samom dnu europske ljestvice. Talentirani i obrazovani ljudi odlaze u inozemstvo za boljim životom, a državni vrh još nije našao rješenje.

Adelaide, Australija

Sveučilište Adelaide u Australiji

Ako želite da vam sunce sja cijele godine, ovo je stipendija za vas

Želite uživati na plaži cijelu godinu i uz to studirati? Sveučilište u Adelaideu vam nudi sve to.