Skandinavija zove

Stipendije za diplomske studije u Finskoj

Ilustracija - stipendija

Prijavi se na natječaj i kreni na sjever, u Finsku, s potpunom dvogodišnjom financijskom potporom. Nemoj zakasniti, prijave su otvorene do 10. siječnja 2018.

Ako postoji netko kome zime u Hrvatskoj nisu dovoljno hladne i željni su snježnih radosti, poziva ga University of Jyvaksyla u Finskoj. Naime raspisan je natječaj za stipendiranje namijenjen studentima diplomskih studija.

Natječaj se odnosi na sljedeće smjerove: Jyväskylä University Škola ekonomije, Fakultet edukacije i psihologije, Fakultet humanističkih i društvenih znanosti, Fakultet informacijske tehnologije, Fakultet matematike i znanosti, Fakultet sporta i zdravstvenih znanosti.

Dokumenti koje je potrebno priložiti jesu diploma preddiplomskog studija, koji je moguće završiti i nakon datuma prijave, te certifikat o znanju engleskog jezika. Stipendija pokriva potpunu školarinu za dvije godine studija.

Posljednji je dan za prijavu 10. siječnja 2018. godine Sve dodatne informacije nalaze se na službenoj stranici.

Komentari na članak

Vezani članci

Graduation

S faksa na posao

Šest najslabije plaćenih zanimanja u Hrvatskoj za koja vam treba diploma

Donosimo popis najslabije plaćenih djelatnosti za koje vam treba diploma, prema podatcima Državnog zavoda za statistiku.

Ice bucket challenge

Humanitarna akcija na društvenin mrežama

Ice Bucket Challenge: viralnim videom do 115 milijuna dolara

Sjećate se viralnih videa takozvanog Ice Bucket Challengea? Skupljeno je 115 milijuna dolara. Saznajte kako se raspodijelio novac.

stipendija

Ministarstvo znanosti i obrazovanja

Ažurirane rang-liste za dodjelu državnih STEM stipendija

Ministarstvo znanosti i obrazovanja objavilo je pomicanje rang-lista držanih stipendija u STEM područjima znanosti. Provjerite popis i saznajte nalazite li se na njemu.

novac_kovanice

Naučite upravljati novcem

Kako imati više novaca?

Ukoliko imate osjećaj da vam novac „curi“ i nestaje, a da ne znate kako, vrijeme je da razmislite o promjenama i budućnosti.

Sveučilišni kampus

DIEM 2015.

Konferencija o aktualnoj ekonomskoj problematici na Odjelu za ekonomiju i poslovnu ekonomiju

Cilj je ove konferencije okupiti znanstvenike iz cijelog svijeta da prikažu postignuća svojih empirijskih ekonomskih i društvenih istraživanja o aktualnoj ekonomskoj problematici.