Otvoren natječaj

SKC Sveučilišta u Rijeci financira projekte iz kulture i umjetnosti

UNIRI

Natječaj je namijenjen financiranju produkcije, prezentacije, distribucije i medijacije programa u kulturi i umjetnosti od interesa za studentice i studente.

Studentski kulturni centar Sveučilišta u Rijeci otvorio je natječaj za financiranje studentskih projekata iz kulture i umjetnosti u 2017. godini. Rok za podnošenje prijava je 10. veljače 2017. godine, a mogu se prijaviti studentice i studenti Sveučilišta u Rijeci ili studentske udruge upisane u Registar studentskih udruga i drugih organizacija na Sveučilištu u Rijeci. 

Iznos ukupnog fonda za dodjeljivanje sredstava je 130.000,00 kuna, a najveći iznos koji se može dodijeliti jednom projektu je 15.000,00 kuna. Sredstva se dodjeljuju studentskim projektima iz kulture i umjetnosti, a natječaj je namijenjen financiranju produkcije, prezentacije, distribucije i medijacije programa u kulturi i umjetnosti od interesa za studentice i studente Sveučilišta u Rijeci.

Prijave se obavljaju elektronski, ispunjavanjem obrazaca koji se nalaze na mrežnim stranicama SKC-ate ih je potrebno poslati na e-mail skc@uniri.hr. Više informacija o tome koje vrste projekata se uzimaju u obzir i o načinu prijave možete provjeriti u natječaju. Rezultati će biti objavljeni 25. veljače na mrežnim stranicama SKC-a. Po objavljenim rezultatima natječaja Sveučilište u Rijeci će sa studentskom udrugom ili studentom potpisati ugovor. 

Komentari na članak

Vezani članci

https://pixabay.com/photos/banknote-bill-business-buy-cash-15985/

Financijska podrška

Stipendije u mjesečnom iznosu od 1500 kn studentima prirodnih, tehničkih i biomedicinskih znanosti

Raspisan je natječaj za dodjelu stipendija studentima s prebivalištem u Vukovarsko-srijemskoj, Osječko-baranjskoj, Brodsko-posavskoj, Požeško-slavonskoj i Virovitičko-podravskoj županiji. Rok za prijavu je 19. lipnja.

Šah ŠK Caissa

ŠK Caissa organizira tečaj za sve zaljubljenike u šah

Prijavite se na tečaj šaha u Domu sportova!

Tečaj će se održati od 12. do 29. listopada, i to svaki ponedjeljak, srijedu i četvrtak od 19 do 22 sati u Domu sportova. 

Studentski.hr

Stekni iskustvo!

Studentski.hr traži pojačanje: GRAMMAR NAZI WANTED!

Oduvijek ste htjeli biti dio našeg super kul portala, ali niste znali kako se priključiti? Sada imate priliku (života)!

Pisanje

DSK „Cassius“ raspisuje natječaj

Traže se mlade književne nade za Margan Tadeon

Volite li pisati i mislite li da ste uspješni u tome, prijavite se za natječaj Margan Tadeon Društva studenata kroatologije i osvojite knjige poznatih hrvatskih nakladnika.

Cover FB Kampusijada

Kampusijada 2014.

Prijavite se za natjecanje na ovogodišnjoj Kampusijadi!

Kampusijada 2014. održat će se na Znanstveno-učilišnom kampusu Borongaj 29. svibnja. Prijave su otvorene za čak devet sportova koji su podijeljeni u ekipne i pojedinačne sportove.