Otvoren natječaj

SKC Sveučilišta u Rijeci financira projekte iz kulture i umjetnosti

UNIRI

Natječaj je namijenjen financiranju produkcije, prezentacije, distribucije i medijacije programa u kulturi i umjetnosti od interesa za studentice i studente.

Studentski kulturni centar Sveučilišta u Rijeci otvorio je natječaj za financiranje studentskih projekata iz kulture i umjetnosti u 2017. godini. Rok za podnošenje prijava je 10. veljače 2017. godine, a mogu se prijaviti studentice i studenti Sveučilišta u Rijeci ili studentske udruge upisane u Registar studentskih udruga i drugih organizacija na Sveučilištu u Rijeci. 

Iznos ukupnog fonda za dodjeljivanje sredstava je 130.000,00 kuna, a najveći iznos koji se može dodijeliti jednom projektu je 15.000,00 kuna. Sredstva se dodjeljuju studentskim projektima iz kulture i umjetnosti, a natječaj je namijenjen financiranju produkcije, prezentacije, distribucije i medijacije programa u kulturi i umjetnosti od interesa za studentice i studente Sveučilišta u Rijeci.

Prijave se obavljaju elektronski, ispunjavanjem obrazaca koji se nalaze na mrežnim stranicama SKC-ate ih je potrebno poslati na e-mail skc@uniri.hr. Više informacija o tome koje vrste projekata se uzimaju u obzir i o načinu prijave možete provjeriti u natječaju. Rezultati će biti objavljeni 25. veljače na mrežnim stranicama SKC-a. Po objavljenim rezultatima natječaja Sveučilište u Rijeci će sa studentskom udrugom ili studentom potpisati ugovor. 

Komentari na članak

Vezani članci

društvene mreže1

Simpozij „Mediji na drukčiji način”

Stručnjaci otkrivaju kako izgleda komunikologija u praksi

Na temu komunikologije u praksi održat će se 10. simpozij pod nazivom „Mediji na drukčiji način”. Zakazan je za 3. svibnja.

volontiranje1

Manifestacija u Tower Centru

Sveučilište u Rijeci traži volontere za Noć istraživača

Ako si ljubitelj znanosti ili pak voliš sudjelovati u organizaciji i provedbi zanimljivih događanja, evo prilike i za tebe. Prijave za volontiranje na riječkoj Noći istraživača su otvorene.

Prijave za volontere na Europskim sveučilišnim igrama Zagreb-Rijeka 2016.

Krenule prijave za volontere na Europskim sveučilišnim igrama Zagreb-Rijeka 2016.

Traži se 2000 volontera koji će postati dijelom najvećeg sportskog događaja u povijesti Hrvatske

Svi koji se već danas priključe volonterskom timu imat će priliku sudjelovati u nizu pripremnih aktivnosti i zabavnih događaja koji će biti organizirani tijekom godine prije samih Igara te će na taj način prikupiti vrijedno iskustvo i dobro se zabaviti uoči samih Igara.

Agrokor natječaj za studente FER-a i TVZ-a

Agrokor natječaj

Inovacijom do poslovne prilike – natječaj za studente FER-a i TVZ-a!

Otvaranjem natječaja pozivaju se redovni studenti FER-a i TVZ-a da ponude tehnološko rješenje iz područja poslovnih procesa, elektroničkog poslovanja, organizacije, marketinga, unaprjeđenja usluga i robotizirane proizvodnje kao odgovor na postavljene stvarne izazove u poslovanju Agrokora

Šibenik

Stručno osposobljavanje za 2400 kuna

Šibenska gradska uprava mladim osobama nudi priliku za posao

Grad Šibenik je ovih dana raspisao javni poziv za primanje osoba na stručno osposobljavanje u gradskoj upravi.