Financijska podrška

RIT Croatia nudi vrijedne stipendije – prijavi se!

RIT Croatia, stipendije

U tijeku je natječaj za dodjelu stipendija RIT-a Croatia čiji fond iznosi više od 2,6 milijuna kuna. Prijave u ranom upisnom roku zaprimaju se do 15. veljače 2019. Rani upisni rok donosi dodatne prednosti, stoga se prijavi što prije!

Prosinac je i godina se bliži kraju. Učenicima završnog razreda srednje škole nova godina donosi i veliku životnu promjenu – upis na fakultet! Znamo što sad misliš. Tek je prosinac, a netko već započinje s pričama o odabiru fakulteta. No, tvoja (buduća) karijera započinje već odabirom obrazovanja pa je važno izdvojiti vrijeme i istražiti sve opcije.

RIT Croatia – Different from Day One

RIT Croatia međunarodni je kampus američkog sveučilišta Rochester Institute of Technology; izvan Europe ostali kampusi nalaze se u SAD-u, Dubaiju i Kini. Uz dvije diplome (američku i hrvatsku) koje stječu studenti koji uspješno završe odabrane studije, ovdje ih čeka:

  • studij na engleskom jeziku
  • međunarodno okruženje i mogućnost suradnje s kolegama s drugih kampusa
  • mogućnost provođenja jednog ili dva semestra na kampusima RIT-ja u SAD-u i Dubaiju
  • obvezna stručna praksa od 800 do 1200 sati tijekom 4 godine studija
  • studij uz mogućnost stipendija i financijskih potpora koledža – prijavi se odmah
  • individualan pristup svakom studentu i sveobuhvatan sustav podrške – ovdje studenti nisu broj; svi profesori dostupni su (i da – znaju imena svojih studenata), a na raspolaganju su i karijerni savjetnici, akademski savjetnici, čak i studenti-mentori!

Toga ima još, stoga te RIT Croatia poziva da ga posjetiš i budeš njegov student na jedan dan! Upoznaj profesore i studente, doživi američki način studiranja u Hrvatskoj i saznaj po čemu se razlikuje od ostalih fakulteta.

A ako nisi srednjoškolac, već studiraš i razmišljaš o promjeni fakulteta – ne gubi godinu! Prijavi se što prije i s predavanjima možeš početi već u proljetnom semestru. Za početak studija u siječnju 2019. (proljetni semestar), javi se što prije na admissions@croatia.rit.edu.

Fond stipendija veći od 2,6 milijuna kuna! Rani upisni rok donosi prednosti

Već godinama ova obrazovna institucija pomaže studentima da steknu vrhunsko obrazovanje na RIT-u Croatia. Sredstva pokrivaju od 10% do 50% školarine i iskoristiva su za upis na sljedeće stručne preddiplomske studije:

71% upisanih kandidata koji su prošle godine zatražili financijsku potporu ostvarilo je pravo na stipendije i financijsku potporu RIT-a Croatia!

VAŽNO!

  • Prijavi se do 15.12. 2018. i možeš ostvariti dodatan popust na školarinu!
  • Kandidati koji se prijave do 15. veljače 2019. imaju prednost prilikom odluke o dodjeli financijske potpore na temelju potreba.
  • Ako si odlikaš ili odlikašica, automatski ostvaruješ pravo na stipendiju u iznosu od čak 4000 €.

Šanse da osvojiš stipendiju velike su – prijavi se što prije na obrascu za prijavu

Komentari na članak

Vezani članci

Sreća3

Višak vremena, nedostatak novca

Pet ideja kako uz slab budžet doći do pravog izvora zabave

Imaš želju za druženjem u prirodi, na festivalu, klopi i slično, ali nisi baš pri novcu? Bez brige, donosimo ti ideje kako ćeš na jednostavan način doći do brojnih mogućnosti koje možeš iskoristiti sa svojim društvom.

Prijave za stipendije na CEU

Studiranje na međunarodnom sveučilištu

CEU dodjeljuje stipendije u vrijednosti 15 milijuna eura, prijave u tijeku

Central European University u Budimpešti poziva studente da se prijave za stipendije za narednu akademsku godinu. S obzirom da izvodi međunarodno priznate studijske programe, požurite. Rok je do 4. veljače.

Grad Rijeka naslovna

Financijska podrška

Sveučilište u Rijeci dijeli 100 stipendija za izvrsnost

Sveučilište u Rijeci dodijelit će sto stipendija izvrsnim redovitim studentima. Zainteresirani se mogu prijaviti do 21. siječnja 2019. godine.

pristina

BEA institut organizira

Ljetna škola na Kosovu

BEA institut organizira ljetnu školu na Kosovu, a nudi i stipendiju, prijavite se što prije.

Germany

Financijska podrška

Stipendije za učenje njemačkoga jezika u Bavarskoj

Studenti sa svih fakulteta i mladi znanstvenici mogu se prijaviti za stipendije za učenje njemačkog jezika do 26. ožujka. Osnovni je uvjet za prijavu poznavanje jezika na B1 razini.