Financijska podrška

RIT Croatia nudi vrijedne stipendije – prijavi se!

RIT Croatia, stipendije

U tijeku je natječaj za dodjelu stipendija RIT-a Croatia čiji fond iznosi više od 2,6 milijuna kuna. Prijave u ranom upisnom roku zaprimaju se do 15. veljače 2019. Rani upisni rok donosi dodatne prednosti, stoga se prijavi što prije!

Prosinac je i godina se bliži kraju. Učenicima završnog razreda srednje škole nova godina donosi i veliku životnu promjenu – upis na fakultet! Znamo što sad misliš. Tek je prosinac, a netko već započinje s pričama o odabiru fakulteta. No, tvoja (buduća) karijera započinje već odabirom obrazovanja pa je važno izdvojiti vrijeme i istražiti sve opcije.

RIT Croatia – Different from Day One

RIT Croatia međunarodni je kampus američkog sveučilišta Rochester Institute of Technology; izvan Europe ostali kampusi nalaze se u SAD-u, Dubaiju i Kini. Uz dvije diplome (američku i hrvatsku) koje stječu studenti koji uspješno završe odabrane studije, ovdje ih čeka:

  • studij na engleskom jeziku
  • međunarodno okruženje i mogućnost suradnje s kolegama s drugih kampusa
  • mogućnost provođenja jednog ili dva semestra na kampusima RIT-ja u SAD-u i Dubaiju
  • obvezna stručna praksa od 800 do 1200 sati tijekom 4 godine studija
  • studij uz mogućnost stipendija i financijskih potpora koledža – prijavi se odmah
  • individualan pristup svakom studentu i sveobuhvatan sustav podrške – ovdje studenti nisu broj; svi profesori dostupni su (i da – znaju imena svojih studenata), a na raspolaganju su i karijerni savjetnici, akademski savjetnici, čak i studenti-mentori!

Toga ima još, stoga te RIT Croatia poziva da ga posjetiš i budeš njegov student na jedan dan! Upoznaj profesore i studente, doživi američki način studiranja u Hrvatskoj i saznaj po čemu se razlikuje od ostalih fakulteta.

A ako nisi srednjoškolac, već studiraš i razmišljaš o promjeni fakulteta – ne gubi godinu! Prijavi se što prije i s predavanjima možeš početi već u proljetnom semestru. Za početak studija u siječnju 2019. (proljetni semestar), javi se što prije na admissions@croatia.rit.edu.

Fond stipendija veći od 2,6 milijuna kuna! Rani upisni rok donosi prednosti

Već godinama ova obrazovna institucija pomaže studentima da steknu vrhunsko obrazovanje na RIT-u Croatia. Sredstva pokrivaju od 10% do 50% školarine i iskoristiva su za upis na sljedeće stručne preddiplomske studije:

71% upisanih kandidata koji su prošle godine zatražili financijsku potporu ostvarilo je pravo na stipendije i financijsku potporu RIT-a Croatia!

VAŽNO!

  • Prijavi se do 15.12. 2018. i možeš ostvariti dodatan popust na školarinu!
  • Kandidati koji se prijave do 15. veljače 2019. imaju prednost prilikom odluke o dodjeli financijske potpore na temelju potreba.
  • Ako si odlikaš ili odlikašica, automatski ostvaruješ pravo na stipendiju u iznosu od čak 4000 €.

Šanse da osvojiš stipendiju velike su – prijavi se što prije na obrascu za prijavu

Komentari na članak

Vezani članci

Mars 1

Studijski program za buduće lidere

S faksa na posao uz Mars Leadership Experience program!

MLE omogućuje polaznicima programa odličan početak karijere pružajući im potrebna znanja i vještine da postanu budući lideri. Prijave sudionika zaprimaju se do 29. ožujka.

Stipendisti Koraka u život

Humanitarna akcija

Ukupno 19 mladih primilo stipendije „Koraka u život”

– Od srca čestitam novoj generaciji stipendista u nadi da će im put u život sada ipak biti lakši. – istaknuo je predsjednik Rotary kluba Zagreb Kaptol.

Sajam svjetskog obrazovanja

World Education Fair

Prvi Sajam svjetskog obrazovanja u Hrvatskoj posjetilo više od 1500 školaraca i studenata sa svojim obiteljima

Sajam svjetskog obrazovanja mladima pružio korisne informacije o mogućnostima školovanja u elitnim školama zapadne Europe.

Svjetski dan slobode medija

Financijska potpora

Stipendije za mlade novinarke

Mlade novinarke pozivaju se na prijavu za stipendiju Zaklade za novinarstvo Lénaïc. Stipendije su namijenjene kao potpora za stažiranje u europskim medijima na engleskom jeziku u Bruxellesu.

Stipendije za novinare

Financijska potpora

Raspisan natječaj za dodjelu 10 stipendija za izvrsnost u regionalnom novinarstvu

Otvorene su prijave za sudjelovanje u ovogodišnjem programu stipendiranja izvrsnih novinara i novinarki s područja Balkana koji žele graditi i razvijati svoju profesionalnu karijeru hvatajući se u koštac s izazovnim procesom istraživanja i prenošenja najvažnijih vijesti i aktualnih događaja koji vjerodostojno reflektiraju raznolike aspekte svakodnevnih životnih odnosa regionalne stvarnosti.