Financijska podrška

RIT Croatia nudi vrijedne stipendije – prijavi se!

RIT Croatia, stipendije

U tijeku je natječaj za dodjelu stipendija RIT-a Croatia čiji fond iznosi više od 2,6 milijuna kuna. Prijave u ranom upisnom roku zaprimaju se do 15. veljače 2019. Rani upisni rok donosi dodatne prednosti, stoga se prijavi što prije!

Prosinac je i godina se bliži kraju. Učenicima završnog razreda srednje škole nova godina donosi i veliku životnu promjenu – upis na fakultet! Znamo što sad misliš. Tek je prosinac, a netko već započinje s pričama o odabiru fakulteta. No, tvoja (buduća) karijera započinje već odabirom obrazovanja pa je važno izdvojiti vrijeme i istražiti sve opcije.

RIT Croatia – Different from Day One

RIT Croatia međunarodni je kampus američkog sveučilišta Rochester Institute of Technology; izvan Europe ostali kampusi nalaze se u SAD-u, Dubaiju i Kini. Uz dvije diplome (američku i hrvatsku) koje stječu studenti koji uspješno završe odabrane studije, ovdje ih čeka:

  • studij na engleskom jeziku
  • međunarodno okruženje i mogućnost suradnje s kolegama s drugih kampusa
  • mogućnost provođenja jednog ili dva semestra na kampusima RIT-ja u SAD-u i Dubaiju
  • obvezna stručna praksa od 800 do 1200 sati tijekom 4 godine studija
  • studij uz mogućnost stipendija i financijskih potpora koledža – prijavi se odmah
  • individualan pristup svakom studentu i sveobuhvatan sustav podrške – ovdje studenti nisu broj; svi profesori dostupni su (i da – znaju imena svojih studenata), a na raspolaganju su i karijerni savjetnici, akademski savjetnici, čak i studenti-mentori!

Toga ima još, stoga te RIT Croatia poziva da ga posjetiš i budeš njegov student na jedan dan! Upoznaj profesore i studente, doživi američki način studiranja u Hrvatskoj i saznaj po čemu se razlikuje od ostalih fakulteta.

A ako nisi srednjoškolac, već studiraš i razmišljaš o promjeni fakulteta – ne gubi godinu! Prijavi se što prije i s predavanjima možeš početi već u proljetnom semestru. Za početak studija u siječnju 2019. (proljetni semestar), javi se što prije na admissions@croatia.rit.edu.

Fond stipendija veći od 2,6 milijuna kuna! Rani upisni rok donosi prednosti

Već godinama ova obrazovna institucija pomaže studentima da steknu vrhunsko obrazovanje na RIT-u Croatia. Sredstva pokrivaju od 10% do 50% školarine i iskoristiva su za upis na sljedeće stručne preddiplomske studije:

71% upisanih kandidata koji su prošle godine zatražili financijsku potporu ostvarilo je pravo na stipendije i financijsku potporu RIT-a Croatia!

VAŽNO!

  • Prijavi se do 15.12. 2018. i možeš ostvariti dodatan popust na školarinu!
  • Kandidati koji se prijave do 15. veljače 2019. imaju prednost prilikom odluke o dodjeli financijske potpore na temelju potreba.
  • Ako si odlikaš ili odlikašica, automatski ostvaruješ pravo na stipendiju u iznosu od čak 4000 €.

Šanse da osvojiš stipendiju velike su – prijavi se što prije na obrascu za prijavu

Komentari na članak

Vezani članci

IRO

Predstavljanje IRO-a u Zagrebu i Rijeci

Organizator Sajma stipendija održat će niz stručnih predavanja i radionica za posjetitelje

IRO će predstaviti niz jedinstvenih usluga i resursa za uspješan pronalazak studijskih programa i raznih oblika financijske pomoći za studij u Hrvatskoj i inozemstvu.

Studiranje u Švicarskoj

Obrazovanje u inozemstvu

Nude se stipendije za studij hotelskog menadžmenta na prestižnom švicarskom institutu

Hrvatska tvrtka BHV Education bai se obrazovanjem u inozemstvu. Početkom travnja organizira radionice na kojima će se zainteresirani moći prijaviti za prestižni švicarski fakultet.

Dioklecijanova palača

Natječaj za stipendije

Traju prijave za dodjelu stipendija Sveučilišta u Splitu

Sveučilište u Splitu dodijelit će 125 stipendija svojim studentima za akademsku godinu 2016./2017. Prijave na natječaj za dodjelu stipendija traju do 20. siječnja 2017. godine.

Izvor: Pixabay, Student

Dobrodošlica studentima

Od kolijevke pa do groba, najljepše je studentsko doba!

Otkrivamo vam zašto je od kolijevke do groba baš studentsko doba najljepše i što ga čini takvim.

Isto

Financijska podrška

Stipendije za pohađanje ljetnih seminara bugarskog jezika, književnosti i kulture

Do 27. travnja traju prijave za stipendije Republike Bugarske, a prednost prilikom prijave imaju studenti bugarskog jezika, književnosti i kulture.