Financijska podrška

Raspisan natječaj za stipendiju Fakulteta menadžmenta u Trstu; svi troškovi pokriveni

MIB Fakultet

Prijave se vrše do 19. kolovoza 2018. godine, a obvezni su uvjeti diploma preddipomskog studija u polju ekonomije i dobro znanje engleskog jezika.

MIB Fakultet menadžmenta u Trstu raspisao je natječaj u suradnji s grupom Allianz Italia za potpunu stipendiju diplomskog studija Master in Insurance and Risk Management. Potpuna stipendija, koja se odnosi na školarinu, iznosi 22 tisuće eura, a plaćen je i smještaj kao i njegovi troškovi u iznosu od 500 eura mjesečno. Stipendisti će nakon završenog diplomskog studija pohađati staž u jednom od sjedišta tvrtke Allianz diljem svijeta.

Tršćanski fakultet navodi kako se ponuđena stipendija odnosi na studente iz zemalja Istočne Europe koje su nedavno priključene Europskoj uniji, a to su: Bugarska, Hrvatska, Češka, Estonija, Mađarska, Latvija, Litva, Poljska, Rumunjska, Slovačka i Slovenija. Osim državljanstva jedne od ovih zemalja također je potrebna fakultetska diploma barem preddiplomskog studija u polju ekonomije. Obvezno je dobro znanje engleskoga jezika, a poželjno je i znanje još jednoga stranog jezika.

Prijave se vrše na stranici MIB Fakulteta, a moguće ih je poslati do 19. kolovoza 2018. godine.

 

Komentari na članak

Vezani članci

Auto u snijegu

Snijeg opet iznenadio

Studentske reakcije na snježno nevrijeme

Zanimljivo terensko istraživanje proveo je naš stručni istraživački tim, koji je marljivo prikupio podatke o mišljenjima studenata o snijegu koji nas je i ove godine uhvatio nespremne. 

Papirologija

Sveučilište u Dubrovniku

Naučite kako pravilno sastaviti životopis u Europass formatu

Sveučilište u Dubroviku organizira radionicu za studente pod nazivom "Moj prvi životopis u Europass formatu" na kojoj će svi zainteresirani dobiti konkretne upute o ispunjavanju Europass životopisa te priliku da uz pomoć savjetnice sastave vlastiti životopis.

FUL KULTURNO natječaj

Natječaj FUL KULTURNO

10 000 kuna za najbolje od pisane riječi

Natječaj nagrađuje najbolje brendirani niskobudžetni događaj u kulturi, a odnosi se na kulturu pisane riječi. Otvoren je do 1. travnja 2018. godine, a pobjednika očekuje statua FUL KULTURNO i nagrada od deset tisuća kuna.

Stolni tenis

Splitski sveučilišni sportski savez

Traju prijave za UniSport natjecanje u stolnom tenisu

Zainteresirani se mogu prijaviti slanjem ispunjenih obrazaca preko profesora TZK-a najkasnije do petka 9. prosinca 2016.

Sveučilište u Dubrovniku - Logo

Predavanje o japanskom gospodarstvu i suradnji

Posjet japanskog veleposlanika Nj. E. Keijija Idea Sveučilištu u Dubrovniku

U 2013. Dubrovnik je posjetilo 43.000 japanskih turista, a Hrvatska ima jako dobar imidž u Japanu, naglasio je veleposlanik Ide.