Financijska podrška

Raspisan natječaj za stipendiju Fakulteta menadžmenta u Trstu; svi troškovi pokriveni

MIB Fakultet

Prijave se vrše do 19. kolovoza 2018. godine, a obvezni su uvjeti diploma preddipomskog studija u polju ekonomije i dobro znanje engleskog jezika.

MIB Fakultet menadžmenta u Trstu raspisao je natječaj u suradnji s grupom Allianz Italia za potpunu stipendiju diplomskog studija Master in Insurance and Risk Management. Potpuna stipendija, koja se odnosi na školarinu, iznosi 22 tisuće eura, a plaćen je i smještaj kao i njegovi troškovi u iznosu od 500 eura mjesečno. Stipendisti će nakon završenog diplomskog studija pohađati staž u jednom od sjedišta tvrtke Allianz diljem svijeta.

Tršćanski fakultet navodi kako se ponuđena stipendija odnosi na studente iz zemalja Istočne Europe koje su nedavno priključene Europskoj uniji, a to su: Bugarska, Hrvatska, Češka, Estonija, Mađarska, Latvija, Litva, Poljska, Rumunjska, Slovačka i Slovenija. Osim državljanstva jedne od ovih zemalja također je potrebna fakultetska diploma barem preddiplomskog studija u polju ekonomije. Obvezno je dobro znanje engleskoga jezika, a poželjno je i znanje još jednoga stranog jezika.

Prijave se vrše na stranici MIB Fakulteta, a moguće ih je poslati do 19. kolovoza 2018. godine.

 

Komentari na članak

Vezani članci

Emocionalna inteligencija

Sveučilište u Dubrovniku

Uloga emocionalne inteligencije u poslu tema je radionice za dubrovačke studente

Veća emocionalna inteligencija možda je ključ do boljega poslovnog uspjeha. Saznajte sve o važnosti emocionalne inteligencije u poslu na radionici koja će se održati u Sveučilišnom kampusu u Dubrovniku.

Adelaide, Australija

Sveučilište Adelaide u Australiji

Ako želite da vam sunce sja cijele godine, ovo je stipendija za vas

Želite uživati na plaži cijelu godinu i uz to studirati? Sveučilište u Adelaideu vam nudi sve to.

24sata Hackathon powered by Vipnet

Hackathon

Pobjedničkom timu 24-satnog natjecanja u stvaranju inovacija nagrada od 40 000 kuna

Onaj tim koji izgradi najbolji analitički model te najuvjerljivije prezentira njegovu logiku i dodanu poslovnu vrijednost pobjednik je natjecanja „24sata Hackathon powered by Vipnet“ te ga očekuje vrijedna novčana nagrada i sudjelovanje na WBAF Take Invest Summitu.

Srhoj

Dodjela nagrade „Olga Radzyner“

Asistent s dubrovačkog sveučilišta jedan je od najboljih mladih ekonomista

Nagrada „Olga Radzyner“, odnosno povelja i novčani iznos od tri tisuće eura, dodijelit će se asistentu Stjepanu Srhoju za izvrsnost u istraživanju Europske ekonomske integracije.

Primatijada

Znanstveno-sportska manifestacija Primatijada

Studente prirodnih znanosti i ove godine očekuju znanstvena izlaganja i sportska natjecanja

Četvrtu godinu zaredom održava se studentska znanstveno-sportska manifestacija Primatijada. Ove godine održat će se u Poreču s temom "Integracija znanosti, IT-a i poduzetništva".