Filozofski fakultet Rijeka

Raspisan natječaj za financiranje stručnih, zabavnih i društveno korisnih projekata riječkih studenata

natječaj

Dobitnicima će biti omogućeno planiranje i provedba znanstveno stručnih programa, društveno korisnih projekata i zabavnih sadržaja koji će doprinijeti razvoju akademske zajednice, ali i društva u cjelini.

Studentski zbor Filozofskog fakulteta u Rijeci objavio je natječaj za financiranje inovativnih studentskih projekata u 2018. godini. Kako bi se riječke studente i studentice potaknulo na organizaciju i provođenje različitih programa koji će biti dostupni akademskoj zajednici i široj javnosti, financijskim će se sredstvima nagraditi najzanimljiviji znanstveno stručni programi, društveno korisni projekti, kao i raznoliki sadržaji zabavnog karaktera poput organizacije koncerata, filmskih ili literarnih večeri, sportskih događanja, ali i aktivnosti povodom Dana fakulteta koji se već tradicionalno obilježava svake godine 5. svibnja. 

Pravo na sudjelovanje imaju svi studenti i studentice Filozofskog fakulteta u Rijeci (neovisno o razini i vrsti studija) te aktivne studentske udruge koje djeluju pod okriljem riječkog Filozofskog fakulteta. Zainteresirani student ili studentska udruga ima pravo javiti se na natječaj sa samo jednom prijavom. Objavljivanjem natječaja za financiranje studentskih programa namjeravaju se subvencionirati studentske aktivnosti i sadržaji koji se provode u periodu do kraja akademske godine 2017/2018, zaključno s mjesecom rujnom. Budući da nije moguće vremenski uskladiti raspisivanje natječaja sa svakom pojedinom aktivnošću potencijalnih korisnika, prijave će biti omogućene za već izvršenu studentsku aktivnost ako je ona s radom započela nakon 31. rujna 2017.

Za postupak prijave na natječaj potrebno je ispuniti online obrazac dostupan na mrežnim stranicama fakulteta. Imajte na umu kako se sve prijave zainteresiranih studenata podnose najkasnije do 1. ožujka 2018. u 23:59 sati. Određeni iznos novčanih sredstava odobrit će se samo uz ako korisnik priloži okvirni financijski plan za prijavljivani projekt, kao i račun po završetku projekta prema utrošenim dodijeljenim sredstvima. Maksimalan iznos koji će Studentski zbor riječkog Filozofskog fakulteta ovom prigodom dodijeliti po dobitniku neće premašiti 800 kuna, a ukupan fond samog natječaja iznosi 4000 kuna. Krajnji rok za objavu rezultata istječe dva tjedna od dana zaključenja natječaja. Konačne će odluke biti objavljene na mrežnim stranicama fakulteta, no sretni će dobitnici o rezultatima biti obaviješteni i elektroničkom poštom.

Komentari na članak

Vezani članci

https://pixabay.com/en/art-school-of-athens-rapha%C3%ABl-1143741/

Studentski simpozij

Rasprava o suvremenim filozofskim temama ovog svibnja u Rijeci; prijave radova u tijeku

„Furijevci” su otvorili poziv za studentske radove koji će se izlagati na novom izdanju simpozija „Suvremene filozofske teme JUNIOR". Prijave u obliku sažetka možete dostaviti sve do 16. travnja.

Proširenje Europe

Tako slične, tako različite, tako europske

EU: Prijavite se na nagradni natječaj u pisanju eseja

Do 27. veljače pošaljite svoj esejski odgovor na pitanja vezana uz vaša iskustva u EU i očekujte glavnu nagradu – trodnevno putovanje u Bruxelles.

Euro

Lodz Design Festival

„make me!“: 15 600 eura ide u ruke umjetnicima i dizajnerima – studentima i mladima

Do 2. ožujka traju prijave na natječaj „make me!“; izložit će se 20 najboljih prijavljenih projekata, a trima od njih bit će dodijeljene novčane nagrade.

Stipendije IT

Financijska podrška

HBOR osigurava 2 stipendije te zaposlenje u Sektoru informacijskih tehnologija

Do 31. listopada zaprimaju se prijave kandidata za stipendije HBOR-a u iznosu između 2200 i 2700 kn mjesečno. Dobitnike očekuje i posao u Sektoru informacijskih tehnologija odmah po završetku fakulteta, na jednom od sljedećih radnih mjesta: programer, analitičar sistema ili administrator sistema.

Kosti

Sveučilište u Rijeci

Natječaj za upis Kriminalističkog istraživanja otvoren do kraja listopada

Kandidati zainteresirani za kriminalističko istraživanje, a koji odgovaraju uvjetima upisa, mogu se prijaviti na natječaj za upis na poslijediplomski specijalistički studij u Rijeci. Prijave traju do 29. listopada.