Studentski budžet

Provjerite ponudu studentskih poslova s najvišim satnicama

Novac

Želite povećati budžet i steći radno iskustvo? Iz ponude studentskih poslova izdvojili smo one s najvećim satnicama.

Mnogi se studenti, kako u svijetu tako i u Lijepoj Našoj, odlučuju na rad uz studiranje. Iako je sam studentski život, uključujući ispite, kolokvije i predavanja, nerijetko stresan i užurban, uz dobru organizaciju može se naći vremena i za studentski posao. Ako želite poboljšati stanje na bankovnom računu ili pak popuniti životopis i steći radno iskustvo – u nastavku izdvajamo nekoliko studentskih poslova s primamljivom satnicom.

Odlično govorite francuski, a uz to se smatrate i odgovornom osobom? Vatrograd proizvodnja d. o. o. traži osobu za razgovor s klijentima na francuskom. Uz satnicu od 50 kuna nude i fleksibilno radno vrijeme, rad van ureda i službeni telefon. Prijave za ovaj posao traju do 30. rujna 2019. Više informacija pronađite u oglasu.

M+ grupa u potrazi je za specijalistima korisničke podrške. Ako odlično baratate francuskim, njemačkim, švedskim, talijanskim, španjolskim, portugalskim ili pak engleskim jezikom te ste spremni na timski rad i odgovorno obavljanje zadataka, ovo je posao za Vas. Satnica iznosi 33 kune, a rok za prijavu je 31. kolovoza 2019. Detalje potražite na poveznici.

Studirate u Zagrebu, a usto volite pomagati drugima? Ustanova za zdravstvenu njegu Ćorluka traži asistente osobama s invaliditetom za pomoć u obavljanju svakodnevnih radnji. Mjesto rada je Studentski dom Stjepan Radić, a nude se satnice od 30 i 45 kuna. Više pronađite u oglasu.

AG sjaj d. o. o. traži studente za pomoć pri generalnom čišćenju prijevoznih sredstava na području Zagreba, točnije na lokacijama Trešnjevka, Dubrava, Podsused i Velika Gorica. Radno vrijeme je od 7 do 15 sati ili od 8 do 16, a satnica iznosi 30 kuna. Prijave za posao traju do 31. kolovoza 2019. Više saznajte u oglasu.

F.P.T. d. o. o. traži studente za prodaju električnih cigareta u zagrebačkim trgovačkim centrima City Centru One East i West. Ponuđena je satnica od 25 kuna te radno vrijeme u dvije smjene, uz mogućnost rada vikendom. Oglas je otvoren do 20. studenoga 2019.

Ni jedan od ovih poslova ne zvuči vam privlačno? Idealan studentski posao potražite među oglasima na stranicama portala.

Komentari na članak

Vezani članci

Fb cover

Tražimo kompetentne i odgovorne osobe

Multimedia tim, marketing i vođenje oglasnog prostora

Kako bi se naše napredovanje nastavilo ubrzano prema glavnom cilju, neophodno nam je pojačanje u vidu ambicioznih, mladih osoba koje imaju iskustva, znanja i vještina u sljedećim poljima: multimedia, marketing i vođenje oglasnog prostora.

YouTube logo

YouTube oglašavanje

Google predstavio oglašavanja u regiji

Oglasi prije videa na Youtubeu predstavljeni su i za našu regiju.

Naslovna

Radite li vi takav posao?

10 zanimanja koja najviše privlače psihopate

Psihopata nema samo u filmovima, oni postoje i oko nas. Donosimo popis 10 poslova najmanje i najviše zanimljivih psihopatima. Je li i vaše zanimanje među njima?

SCZG izvana

MZOS popustio

Poništena sporna odluka Ministarstva

Studentski zbor izborio se za to da se prihodi od rada posredstvom studentskih ugovora, kao jedna od kategorija za ostvarivanje prava na smještaj u studentski dom, ne ubrajaju u ukupne prihode kućanstva.

https://pixabay.com/en/laptop-office-hand-writing-3196481/

Studentski poslovi

Čekajući Zakon o obavljanju studentskih poslova: studenti još uvijek prihvaćaju satnicu od 15 kuna

Vlada RH nedavno je usvojila nacrt prijedloga Zakona o obavljanju studentskih poslova koji bi trebao uvesti značajne promjene prilikom zapošljavanja studenata, a jedna od značajnijih jest uvođenje minimalne satnice. Kakvo je trenutno stanje sa satnicama, provjerili smo u cjenicima četiriju studentskih servisa.