Studentski budžet

Provjerite najnoviju ponudu studentskih poslova od Zagreba do Splita

novac 1

Dobra satnica i fleksibilno radno vrijeme uvelike olakšavaju studentsku egzistenciju. Pripremite životopis za slanje i provjerite što se trenutno nudi.

Jedno od istraživanja Eurostudenta za Hrvatsku pokazalo je kako je 45 posto studenata u određenom trenutku studija radilo neki povremeni ili stalni studentski posao. Iako je uz brojna predavanja, zadaće, vježbe, kolokvije i ispite te društveni i ljubavni život teško pronaći vremena za posao, mnogi se tijekom studentskih dana odlučuju i zaposliti. Neovisno o tome rade li zbog loše financijske situacije ili kako bi stekli koju crticu više u životopisu, studentima je najvažnije pronaći posao s pristojnom satnicom i prilagodljivim radnim vremenom – po mogućnosti kraćim od osam sati dnevno.

Osim na stranicama studentskih servisa diljem Hrvatske, ponude za dobro plaćene i kvalitetne studentske poslove možete pronaći i na mrežnim stranicama svog najdražeg portala. A kako ne biste morali previše njuškati kopati po brojnim oglasima, u nastavku smo izdvojili poslove s primamljivim satnicama, a na vama je samo da odaberete one koji vam zvuče savršeno i počnete puniti vlastiti proračun.

Dobro govorite engleski, excelicama baratate kao od šale, pedantni ste, uporni, znatiželjni i motivirani za rad? Ako boravite u Zagrebu i pronašli ste se u ovome opisu, a zanimaju vas IT industrija i softverski projekti, provjerite oglas na poveznici. Možda ste vi novi asistent/ica u uredu za upravljanje IT projektima koji će uz satnicu od 30 kuna i fleksibilno radno vrijeme ponekad moći raditi i od kuće. Prijave traju do 19. siječnja 2018.

Govornička akademija Demosten traži motivirane pojedince s dobrim prodajnim vještinama, a zauzvrat nudi satnicu od 35 kuna i najbolje profesionalne edukacije. Prijave traju do 1. veljače 2018, traži se dvoje studenata iz Zagreba, a više informacija pročitajte na poveznici.

FOTO: Flickr

Zadarskim bi se studentima mogao svidjeti oglas koji traži dobre komunikacijske vještine, poznavanje stranih jezika i/ili iskustvo u plesu, sportu ili fitnesu. Ako zadovoljavate neke od ovih kriterija i željeli biste biti turistički animatori ili informatori, detaljnije proučite oglas na poveznici jer se satnica može popeti i do 40 kuna. Moguć je rad na dulji period, čak uz mogućnost produljenja ugovora pri završetku sezonskog zaposlenja – ako se prijavite do 31. siječnja 2018.

Splitski Liberera tim traži studente arhitekture ili građevinarstva za rad na infopultu na sajmu u Splitu. Radno je vrijeme pet sati dnevno, a satnica iznosi 33 kune. Oglas možete pronaći ovdje, a prijaviti se možete do 22. siječnja 2018.

Adriatic kampovi traže studente koji bi bili domaćini ili radili na recepciji kampa u Orebiću. Za satnicu od 30 kuna morate zadovoljavati sljedeće uvjete: poznavanje stranih jezika (prioritet engleski i njemački), odgovoran pristup radu i obavljanju radnih zadataka, komunikativnost i sklonost radu s ljudima, srdačan i ljubazan pristup u radu s gostima te spremnost na timski rad i kolegijalan odnos prema suradnicima. Vremena imate do 31. siječnja 2018.

Splitska rođendaonica RoKa sport traži animatora ili animatoricu na dječjim rođendanima. Ako ste ozbiljna i odgovorna osoba s pedagoškim usmjerenjem i imate iskustva u radu s djecom, a satnica od 40 kn ne zvuči vam loše, provjerite oglas i prijavite se do 31. siječnja 2018.

Sretno!

Komentari na članak

Vezani članci

Couch potato - Simpson

Pametna raspodjela vremena

Savjeti za produktivnu večer

Donosimo nekoliko savjeta za produktivnije provođenje večeri. Umjesto gledanja filmskih maratona, napravite nešto odlično za sebe.

https://www.facebook.com/Studentskihr/photos/a.408940695894483.1073741825.210627425725812/1541953789259829/?type=3&theater

Horor priče svakodnevice

Mračna strana studentskih poslova

Studentski su poslovi brz i efikasan način kojim se studenti koriste kako bi zaradili nekoliko kuna više tijekom određenog mjeseca, dok sezonu koriste za zaradu za nadolazeću godinu. No nije uvijek sve tako jednostavno. Donosimo vam mračna iskustva studenata s njihovih (sezonskih) studentskih poslova.

Ministar financija Slavko Linić

Iz ekstrema u ekstrem

Ministarstva nisu uštedjela 2 milijarde kuna, plaće u državnim službama i dalje rastu

Iako je u trenutku donošenja proračuna za 2014. godinu bilo jasno da će Hrvatska ući u deficit, ministar financija Slavko Linić je u proračunu za narednu godinu već ukalkulirao rast ukupnih proračunskih rashoda za zaposlene na 21,4 milijarde kuna, što znači 3,5 posto više u odnosu na ovu godinu.

Trg bana Josipa Jelačića perspektiva

Projekt davanja državnih stanova u najam

U Zagrebu od jeseni dostupni državni stanovi za 980 kuna

Isti projekt već je zaživio u Osijeku, a u budućnosti bi mogao i u Splitu. Provodi se u suradnji s Agencijom za pravni promet i posredovanje nekretninama (APN).

RTL logo

RTL ponovno objavio natječaj

Prijavite se za radno mjesto: novinar(ka) na desku na RTL-u!

RTL Televizija objavila je natječaj za radno mjesto novinar(ka) na desku. Prijaviti se mogu svi zainteresirani studenti i studentice, a prijave traju do 11. rujna.