Studentski budžet

Provjerite najnoviju ponudu studentskih poslova od Zagreba do Splita

novac 1

Dobra satnica i fleksibilno radno vrijeme uvelike olakšavaju studentsku egzistenciju. Pripremite životopis za slanje i provjerite što se trenutno nudi.

Jedno od istraživanja Eurostudenta za Hrvatsku pokazalo je kako je 45 posto studenata u određenom trenutku studija radilo neki povremeni ili stalni studentski posao. Iako je uz brojna predavanja, zadaće, vježbe, kolokvije i ispite te društveni i ljubavni život teško pronaći vremena za posao, mnogi se tijekom studentskih dana odlučuju i zaposliti. Neovisno o tome rade li zbog loše financijske situacije ili kako bi stekli koju crticu više u životopisu, studentima je najvažnije pronaći posao s pristojnom satnicom i prilagodljivim radnim vremenom – po mogućnosti kraćim od osam sati dnevno.

Osim na stranicama studentskih servisa diljem Hrvatske, ponude za dobro plaćene i kvalitetne studentske poslove možete pronaći i na mrežnim stranicama svog najdražeg portala. A kako ne biste morali previše njuškati kopati po brojnim oglasima, u nastavku smo izdvojili poslove s primamljivim satnicama, a na vama je samo da odaberete one koji vam zvuče savršeno i počnete puniti vlastiti proračun.

Dobro govorite engleski, excelicama baratate kao od šale, pedantni ste, uporni, znatiželjni i motivirani za rad? Ako boravite u Zagrebu i pronašli ste se u ovome opisu, a zanimaju vas IT industrija i softverski projekti, provjerite oglas na poveznici. Možda ste vi novi asistent/ica u uredu za upravljanje IT projektima koji će uz satnicu od 30 kuna i fleksibilno radno vrijeme ponekad moći raditi i od kuće. Prijave traju do 19. siječnja 2018.

Govornička akademija Demosten traži motivirane pojedince s dobrim prodajnim vještinama, a zauzvrat nudi satnicu od 35 kuna i najbolje profesionalne edukacije. Prijave traju do 1. veljače 2018, traži se dvoje studenata iz Zagreba, a više informacija pročitajte na poveznici.

FOTO: Flickr

Zadarskim bi se studentima mogao svidjeti oglas koji traži dobre komunikacijske vještine, poznavanje stranih jezika i/ili iskustvo u plesu, sportu ili fitnesu. Ako zadovoljavate neke od ovih kriterija i željeli biste biti turistički animatori ili informatori, detaljnije proučite oglas na poveznici jer se satnica može popeti i do 40 kuna. Moguć je rad na dulji period, čak uz mogućnost produljenja ugovora pri završetku sezonskog zaposlenja – ako se prijavite do 31. siječnja 2018.

Splitski Liberera tim traži studente arhitekture ili građevinarstva za rad na infopultu na sajmu u Splitu. Radno je vrijeme pet sati dnevno, a satnica iznosi 33 kune. Oglas možete pronaći ovdje, a prijaviti se možete do 22. siječnja 2018.

Adriatic kampovi traže studente koji bi bili domaćini ili radili na recepciji kampa u Orebiću. Za satnicu od 30 kuna morate zadovoljavati sljedeće uvjete: poznavanje stranih jezika (prioritet engleski i njemački), odgovoran pristup radu i obavljanju radnih zadataka, komunikativnost i sklonost radu s ljudima, srdačan i ljubazan pristup u radu s gostima te spremnost na timski rad i kolegijalan odnos prema suradnicima. Vremena imate do 31. siječnja 2018.

Splitska rođendaonica RoKa sport traži animatora ili animatoricu na dječjim rođendanima. Ako ste ozbiljna i odgovorna osoba s pedagoškim usmjerenjem i imate iskustva u radu s djecom, a satnica od 40 kn ne zvuči vam loše, provjerite oglas i prijavite se do 31. siječnja 2018.

Sretno!

Komentari na članak

Vezani članci

Erasmus+ programi za mlade

Andrea Praznik

Erasmus+ prilike za mlade pod povećalom

Erasmus+ novi je i pojednostavljeni program Europske Unije namijenjen posebice mladima, njihovom obrazovanju i zapošljavanju. Kao takav podijeljen je na tri glavna područja, odnosno Ključne Akcije čije ćete značajke, detaljnije objašnjene, pronaći u nastavku.

Čuvanje novca, photo: Flickr

Savjeti za najsigurniji pristup financijama

Pazite gdje čuvate svoj novac

Studenti ne raspolažu često velikim financijskim iznosima. Ipak, kada je riječ o ponešto većim svotama gotovine potrebne za nužne troškove studentskog života, treba oprezno pristupiti čuvanju tog novca.

Pravni 2

350. obljetnica

U opticaj puštene kovanice od 25 kuna s motivima Sveučilišta u Zagrebu – pogledajte kako izgledaju

Povodom obilježavanja 350. obljetnice osnutka najvećeg hrvatskog sveučilišta, u opticaj je puštena kovanica od 25 kuna s prigodnim motivima.

Kasica prasica

Savjeti za pametnije trošenje

Držite svoje financije u vlastitim rukama!

Koliko vam se puta dogodilo da ostanete bez novaca prije kraja mjeseca? Ponekad niti ne primjećujete koliko vam „mali troškovi“ puno oduzimaju, stoga je vrijeme da uvedete neke promjene u upravljanje svojim financijama.

poslovni

Stariji studenti savjetuju

Vodič kroz studentske poslove za brucoše

Stariji studenti savjetuju vam kako pronaći idealan posao, na što trebate paziti pri tome i koje su pozitivne strane zapošljavanja.