Financijska podrška

Prijavi se za stipendiju i studiraj u Oxfordu

Oxford

Clarendon Fund godišnje dodjeljuje 140 stipendija koje pokrivaju školarinu i troškove života izvrsnim i motiviranim studentima. Prijave su još otvorene, a traju do 8. siječnja.

Svi studenti diplomskih i poslijediplomskih studija, neovisno o mjestu studiranja, imaju jedinstvenu priliku studirati na svjetski poznatom Sveučilištu u Oxfordu zahvaljujući Clarendon Fund stipendijama. Jedne su od glavnih stipendija te prestižne institucije, a na godišnjoj ih se razini dodijeli 140.

Glavni je kriterij za ostvarivanje prava na ovu vrstu stipendija akademska izvrsnost i motiviranost studenta te njegov dosadašnji rad i rezultati. Stipendija pokriva punu školarinu i troškove života. Prijaviti se možeš i ti, i to do 8. siječnja 2018. Za više informacija o uvjetima i načinima prijave, posjeti službenu stranicu.

S Clarendon stipendijama nećeš imati samo osiguranu hranu i smještaj, već ćeš postati dio široke i utjecajne zajednice koja će ti pomoći u razvoju akademske budućnosti. Ovo je prilika koju je šteta propustiti.

Komentari na članak

Vezani članci

CROZ Code Quest

CROZ poziva na tradicionalno studentsko natjecanje u programiranju

Prijavi se na CROZ Code Quest 2015.

CROZ Code Quest je natjecanje u programiranju koje se već tradicionalno u svibnju održava u Learn@CROZ edukacijskom centru.

Promocija studenata

Akademska godina 2016/2017.

Raspisan natječaj za dodjelu stipendija Grada Zagreba studentima i doktorandima

Molbe za dodjelu obiju stipendija dostavljaju se poštom preporučeno u roku od 15 dana od objave natječaja, odnosno do 2. studenog.

Ljetna škola hrvatskog jezika i kulture u Vrbniku

Sedma međunarodna ljetna škola hrvatskog jezika i kulture

Uronite u hrvatsku kulturu na otoku Krku

Ako još nemate nikakvih planova za ljeto, ne očajavajte! Prijavite se na Sedmu međunarodnu ljetnu školu hrvatskog jezika i kulture te praznike provedite u Vrbniku, upoznajte nove ljude i proširite znanje o jeziku i kulturi svoje zemlje.

Panorama

Predavanja u Klubu mladih Split

Startup udruga okuplja splitsku IT zajednicu na „tech meetupu“

„Dan tech meetupa“ održat će se u Klubu mladih Split 14. ožujka. Očekuju se zanimljiva predavanja stručnjaka iz splitske IT zajednice.

Učenje

1st SYMPTOMA better diagnosis stipendija

Stipendije za studente koji rade uz studij

Studirate? Radite kako biste financirali svoje obrazovanje? Dobro bi vam došla dodatna financijska pomoć? Onda ste idealni kandidati za 1st SYMPTOMA better diagnosis stipendiju!