Financijska podrška

Prijavi se za stipendiju i studiraj u Oxfordu

Oxford

Clarendon Fund godišnje dodjeljuje 140 stipendija koje pokrivaju školarinu i troškove života izvrsnim i motiviranim studentima. Prijave su još otvorene, a traju do 8. siječnja.

Svi studenti diplomskih i poslijediplomskih studija, neovisno o mjestu studiranja, imaju jedinstvenu priliku studirati na svjetski poznatom Sveučilištu u Oxfordu zahvaljujući Clarendon Fund stipendijama. Jedne su od glavnih stipendija te prestižne institucije, a na godišnjoj ih se razini dodijeli 140.

Glavni je kriterij za ostvarivanje prava na ovu vrstu stipendija akademska izvrsnost i motiviranost studenta te njegov dosadašnji rad i rezultati. Stipendija pokriva punu školarinu i troškove života. Prijaviti se možeš i ti, i to do 8. siječnja 2018. Za više informacija o uvjetima i načinima prijave, posjeti službenu stranicu.

S Clarendon stipendijama nećeš imati samo osiguranu hranu i smještaj, već ćeš postati dio široke i utjecajne zajednice koja će ti pomoći u razvoju akademske budućnosti. Ovo je prilika koju je šteta propustiti.

Komentari na članak

Vezani članci

Vlak

Interaktivne prezentacije

Sve što niste znali o mobilnosti, otkrit će vam ESN Zadar

ESN Zadar poziva studente i mlade da se pridruže Studentskom klubu 20. i 21. listopada te da učine prvi korak prema iskustvu koje će pamtiti cijeloga života – programu mobilnosti.

Europska komisija

Stručna praksa

Postani prevoditelj pripravnik u Europskoj komisiji!

Studiraš jezike i sanjaš o prevoditeljskoj karijeri u nekoj od najvažnijih svjetskih institucija? Na pravom si mjestu jer ti donosimo izvrstan prijedlog koji obuhvaća jedinstvenu priliku za obavljanje kvalitetne i uzbudljive pripravničke prakse u jednoj od najmoćnijih institucija Europske unije –Europskoj komisiji.

Revija studentskog filma

Druga revija studentskog filma

Kuharska palica čeka hrabre i kreativne filmske gurmane

Studenti dramskih umjetnosti, studenti koji se bave multimedijom ili u sklopu novinarskih studija snimaju informativne materijale te studenti koji u slobodno vrijeme snimaju filmove i eksperimentiraju s medijima mogu „skuhati film“ i prijaviti ga na Reviju studentskog filma.

Škola bicikliranja 18+

Prometna sigurnost

Prijavite se na besplatnu Školu bicikliranja 18+

Udruga Sigurnost u prometu i Nextbike sustav javnih bicikala organiziraju besplatnu Školu bicikliranja 18+. Namijenjena je odraslim osobama s ciljem povećanja sigurnosti biciklista u prometu.

Klub mladih Split zapošljava

Udruga mladih

Klub mladih Split zapošljava voditelja programa

Splitski Klub mladih je u potrazi za novim voditeljem, odnosno voditeljicom. Prijave se primaju do 17. veljače.