Financijska podrška

Prijavi se za stipendiju i studiraj u Oxfordu

Oxford

Clarendon Fund godišnje dodjeljuje 140 stipendija koje pokrivaju školarinu i troškove života izvrsnim i motiviranim studentima. Prijave su još otvorene, a traju do 8. siječnja.

Svi studenti diplomskih i poslijediplomskih studija, neovisno o mjestu studiranja, imaju jedinstvenu priliku studirati na svjetski poznatom Sveučilištu u Oxfordu zahvaljujući Clarendon Fund stipendijama. Jedne su od glavnih stipendija te prestižne institucije, a na godišnjoj ih se razini dodijeli 140.

Glavni je kriterij za ostvarivanje prava na ovu vrstu stipendija akademska izvrsnost i motiviranost studenta te njegov dosadašnji rad i rezultati. Stipendija pokriva punu školarinu i troškove života. Prijaviti se možeš i ti, i to do 8. siječnja 2018. Za više informacija o uvjetima i načinima prijave, posjeti službenu stranicu.

S Clarendon stipendijama nećeš imati samo osiguranu hranu i smještaj, već ćeš postati dio široke i utjecajne zajednice koja će ti pomoći u razvoju akademske budućnosti. Ovo je prilika koju je šteta propustiti.

Komentari na članak

Vezani članci

Klub mladih Split zapošljava

Natječaj za volontere

Aktiviraj se, motiviraj i osnaži u Klubu mladih Split

Kao volonter imat ćeš priliku djelovati u jednom ili više područja, poput odnosa s javnošću, dizajna i vizualnih komunikacija, „event menadžmenta", projektnog pisanja te administrativnih poslova, a sve to timskim radom s drugim članovima Kluba!

Devz Meetup

Tehnološki park Varaždin

Prijavi se na Devz Meetup

Riječ je o lokalnom meetupu za developere, dizajnere i sve druge koji žele nešto naučiti nešto novo.

Radionica "Most prema uspjehu", siječanj

„Most prema USPJEHU”

VIDEO: Besplatne radionice za mlade koji žele uspjeti, i to kao društveni poduzetnici

Još je malo vremena ostalo za prijavu na besplatne radionice koje se održavaju u sklopu projekta „Most prema USPJEHU”, kojim udruga O.A.ZA. zainteresiranim kandidatima pruža relevantna znanja i vještine za pokretanje društvenog poduzeća.

Zgraf 12

Izložba grafičkog dizajna i virtualnih komunikacija

Otvoren natječaj za izlaganje na Zgrafu

Zgraf od osnutka 1975. godine okuplja i dovodi u Zagreb dizajnere, teoretičare i kritičare iznimnih inozemnih karijera s namjerom propitivanja temeljnih problema i položaja dizajna u suvremenom društvu

laptop

Centar za ženske studije

Otvorene prijave za studentski rad na temu ženske i rodne problematike

Odlična prilika za sve studente koji su kreativni, britki i imaju dovoljno znanja o ženskoj i rodnoj problematici.