Financijska podrška

Prijavi se za stipendiju i studiraj u Oxfordu

Oxford

Clarendon Fund godišnje dodjeljuje 140 stipendija koje pokrivaju školarinu i troškove života izvrsnim i motiviranim studentima. Prijave su još otvorene, a traju do 8. siječnja.

Svi studenti diplomskih i poslijediplomskih studija, neovisno o mjestu studiranja, imaju jedinstvenu priliku studirati na svjetski poznatom Sveučilištu u Oxfordu zahvaljujući Clarendon Fund stipendijama. Jedne su od glavnih stipendija te prestižne institucije, a na godišnjoj ih se razini dodijeli 140.

Glavni je kriterij za ostvarivanje prava na ovu vrstu stipendija akademska izvrsnost i motiviranost studenta te njegov dosadašnji rad i rezultati. Stipendija pokriva punu školarinu i troškove života. Prijaviti se možeš i ti, i to do 8. siječnja 2018. Za više informacija o uvjetima i načinima prijave, posjeti službenu stranicu.

S Clarendon stipendijama nećeš imati samo osiguranu hranu i smještaj, već ćeš postati dio široke i utjecajne zajednice koja će ti pomoći u razvoju akademske budućnosti. Ovo je prilika koju je šteta propustiti.

Komentari na članak

Vezani članci

Uštopavanje lopte

ZSFL

Otvorene prijave za Zagrebačku studentsku futsal ligu Ožujsko 2015.

Studentska futsal liga započet će 7. studenog, a kotizacija iznosi 2.500 kuna, koje je moguće uplatiti u ratama. Sve sudionike očekuje bogati nagradni fond koji iznosi više od 15.000 kuna i brojne druge nagrade sponzora lige.

Očuvanje okoliša

Studentsko natjecanje

„Go Green in the City“ traži inovativne studente; najbolje očekuje finale u SAD-u

Natjecanje je namijenjeno svim studentima visoke škole ekonomsko-poslovnog ili tehničkog smjera. Prijave za ovu godinu otvorene su do 1. lipnja.

Logo festivala

Udruga studenata Grada Splita

Otvorene prijave za Festival studentskih klapa

Pravo sudjelovanja imaju klape koje su po svom sastavu većinom studentske. One mogu biti muške, ženske ili mještovite, a mogu imati od pet do devet članova.

Fakultet građevinarstva, arhitekture i geodezije u Splitu

Dani otvorenih vrata

Doznajemo zašto je dobro studirati na Fakultetu građevinarstva, arhitekture i geodezije

Splitski FGAG ovoga je tjedna otvorio svoja vrata maturantima i drugim zainteresiranim posjetiteljima. Kroz manifestaciju oni doznaju sve što ih zanima o kolegijima, teoretskom i praktičnom dijelu gradiva, kao i o opcijama diplomskog studija.

Tim Mescon

Kvaliteta nastavnog procesa

Ekonomski fakultet u Rijeci na putu prema izvrsnosti

Ekonomski fakultet u svim se strateškim dokumentima usmjerio na povećanje kvalitete znanstvenog i nastavnog procesa. Za međunarodnu prepoznatljivost nastavnih programa u polju ekonomije nužnim se pokazalo stjecanje globalno etabliranih znakova izvrsnosti, kao što je akreditacija koju odobrava AACSB.