Radionica o financijskoj pismenosti

Popni se na „Stablo znanja" i saznaj kako uštedjeti novac

Izvor: Pixabay, Financije

Uz pomoć interaktivnog programa i društvenih igara lakše se i brže uči kako na najbolji način raspolagati vlastitim budžetom. Za sve sudionike organizatori su pripremili i poklone. Prijave traju do 10. prosinca.

Ako ste oduvijek željeli ovladati osnovama financijske pismenosti i naučiti kako svaki mjesec ostati u plusu, Bečka škola organizira nešto za vas – besplatnu radionicu financijske pismenosti za studente raznih fakulteta. Uz pomoć interaktivnog programa i društvenih igara lakše se i brže uči kako na najbolji način raspolagati vlastitim budžetom. Za sve sudionike organizatori su pripremili poklone.

Osim toga, radionica će obuhvatiti i teme o štednji i osiguranju, a studenti će moći i zaigrati edukativnu igru Less risk, more fun koja na lak i zabavan način uči o procjeni rizičnih situacija i u kojoj se životnim primjerima nastoji probuditi svijest o očuvanju zdravlja i imovine.

Radionica će se održati u utorak, 12. prosinca, u prostorijama Stabla znanja na prvom katu Studentskog centra u Zagrebu (Savska 25). Početak je predviđen za 17 sati, a prijave se primaju do 10. prosinca na adresu: tomislav@stabloznanja.com.

Komentari na članak

Vezani članci

Izvor: Pixabay, Financije

Financijska pismenost

Zahvaljujući HUM-u svaki student može biti FIN student

HUM se hvata u koštac s poražavajućim rezultatima istraživanja o razini financijske pismenosti u Hrvatskoj. Stoga u sklopu projekta FIN student – financijski obrazovan student priprema još tri modula dvodnevnih radionica za 300 mladih.

Radionica pletenja Kluba Zona

Radionica Kluba Zone

Besplatna izrada šalova, kapa i rukavica

– Uz osiguran materijal, sudionici i sudionice upoznat će se s vunom kao materijalom, priborom i osnovama pletenja, a ovisno o svojim preferencijama i vještinama izradit će šal, kapu, rukavice. – ističe voditeljica radionice.

Marina Orsag

„Stand up“ radionica

Duhovitim Splićanima Marina Orsag pomaže pri razvoju talenta

Jedna od najpoznatijih komičarki svijeta održat će besplatnu „stand up“ radionicu u Klubu Zona. Najbolji će polaznici dobiti priliku za nastavak suradnje sa Studijem smijeha.

Growww 2015

Growww program

46 pripravnika započelo staž u INA Grupi

Inin Growww program rezultirao zapošljavanjem 46 pripravnika.

budget, novac, štednja

Učinkovita raspodjela novca

Financijska metoda vrčeva olakšava one dane u mjesecu

Trebaš pomoć s financijama? Donosimo ti metodu koja olakšava organizaciju troškova.