Radionica o financijskoj pismenosti

Popni se na „Stablo znanja" i saznaj kako uštedjeti novac

Izvor: Pixabay, Financije

Uz pomoć interaktivnog programa i društvenih igara lakše se i brže uči kako na najbolji način raspolagati vlastitim budžetom. Za sve sudionike organizatori su pripremili i poklone. Prijave traju do 10. prosinca.

Ako ste oduvijek željeli ovladati osnovama financijske pismenosti i naučiti kako svaki mjesec ostati u plusu, Bečka škola organizira nešto za vas – besplatnu radionicu financijske pismenosti za studente raznih fakulteta. Uz pomoć interaktivnog programa i društvenih igara lakše se i brže uči kako na najbolji način raspolagati vlastitim budžetom. Za sve sudionike organizatori su pripremili poklone.

Osim toga, radionica će obuhvatiti i teme o štednji i osiguranju, a studenti će moći i zaigrati edukativnu igru Less risk, more fun koja na lak i zabavan način uči o procjeni rizičnih situacija i u kojoj se životnim primjerima nastoji probuditi svijest o očuvanju zdravlja i imovine.

Radionica će se održati u utorak, 12. prosinca, u prostorijama Stabla znanja na prvom katu Studentskog centra u Zagrebu (Savska 25). Početak je predviđen za 17 sati, a prijave se primaju do 10. prosinca na adresu: tomislav@stabloznanja.com.

Komentari na članak

Vezani članci

budget, novac, štednja

Učinkovita raspodjela novca

Financijska metoda vrčeva olakšava one dane u mjesecu

Trebaš pomoć s financijama? Donosimo ti metodu koja olakšava organizaciju troškova.

Baden

Stručna praksa

Švicarska: zemlja kojom teku ... Franci

Mjesečne plaće praktikanata se kreću između 11 000 kn (1800 CHF) i 16 500 kn (2700 CHF) neto, dok se prosječna početna plaća jednog inženjera kreće oko 5000 CHF neto. U kune preračunajte sami.

Pulska arena 2

Odlična prilika za filmofile

Sudjelujte u stvaranju najvećeg hrvatskog filmskog festivala

Volonterima se nude mogućnost besplatnog gledanja filmova u slobodno vrijeme, službene majice, topli obroci, preporuka za daljnje angažmane na budućim festivalima te potvrda o volontiranju.

Kasica prasica

Financijski savjeti

5 pametnih financijskih navika koje možeš usvojiti za vrijeme studija

Studentski život često sa sobom nosi puno briga oko upravljanja budžetom. Stoga izdvajamo 5 korisnih financijskih navika koje jednom kada usvojiš život će ti postati lakši, a novčanik teži.

https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/1920254_600417610034444_2078947267_n.jpg?oh=d12935bfe4410c5bd01927e759f0eede&oe=5998BB5A

Summer Camp Ericsson Nikola Tesla

Prijavite se na Ljetnu radionicu Ericcsona Nikole Tesle

Do 20. travnja možete se o prijaviti na Summer Camp Ericssona Nikole Tesle te steći iskustvo u istraživanju i razvoju softvera!