Radionica o financijskoj pismenosti

Popni se na „Stablo znanja" i saznaj kako uštedjeti novac

Izvor: Pixabay, Financije

Uz pomoć interaktivnog programa i društvenih igara lakše se i brže uči kako na najbolji način raspolagati vlastitim budžetom. Za sve sudionike organizatori su pripremili i poklone. Prijave traju do 10. prosinca.

Ako ste oduvijek željeli ovladati osnovama financijske pismenosti i naučiti kako svaki mjesec ostati u plusu, Bečka škola organizira nešto za vas – besplatnu radionicu financijske pismenosti za studente raznih fakulteta. Uz pomoć interaktivnog programa i društvenih igara lakše se i brže uči kako na najbolji način raspolagati vlastitim budžetom. Za sve sudionike organizatori su pripremili poklone.

Osim toga, radionica će obuhvatiti i teme o štednji i osiguranju, a studenti će moći i zaigrati edukativnu igru Less risk, more fun koja na lak i zabavan način uči o procjeni rizičnih situacija i u kojoj se životnim primjerima nastoji probuditi svijest o očuvanju zdravlja i imovine.

Radionica će se održati u utorak, 12. prosinca, u prostorijama Stabla znanja na prvom katu Studentskog centra u Zagrebu (Savska 25). Početak je predviđen za 17 sati, a prijave se primaju do 10. prosinca na adresu: tomislav@stabloznanja.com.

Komentari na članak

Vezani članci

Crkva Sv. Donata

Jednodnevna radionica

Zadarski studenti educiraju se o mogućnostima povezivanja sociologije i filma

Sveučilište u Zadru organizira jednodnevnu radionicu za sve zainteresirane studente i nastavno osoblje u kojoj će pokušati povezati složene sociološke teorije i njihove moderne, pojednostavljene objave. Radionica se održava 25.1.

Radionica o prevenciji vršnjačkog nasilja

Liga za prevenciju ovisnosti

Rad na prevenciji vršnjačkog nasilja u Info zoni

–Svako ljudsko biće ima potrebu da bude saslušano i da ima stvarnu životnu moć. – upozoravaju iz Lige za prevenciju ovisnosti

Prirok, Svjetski savez mladih Hrvatska

Svjetski savez mladih Hrvatska

Druga sezona Priroka: otvorene prijave za mlade pisce

Radionice i susreti namjenjene su mladim piscima. Prijaviti se možete do 28. listopada, a sudjelovanje je besplatno. Nakon provedenih radionica, sudionici imaju priliku za daljnju suradnju u vidu zajedničkih radionica i promocija.

Mršavljenje, jabuka

Događanja u Klubu mladih Split

Radionica "Sila se budi" pomaže pri mršavljenju

Koji se principi kriju iza uspješno provedenih programa u cilju regulacije potkožnog masnog tkiva, koje su metode najefikasnije te koji je odabir vježbi optimalan s obzirom na budžet kojim raspolažete, otkrijte na radionici fitness tematike "Sila se budi – Fat loss happens on Monday".

OTP banka

Savjeti o štednji u božićno vrijeme

Budi studentski "Djed Mraz" i ne dopusti da čarape tvojih najdražih ostanu prazne

Do jučer ste bili u Vodicama na plaži i pijuckali koktele s ekipom, a već na treptaj oka prosinac nam je pokucao na vrata. Blještavilo, kuhano vino, kobasice i pokloni. Mnoštvo poklona. Već sada se pitate hoće li vaš, i tako opterećeni studentski budžet izdržati blagdansko ludilo? E pa, još uvijek stignete stati na loptu i pripremiti se za božićno trošenje.