Financijska podrška

Politehničko sveučilište u Torinu nudi stipendije od 8 tisuća eura

Dečko lista knjigu u knjižnici

Ako vas zanimaju arhitektura, inženjerstvo, dizajn i vizualna komunikacija ili prostorno planiranje, prijavite se za studij u Italiji do 14. rujna i ostvarite trogodišnju stipendiju.

Politehničko sveučilište u Torinu objavilo je natječaj za dodjelu 39 TOPoliTO stipendija za preddiplomski studij na nekome od njegovih programa. Studiji koje nudi jesu inženjerstvo, arhitektura, dizajn i vizualna komunikacija te teritorijalno, urbano, okolišno i pejzažno planiranje. Važno je napomenuti kako se studiji dizajna i vizualne komunikacije te teritorijalnog, urbanog, okolišnog i pejzažnog planiranja izvode isključivo na talijanskom jeziku.

Kandidati moraju imati srednjoškolsku diplomu izdanu izvan Italije, a kako bi se mogli upisati, moraju položiti obavezni prijamni ispit s najmanje 60 od ukupno 100 bodova. Stipendija se dodjeljuje u iznosu od 8000 eura godišnje, a isplaćuje se tijekom sve tri godine koliko traju ovi preddiplomski programi.

Prijaviti se možete putem online obrasca koji možete naći poveznici, i to do 14. rujna 2018. Sve dodatne informacije potražite na stranicama programa.

Komentari na članak

Vezani članci

Studiranje u Švicarskoj

Obrazovanje u inozemstvu

Nude se stipendije za studij hotelskog menadžmenta na prestižnom švicarskom institutu

Hrvatska tvrtka BHV Education bai se obrazovanjem u inozemstvu. Početkom travnja organizira radionice na kojima će se zainteresirani moći prijaviti za prestižni švicarski fakultet.

Stipendije za novinare

Financijska potpora

Raspisan natječaj za dodjelu 10 stipendija za izvrsnost u regionalnom novinarstvu

Otvorene su prijave za sudjelovanje u ovogodišnjem programu stipendiranja izvrsnih novinara i novinarki s područja Balkana koji žele graditi i razvijati svoju profesionalnu karijeru hvatajući se u koštac s izazovnim procesom istraživanja i prenošenja najvažnijih vijesti i aktualnih događaja koji vjerodostojno reflektiraju raznolike aspekte svakodnevnih životnih odnosa regionalne stvarnosti.

m

Financijska podrška

Dodjeljuju se stipendije za preddiplomski studij trgovine u Njemačkoj

Uz plaćene troškove puta, školovanja te smještaja dodjeljuju se stipendije u mjesečnom iznosu od 1400, 1600 ili 1800 eura za pohađanje trogodišnjeg studija trgovine u Heilbronnu te odrađivanje prakse. Rok je za prijavu 16. prosinca.

Mussolini

Na današnji dan

Osnivanje Fašističke stranke – početak fašizma

"Every anarchist is a baffled dictator", Benito Mussolini.

IZVOR: https://pixabay.com/photos/lecture-instructor-classroom-room-3986809/

Agencija za znanost, tehnologiju i istraživanje

Sve o doktorskoj stipendiji iz područja znanosti i inženjerstva u Singapuru

Singapurska Agencija za znanost, tehnologiju i istraživanje 16. svibnja održat će seminar s ciljem informiranja studenata o mogućnostima znanstvenih istraživanja u Agenciji, kao i o stjecanju doktorata iz područja znanosti i inženjerstva te stipendiji.