Financijska podrška

Otvoren stipendijski natječaj za Algebrin e-Leadership MBA studij, ukupne vrijednosti veće od 400 000 kn

MBA stipendije

e-Leadership MBA program namijenjen je primarno kandidatima koji svoje poslovno usavršavanje žele nastaviti na programu koji nudi kombinaciju poslovnih i tehnoloških znanja. Prijave za ovogodišnji stipendijski natječaj traju do 5. listopada.

Visoko učilište Algebra otvara prijave za ovogodišnji stipendijski natječaj za e-Leadership MBA studij. Ovaj MBA studij izvodi se na engleskom jeziku i u suradnji s predavačima s University of Indiana, Kelley School of Business, jedne od vodećih američkih poslovnih škola prema uglednom magazinu Bloomberg. Dopunom programa ove je godine s programom završila prva generacija e-Leadera, koja se pridružila utjecajnoj alumni zajednici IgBS studenata, proizašloj iz sada već 15-godišnje suradnje Sveučilišta u Indiani i Ekonomskog instituta Zagreb, čiju tradiciju ovaj program uspješno nastavlja.

Prijave za ovogodišnji stipendijski natječaj MBA programa otvorene su do 5. listopada 2018. Vrše se na poveznici

– MBA mi je prije svega donio nove prijatelje, nove poglede na poslovanje, a s tim je došlo i samopouzdanje, kao i poticaj za promjenu. Odškrinula su mi se vrata prema područjima o kojima sam prije znala premalo ili mi jednostavno ti koncepti nisu prije pali na pamet. S druge strane, izazov izbivanja trideset i četiri vikenda od obitelji i djece, uz učenje preko tjedna, pokazao mi je koliko snažnu podršku ljudi oko sebe imam, koliko shvaćaju potrebu da idem dalje, i na tome sam beskrajno zahvalna. Nadam se da sam dobar primjer klincima da za učenje nikad nije kasno! – naglasila je Ana Zrno, program manager u tvrtki Infobip i ambasadorica Algebrina MBA programa.

e-Leadership MBA program namijenjen je primarno kandidatima koji svoje poslovno usavršavanje žele nastaviti na programu koji nudi kombinaciju poslovnih i tehnoloških znanja te koji samim time žele u svojim tvrtkama i organizacijama postati prepoznati vođe u procesu transformacije poslovanja. Unatoč tehnološkom prizvuku, namijenjen je budućim liderima iz svih segmenata poslovanja pa se tako u prošlim generacijama ističu pojedinci iz tvrtki i organizacija kao što su: Deloitte, Hrvatski Telekom, Teva, SPAN, Nike, INA, Raiffeisen bank, Ericsson Nikola Tesla, Privredna banka Zagreb, Novartis, Poslovna inteligencija, Microsoft, Valamar Riviera, Zagrebačka banka, Canon, Infobip i druge.

Već u sklopu stipendijskog natječaja kandidati će imati prilike upoznati neke od profesora i mentora koji provode program te će raditi i na zajedničkom projektu koji će se prezentirati i bodovati za osvajanje stipendija. Prošlogodišnja su iskustva pokazala da su kandidati već i u sklopu ovih druženja ostvarili korisna međusobna poznanstva te su cijeli stipendijski natječaj zbog mogućnosti networkinga ocijenili iznimno korisnim, neovisno o tome hoće li dobiti stipendiju. Stipendisti koji su nedavno završili svoj posljednji MBA modul tijekom programa značajno su napredovali u karijeri. Neki su se odvažili preuzeti liderske pozicije u najbrže rastućim kompanijama, a neki pokrenuti vlastiti start-up.

– Nije loš osjećaj kad te proglase ambasadorom prestižnog poslovnog MBA programa te se odjednom nađeš u pozitivnom i ugodnom društvu e-Leadera. – kaže Igor Cerinski, smart city ambasador i ambasador MBA programa.

Dodao je:

– Još je bolje kad se zaista povežeš s kolegama te kreneš zajednički raditi na business caseu na način na koji to pravi, konkretan posao traži, uz primjenu svih znanja i iskustava koji jake timove razlikuju od prosjeka. A najbolje je kad ti stvar uspije, ispiti prođu u trenu, a ostanu ti iskustvo i prijateljstvo vezani uz taj tvoj studentski projekt. Svoj projekt WePark pokrenuli smo na prvoj MBA generaciji i uživamo u svin slatkim mukama koje uz start-up idu. 

Većina kandidata na dosadašnjim stipendijskim natječajima bili su mladi profesionalci, menadžeri, koji su svoja postojeća poslovna znanja željeli nadopuniti dubinskim znanjima o primjeni tehnologije u modernom poslovanju, ili su pak završili neki od tehničkih fakulteta, ali su u međuvremenu napredovali prema menadžerskim pozicijama gdje im nedostaju poslovna znanja i znanja o vođenju ljudi. MBA studij e-Leadershipa na Visokom učilištu Algebra tako je podjednako namijenjen jednima i drugima, s ciljem da obrazuje vođe koji će predvoditi poslovanje svojih organizacija u digitalnom dobu.

Komentari na članak

Vezani članci

Šibensko Sveučilište

Smanjenje stipendija

Grad Šibenik ove godine dodijelio samo četiri stipendije

Šibensko Sveučilište nije uspjelo popuniti ni najmanju kvotu stipendija koje Grad financira

foto

Program stipendiranja

Dodjeljuje se 50 stipendija za studij u Grčkoj

S ciljem promicanja grčkoga jezika i kulture State Scholarships Foundation dodjeljuje 50 stipendija stranim studentima za studij u Grčkoj.

Lajnap Comedy

Stand up u KD Vatroslava Lisinskog

Stižu nove stipendije zahvaljujući smijehu od 2 i pol sata, petorci LAJNAP Comedy i više od 1800 ljudi

Aleksandar Curać Šarić, Tomislav Kozačinski, Saša Turković, Vlatko Štampar i Goran Vugrinec priredili su dva i pol sata obilnoga smijeha nižući fore bliske kako mladima, tako i onim starijima koji su popunili sjedišta Velike dvorane te time prikupili nova sredstva za stipendiranje mladih u nezavidnom položaju.

Studenti

Stipendije

HPB ulaže u učenički i studentski standard

HPB je već osam godina banka-partner i donator Nacionalne zaklade za potporu učeničkom i studentskom standardu.

https://pixabay.com/en/tie-necktie-adjust-adjusting-man-690084/

Novčana potpora studentima

Sjajne prilike za stipendiranje budućih poduzetnika i upravitelja stižu iz Beča

MODUL University Vienna dodjeljuje nekoliko punih i djelomičnih stipendija studentima na području poduzetništva te studentima određenih diplomskih studija.