Financijska podrška

Otvoren natječaj za Erasmus+ stipendije u visini do 34 000 eura

Studenti na razmjeni

Ako si trenutno na završnoj godini preddiplomskog studija prehrambenih znanosti i tehnologije, kemije, biologije, inženjerstva ili srodnih disciplina onda je Erasmus+ stipendija prava stvar za tebe. Prijave traju do 1. ožujka.

U tijeku su prijave na natječaj za Erasmus+ stipendiju, koja pokriva troškove dvogodišnjeg diplomskog studija u području prehrambenih znanosti, tehnologije i ekonomije (Master of Science in Food Science, Technology and Business) u visini do 34 000 eura za europske državljaneZanimljivo je da se studij odvija na čak tri prestižna sveučilišta Europske unije, a to su: KU Leuven u Belgiji, Anhalt University of Applied Sciences u središnjoj Njemačkoj i portugalski Catholic University of Portugal. 

Osim dobivanja teorijskog znanja nudi se i mogućnost rada na znanstvenom projektu u jednoj od brojnih partnerskih institucija spomenutog studija ili na odobrenom radnom mjestu. Predavači na navedenim sveučilištima vrsni su stručnjaci u svome području djelovanja, a izabranim studentima i korisnicima ove vrijedne stipendije predavat će na šest obaveznih i četiri izborna kolegija, koliko ovaj studij obuhvaća. 

Oni studenti koji su tijekom svog studija ostvarili 240 ECTS bodova, točnije svi oni koji imaju završen preddiplomski studij u području prehrambenih znanosti i tehnologije, kemije, biologije, inženjerstva ili srodnih disciplina mogu se prijaviti do 1. ožujka 2018. godine Osim diplome o završenom preddiplomskom studiju potrebno je dostaviti dokaz o znanju engleskog jezika. 

 

 

 

Komentari na članak

Vezani članci

EU PROJEKTI – od ideje do realizacije

EU projekti

EU zastupnica Ivana Maletić uredila praktičan priručnik za pripremu i provedbu EU projekata

Sveoubuhvatno i praktično izdanje na 476 stranica donosi odgovore na brojna pitanja vezano uz EU fondove i svakako će vam pomoći ako planirate prijaviti projekt!

unibike

Za sve studente ljubitelje rekreacije

UNIbike biciklijada 26. rujna u Ogulinu

Voze se tri utrke, jedna rekreativna i dvije natjecateljske. Sudionici se mogu prijaviti mailom na bk.promet@ymail.com ili na dan utrke na info pultu. Prijevoz do Ogulina je besplatan i za sudionike i za njihove bicikle.

Vip alumni prva generacija

Prilika za mlade i visokoobrazovane bez radnog iskustva

Vip alumni je super prilika nakon fakulteta – prijavi se i ti!

„Vip alumni program sam je po sebi genijalno osmišljen – od samog starta u vidu eliminacijskih krugova, preko rada u struci nakon fakulteta, međunarodnog iskustva, hrpe treninga pa do samog kraja te dodjele preporuka i diploma.“

Vip alumni iskustvo

Prilika za mlade i visokoobrazovane bez radnog iskustva

Još se niste prijavili za Vip alumni program? Požurite!

Kandidatima za Vip alumni program poručujem da se potrude biti izabrani jer će kroz godinu dana steći jako bogato znanje i iskustvo. - rekao je Domagoj Rudeš, polaznik prvog Vip alumni programa.

novi sport

Novi sport

Bossaball - pokažite kreativnost u sportu

Glazba, akrobacije, ritam, lopta i zabava ujedinjeni su u novi sport - bossaball.