Financijska podrška

Otvoren natječaj za Erasmus+ stipendije u visini do 34 000 eura

Studenti na razmjeni

Ako si trenutno na završnoj godini preddiplomskog studija prehrambenih znanosti i tehnologije, kemije, biologije, inženjerstva ili srodnih disciplina onda je Erasmus+ stipendija prava stvar za tebe. Prijave traju do 1. ožujka.

U tijeku su prijave na natječaj za Erasmus+ stipendiju, koja pokriva troškove dvogodišnjeg diplomskog studija u području prehrambenih znanosti, tehnologije i ekonomije (Master of Science in Food Science, Technology and Business) u visini do 34 000 eura za europske državljaneZanimljivo je da se studij odvija na čak tri prestižna sveučilišta Europske unije, a to su: KU Leuven u Belgiji, Anhalt University of Applied Sciences u središnjoj Njemačkoj i portugalski Catholic University of Portugal. 

Osim dobivanja teorijskog znanja nudi se i mogućnost rada na znanstvenom projektu u jednoj od brojnih partnerskih institucija spomenutog studija ili na odobrenom radnom mjestu. Predavači na navedenim sveučilištima vrsni su stručnjaci u svome području djelovanja, a izabranim studentima i korisnicima ove vrijedne stipendije predavat će na šest obaveznih i četiri izborna kolegija, koliko ovaj studij obuhvaća. 

Oni studenti koji su tijekom svog studija ostvarili 240 ECTS bodova, točnije svi oni koji imaju završen preddiplomski studij u području prehrambenih znanosti i tehnologije, kemije, biologije, inženjerstva ili srodnih disciplina mogu se prijaviti do 1. ožujka 2018. godine Osim diplome o završenom preddiplomskom studiju potrebno je dostaviti dokaz o znanju engleskog jezika. 

 

 

 

Komentari na članak

Vezani članci

HSZ u Izraelu

Hrvatski studentski zbor u Izraelu

HSZ sudjelovao na međunarodnoj studentskoj konferenciji u Izraelu

Tema konferencije pod nazivom „Our roll as young leaders in global world” okupila je studentske predstavnike gotovo svih krovnih studentskih unija država iz Europe.

novi sport

Novi sport

Bossaball - pokažite kreativnost u sportu

Glazba, akrobacije, ritam, lopta i zabava ujedinjeni su u novi sport - bossaball.

Predavanje na fakultetu

Vodič za nove studente

Prvi tjedan na fakultetu: pojmovnik za brucoše

Svaki novi student prvog će se tjedna na fakultetu osjećati malo zbunjeno. Studentski svijet donosi velike promjene u život svakog brucoša. Jedna od njih su i neki novi termini s kojima se studenti prve godine počinju upoznavati već prvog tjedna nastave.

kopiranje

Radno vrijeme

Zagrebačke kopiraonice koje rade subotom

Donosimo vam radno vrijeme zagrebačkih kopiraonica koje osim od ponedjeljka do petka, rade i subotom.

Studenti s fasciklima

Posao za mlade

Postani građanin svijeta uz Global TESOL college

Rasturaš engleski? Tražiš posao? Voliš putovati?