Financijska podrška

Otvoren natječaj za Erasmus+ stipendije u visini do 34 000 eura

Studenti na razmjeni

Ako si trenutno na završnoj godini preddiplomskog studija prehrambenih znanosti i tehnologije, kemije, biologije, inženjerstva ili srodnih disciplina onda je Erasmus+ stipendija prava stvar za tebe. Prijave traju do 1. ožujka.

U tijeku su prijave na natječaj za Erasmus+ stipendiju, koja pokriva troškove dvogodišnjeg diplomskog studija u području prehrambenih znanosti, tehnologije i ekonomije (Master of Science in Food Science, Technology and Business) u visini do 34 000 eura za europske državljaneZanimljivo je da se studij odvija na čak tri prestižna sveučilišta Europske unije, a to su: KU Leuven u Belgiji, Anhalt University of Applied Sciences u središnjoj Njemačkoj i portugalski Catholic University of Portugal. 

Osim dobivanja teorijskog znanja nudi se i mogućnost rada na znanstvenom projektu u jednoj od brojnih partnerskih institucija spomenutog studija ili na odobrenom radnom mjestu. Predavači na navedenim sveučilištima vrsni su stručnjaci u svome području djelovanja, a izabranim studentima i korisnicima ove vrijedne stipendije predavat će na šest obaveznih i četiri izborna kolegija, koliko ovaj studij obuhvaća. 

Oni studenti koji su tijekom svog studija ostvarili 240 ECTS bodova, točnije svi oni koji imaju završen preddiplomski studij u području prehrambenih znanosti i tehnologije, kemije, biologije, inženjerstva ili srodnih disciplina mogu se prijaviti do 1. ožujka 2018. godine Osim diplome o završenom preddiplomskom studiju potrebno je dostaviti dokaz o znanju engleskog jezika. 

 

 

 

Komentari na članak

Vezani članci

Savjet mladih Grada Zagreba

Savjeta mladih Grada Zagreba poziva na

Konferencija „Zagreb za udruge mladih“

Savjet mladih Grada Zagreba poziva sve udruge mladih i udruge za mlade na konferenciju pod nazivom "Zagreb za udruge mladih".

Tramvaj: vožnja

Javni prijevoz

ZET-ovom e-ispričnicom opravdajte kašnjenje na nastavu

Ako zbog problema u javnom prijevozu zakasniš na nastavu, ispuni formular i ZET će se umjesto tebe ispričati tvom fakultetu.

Zajedništvo

Uspješnost pregovaranja

Možemo li pregovarati učinkovitije?

Pregovaranja imaju zajedničke osnovne karakteristike ali se opet međusobno razlikuju jedno od drugog po strukturi, tijeku i dinamici, stoga je bitno odrediti specifičnu strategiju i taktike u cilju uspješnog vođenja pregovora.

Vip alumni program

Prilika za mlade i visokoobrazovane bez radnog iskustva

Vipnet pokrenuo natječaj za dvostruko veću, drugu generaciju Vip alumni programa

U godinu dana Vipnet će u svakog kandidata uložiti preko 100 tisuća kuna kroz plaću koja će iznositi 6 tisuća kuna bruto, edukacije, program međunarodne razmjene i ostale pogodnosti. Prijavi se i ti!

Come to the dark side

Studentski.hr otvara vrata svog marketinškog odjela

Prijavite se za rad u marketingu Studentskog.hr!

Ako si zainteresiran za poslove u marketingu: voditelj odjela marketinga i komunikacija, CM tima, voditelj suradnje sa studentskim organizacijama, glasnogovornik ili asistent u odjelu marketinga, pošalji svoju molbu i životopis na ivana.herceg@studentski.hr do 1.10.2014.