Financijska podrška

Otvoren natječaj za Erasmus+ stipendije u visini do 34 000 eura

Studenti na razmjeni

Ako si trenutno na završnoj godini preddiplomskog studija prehrambenih znanosti i tehnologije, kemije, biologije, inženjerstva ili srodnih disciplina onda je Erasmus+ stipendija prava stvar za tebe. Prijave traju do 1. ožujka.

U tijeku su prijave na natječaj za Erasmus+ stipendiju, koja pokriva troškove dvogodišnjeg diplomskog studija u području prehrambenih znanosti, tehnologije i ekonomije (Master of Science in Food Science, Technology and Business) u visini do 34 000 eura za europske državljaneZanimljivo je da se studij odvija na čak tri prestižna sveučilišta Europske unije, a to su: KU Leuven u Belgiji, Anhalt University of Applied Sciences u središnjoj Njemačkoj i portugalski Catholic University of Portugal. 

Osim dobivanja teorijskog znanja nudi se i mogućnost rada na znanstvenom projektu u jednoj od brojnih partnerskih institucija spomenutog studija ili na odobrenom radnom mjestu. Predavači na navedenim sveučilištima vrsni su stručnjaci u svome području djelovanja, a izabranim studentima i korisnicima ove vrijedne stipendije predavat će na šest obaveznih i četiri izborna kolegija, koliko ovaj studij obuhvaća. 

Oni studenti koji su tijekom svog studija ostvarili 240 ECTS bodova, točnije svi oni koji imaju završen preddiplomski studij u području prehrambenih znanosti i tehnologije, kemije, biologije, inženjerstva ili srodnih disciplina mogu se prijaviti do 1. ožujka 2018. godine Osim diplome o završenom preddiplomskom studiju potrebno je dostaviti dokaz o znanju engleskog jezika. 

 

 

 

Komentari na članak

Vezani članci

Come to the dark side

Studentski.hr otvara svoja vrata

Urednici, novinari, lektori i fotografi, prijavite se za rad na Studentskom.hr!

Ako si zainteresiran za radno mjesto glavnog urednika/ce, njegovog/e zamjenika/ce, urednika/ce kolumni, lekture ili fotografije, novinara, lektora ili fotografa, pošalji molbu i životopis na ivana.herceg@studentski.hr do 1.10.2014.

unibike

Za sve studente ljubitelje rekreacije

UNIbike biciklijada 26. rujna u Ogulinu

Voze se tri utrke, jedna rekreativna i dvije natjecateljske. Sudionici se mogu prijaviti mailom na bk.promet@ymail.com ili na dan utrke na info pultu. Prijevoz do Ogulina je besplatan i za sudionike i za njihove bicikle.

Institut za razvoj obrazovanja

Institut za razvoj obrazovanja upozorava na nedostatke

Novo javno sveučilište u Slavonskom Brodu?

Jeste li čuli da se otvara sveučilište u Slavonskom Brodu? Je li nam to potrebno ili nije? Institut za razvoj obrazovanja poslao je priopćenje u kojem objašnjava stvarnu situaciju u hrvatskom obrazovanju.

Vip alumni prva generacija

Prilika za mlade i visokoobrazovane bez radnog iskustva

Vip alumni je super prilika nakon fakulteta – prijavi se i ti!

„Vip alumni program sam je po sebi genijalno osmišljen – od samog starta u vidu eliminacijskih krugova, preko rada u struci nakon fakulteta, međunarodnog iskustva, hrpe treninga pa do samog kraja te dodjele preporuka i diploma.“

Sveučilište u Zadru

Studentski zbor Sveučilišta u Zadru

Orijentacijski tjedan za brucoše u Zadru

Studentski zbor Sveučilišta u Zadru ove se godine odlično pripremio za dolazak brucoša!