Velika potpora studentima i mladima

OTP banka podupire portal Studentski.hr

OTP banka

OTP banka, prepoznavanjem uspješnih projekata i usmjerenošću na mlade, veliki je poticaj studentima koji radom i volontiranjem postižu vrhunske rezultate tijekom studiranja.

Studentski.hr projekt je koji djeluje već tri godine i na kojemu su brojni studenti stekli vrijedna iskustva i znanja koja će im koristiti u daljnjem privatnom i poslovnom životu. Zbog izuzetne predanosti donošenju kvalitetnog i relevantnog sadržaja postali smo vodeći hrvatski studentski portal pa je tako nedavno Gemiusovo istraživanje pokazalo da je Studentski.hr s Affinity Indexom od preko 200 posto za ciljanu skupinu 18-30 godina, prvi portal na ljestvici od 50 portala u Hrvatskoj (prema affinity index metrici). Kvalitetu i održivost projekta prepoznala je i OTP banka te je na obostrano zadovoljstvo postignut dogovor o zajedničkoj suradnji.

Veoma nam je drago što je naš projekt podržan od strane OTP banke jer je to pokazatelj da se naporan rad i zalaganje isplate te da smo na dobrom putu. Kao što smo mi vođeni željom da relevantan sadržaj na pravi način i u pravo vrijeme približimo svim studentima, i OTP banka naglašava usmjerenost na studentsku populaciju s ciljem pomoći i potpore mladima kako bi im što više olakšali studentske dane, a poticanjem uspješnih projekata pokazuju i društvenu odgovornost.

Nadamo se uspješnoj suradnji između OTP banke i Studentskog.hr i sigurni smo da je ova potpora zalog za buduće uspješne studentske projekte.

Komentari na članak

Vezani članci

Zastave EU i Hrvatske na zgradi Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija

DOBRE VIJESTI IZ EUROPE

EU ODLUČILA SUFINANCIRATI ENERGETSKE PROJEKTE

Europska komisija objavila je popis na kojemu se nalazi 250 projekata od zajedničkog europskog interesa. Na popis je uvršteno nekoliko hrvatskih projekata,i to iz područja energetike.

Profesionalna orijentacija srednjoškolaca

Projekt SIK-a „Informiranje – pravo mladih”

Održana profesionalna orijentacija srednjoškolaca

Srednjoškolci su na simulaciji profesionalne orijentacije ispunjavali različite upitnike te imali priliku saznati koje je zanimanje najbliže njihovim interesima.

Brandenburška vrata

Projekt Erasmus+

Priključite se projektu „Labor” i besplatno otputujte u Berlin

Projekt „Labor” kazališnim će pristupom pristupiti temama anticiganizma i izgradnje romskoga identiteta. Priključite se, upoznajte druge kulture i običaje i otputujte u Berlin.

https://pixabay.com/en/university-education-school-2119707/

Studentski centar u Rijeci

Objavljeni privremeni rezultati natječaja za smještaj u riječke domove

Studentski centar u Rijeci objavio je privremene rang-liste za smještaj u riječke domove za akademsku godinu 2018/2019. Pravo na smještaj ostvarilo je 1303 studenata, a žalbeni rok traje osam dana.

https://www.facebook.com/Studentskihr/photos/a.408940695894483.1073741825.210627425725812/1541953789259829/?type=3&theater

Horor priče svakodnevice

Mračna strana studentskih poslova

Studentski su poslovi brz i efikasan način kojim se studenti koriste kako bi zaradili nekoliko kuna više tijekom određenog mjeseca, dok sezonu koriste za zaradu za nadolazeću godinu. No nije uvijek sve tako jednostavno. Donosimo vam mračna iskustva studenata s njihovih (sezonskih) studentskih poslova.