Velika potpora studentima i mladima

OTP banka podupire portal Studentski.hr

OTP banka

OTP banka, prepoznavanjem uspješnih projekata i usmjerenošću na mlade, veliki je poticaj studentima koji radom i volontiranjem postižu vrhunske rezultate tijekom studiranja.

Studentski.hr projekt je koji djeluje već tri godine i na kojemu su brojni studenti stekli vrijedna iskustva i znanja koja će im koristiti u daljnjem privatnom i poslovnom životu. Zbog izuzetne predanosti donošenju kvalitetnog i relevantnog sadržaja postali smo vodeći hrvatski studentski portal pa je tako nedavno Gemiusovo istraživanje pokazalo da je Studentski.hr s Affinity Indexom od preko 200 posto za ciljanu skupinu 18-30 godina, prvi portal na ljestvici od 50 portala u Hrvatskoj (prema affinity index metrici). Kvalitetu i održivost projekta prepoznala je i OTP banka te je na obostrano zadovoljstvo postignut dogovor o zajedničkoj suradnji.

Veoma nam je drago što je naš projekt podržan od strane OTP banke jer je to pokazatelj da se naporan rad i zalaganje isplate te da smo na dobrom putu. Kao što smo mi vođeni željom da relevantan sadržaj na pravi način i u pravo vrijeme približimo svim studentima, i OTP banka naglašava usmjerenost na studentsku populaciju s ciljem pomoći i potpore mladima kako bi im što više olakšali studentske dane, a poticanjem uspješnih projekata pokazuju i društvenu odgovornost.

Nadamo se uspješnoj suradnji između OTP banke i Studentskog.hr i sigurni smo da je ova potpora zalog za buduće uspješne studentske projekte.

Komentari na članak

Vezani članci

International student week

International Student Week

Edukacijski i kulturni studentski festival ovog ljeta u Beogradu

Studenti iz cijelog svijeta ovog ljeta pristižu u Beograd zbog održavanja novog "International Student Week". Ako želite sudjelovati na ovom edukacijskom i kulturnom festivalu, potrebno je ispuniti prijavnicu i odraditi Skype intervju.

Android logo

Novost na FESB-u

Splitski studenti programiraju za Android

U sklopu suradnje splitskog FESB-a i privatne programerske tvrtke Profico, diplomanti od ove akademske godine imaju mogućnost steći praktična iskustva programiranja u trenutno najrasprostranjenijoj mobilnoj platformi - Androidu.

Slavistička filologija 21. stoljeća

Udruga Ludens

Zadarski studenti pripremaju novo izdanje slavističke konferencije

Novo izdanje Slavističke filologije u 21. stoljeću nudi bogat izbor tema za mlade znanstvenike.

Studenti uče

Mala pomoć

Savjeti za lakše učenje

Vrijeme kolokvija je sve bliže, a učenje bez pripreme može postati teže. Kako biste bez većih problema svladali gradivo, potrebno je imati kvalitetan plan uz koji će sve biti puno lakše.

https://pixabay.com/en/innovation-business-information-561388/

Izložba u Ivanić-Gradu

I3G okuplja inovacije učenika i studenata iz cijele Hrvatske

Edukacijski spremnik za razvrstavanje otpada, sigurnosna biciklistička jakna, robotska kolica, ultrazvučne oči – pomagalo za slijepe, agrobot 4G, mobilna aplikacija: e-abeceda, sustav za nadzor rezervacija, personalizirane svjetiljke – samo su mali dio Izložbe inovacija Ivanić-Grad I3G.