Velika potpora studentima i mladima

OTP banka podupire portal Studentski.hr

OTP banka

OTP banka, prepoznavanjem uspješnih projekata i usmjerenošću na mlade, veliki je poticaj studentima koji radom i volontiranjem postižu vrhunske rezultate tijekom studiranja.

Studentski.hr projekt je koji djeluje već tri godine i na kojemu su brojni studenti stekli vrijedna iskustva i znanja koja će im koristiti u daljnjem privatnom i poslovnom životu. Zbog izuzetne predanosti donošenju kvalitetnog i relevantnog sadržaja postali smo vodeći hrvatski studentski portal pa je tako nedavno Gemiusovo istraživanje pokazalo da je Studentski.hr s Affinity Indexom od preko 200 posto za ciljanu skupinu 18-30 godina, prvi portal na ljestvici od 50 portala u Hrvatskoj (prema affinity index metrici). Kvalitetu i održivost projekta prepoznala je i OTP banka te je na obostrano zadovoljstvo postignut dogovor o zajedničkoj suradnji.

Veoma nam je drago što je naš projekt podržan od strane OTP banke jer je to pokazatelj da se naporan rad i zalaganje isplate te da smo na dobrom putu. Kao što smo mi vođeni željom da relevantan sadržaj na pravi način i u pravo vrijeme približimo svim studentima, i OTP banka naglašava usmjerenost na studentsku populaciju s ciljem pomoći i potpore mladima kako bi im što više olakšali studentske dane, a poticanjem uspješnih projekata pokazuju i društvenu odgovornost.

Nadamo se uspješnoj suradnji između OTP banke i Studentskog.hr i sigurni smo da je ova potpora zalog za buduće uspješne studentske projekte.

Komentari na članak

Vezani članci

Menza

Koraci nakon gubitka iksice

Upomoć! Izgubio sam iksicu!

Ako izgubiš iksicu ili ti ju netko ukrade, postoje koraci koje trebaš slijediti. Ne brini, postupak nije kompliciran.

Dobitnici Zlatnog indeksa 2014

eSTUDENT

Dodijeljene nagrade Zlatni indeks 2014 za poduzeća koja pridonose studentskoj zajednici

Ove godine ostvaren je rekordan broj prijava te je čak 56 poduzeća bilo u utrci za ovu prestižnu nagradu, što pokazuje kako je nagrada „Zlatni indeks“ sve prepoznatija i cjenjenija u poslovnoj i studentskoj zajednici.

Ana Bučević

Ciklus predavanja

Treću sezonu projekta „Uhvati me za riječ“ otvara Ana Bučević, motivacijska trenerica i autorica nekoliko bestselera

Treću sezonu velikog projekta Debatnog kluba otvorit će Ana Bučević 8. ožujka na EFZG-u predavanjem o samopouzdanju koje utječe na iskorištavanje punog potencijala.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10153146089380660&set=gm.10153283854247390&type=3&theater

Na današnji dan

Snimljena povijesna fotografija SD-a „Stjepan Radić”

– Od doma daleki dome, prirast'o si srcu mome. Sto koraka tu od Save dočekasmo mnoge zore plave. –

Trg bana Josipa Jelačića perspektiva

Projekt davanja državnih stanova u najam

U Zagrebu od jeseni dostupni državni stanovi za 980 kuna

Isti projekt već je zaživio u Osijeku, a u budućnosti bi mogao i u Splitu. Provodi se u suradnji s Agencijom za pravni promet i posredovanje nekretninama (APN).