Nagrada za mlade Karlo Veliki

Osmislite projekt s europskom dimenzijom i osvojite do 7.500 eura

EP

Mladi koji su pokrenuli projekt namijenjen mladima u Europi koji potiče toleranciju, suživot i izgradnju europskog karaktera mogu se prijaviti na natječaj. Svi nacionalni pobjednički projekti bit će pozvani na četverodnevno putovanje u Aachen na dodjelu nagrada 3. svibnja.

Svi mladi od 16 do 30 godina koji su pokrenuli projekt s europskom dimenzijom mogu se prijaviti za Nagradu za mlade Karlo Veliki. Prijave traju do 30. siječnja sljedeće godine  

Ova se nagrada dodjeljuje svake godine, a organiziraju je zajednički Europski parlament i Međunarodna fondacija za Nagradu Karlo Veliki iz Aachena. Nagrade su i više nego privlačne; tri nagrađena projekta osvajaju po 2.500, 5.500 i 7.500 eura. Osim što će prva tri projekta dobiti novac, bit će i pozvani u Bruxelles ili Strasbourg iduće jeseni.

Projekti bi trebali biti namijenjeni mladima u Europi i na praktični način poticati toleranciju, suživot i izgradnju europskog identiteta. Svih 28 nacionalnih pobjedničkih timova iz zemalja članica Europske unije bit će pozvani 3. svibnja na dodjelu nagrade u Aachen na četverodnevno putovanje. Pravila natječaja te što je sve potrebno za prijavu možete vidjeti na mrežnim stranicama Europskog parlamenta.

Komentari na članak

Vezani članci

MEUZ zasjedanje

MEUZ 2015.

Krenule prijave za ovogodišnji Model European Union Zagreb!

Ako te zanima kako funkcioniraju institucije Europske unije, prijavi se za sudjelovanje na jedinstvenoj konferenciji Model European Union Zagreb koja simulira rad organa EU.

Nightfever 2017

Nightfever 2017. u Splitu

Članovi studentskih katoličkih zajednica svjedoče o svojoj duhovnosti

Mladi Splićani okupit će se ove nedjelje u dvorištu Studentskog doma „Dr. Franjo Tuđman“ na „Nightfeveru“ te prisustvovati svetoj misi, ispovijedi i klanjanju.

ZVU

Zdravstveno veleučilište Zagreb

Natječaj za osobito nadarene studente 2. i 3. godine

Stipendije u iznosu od 10 000 kn dodijelit će se četrdeset studenata Zdravstvenog veleučilišta.

stipendije studenti

Financijska podrška

NZZPUSS dodjeljuje više od 400 stipendija za deficitarne studijske programe

Stipendije Nacionalne zaklade za potporu učeničkom i studentskom standardu namijenjene su deficitarnim studijima, a poseban je naglasak stavljen na nastavničke programe. Prijave na natječaj podnose se do 30. siječnja.

Zgrada

Projekt Ekonomske klinike

„Poduzetnički sprint“ akcelerira inovativne ideje mladih

Projekt „Poduzetnički sprint“ održat će se od 22. do 24. veljače. Okupit će mlade ambiciozne osobe koje se žele okušati u poduzetničkim vodama.