Financijska potpora

Objavljeni prvi rezultati STEM stipendija, provjerite jeste li među dobitnicima

https://pixabay.com/photos/banknote-bill-business-buy-cash-15985/

MZO je objavio prve rezultate STEM stipendija, a kako biste saznali jeste li među dobitnicima, morate se prijaviti svojim AAI elektroničkim identitetom. Do 13. studenoga stipendisti moraju prihvatiti uvjete stipendiranja i poslati IBAN svog žiro-računa.

Ministarstvo znanosti i obrazovanja 6. studenoga objavilo je prve rang-liste državnih STEM stipendista. Kako biste saznali jeste li zadovoljili uvjete natječaja, na poveznici se prijavite svojim AAI@Eduhr identitetom i upišite svoju jedinstvenu identifikacijsku oznaku. Popis dobitnika neće biti javno objavljen sve do posljednjeg kruga pomicanja linije na rang-listi.

Ako student želi prihvatiti stipendiju na koju je ostvario pravo mora, zaključno sa srijedom, 13. studenoga u 12  sati, označiti izjave koje prethode prihvaćanju uvjeta stipendiranja i upisati IBAN svog žiro-računa. Ukoliko u navedenom roku to ipak ne učini, gubi pravo na financijsku potporu te ju dobiva sljedeći student na rang-listi ispod praga do ispunjenja kvote.

Podsjećamo, državna STEM stipendija dodjeljuje se u mjesečnom iznosu od 1200 kuna za devet mjeseci akademske godine, počevši od listopada.

Komentari na članak

Vezani članci

o

Financijska podrška

U tijeku je natječaj za tri vrste stipendija za studijski boravak u Makedoniji

Ministarstvo znanosti i obrazovanja te Agencija za mobilnost i programe Europske unije raspisuju natječaj za dodjelu stipendija za preddiplomsko, diplomsko i studijsko usavršavanje u Makedoniji. Nude tri vrste stipendija, a prijave traju do 20. ožujka!

RIT Croatia, stipendije

Financijska podrška

RIT Croatia nudi vrijedne stipendije – prijavi se!

U tijeku je natječaj za dodjelu stipendija RIT-a Croatia čiji fond iznosi više od 2,6 milijuna kuna. Prijave u ranom upisnom roku zaprimaju se do 15. veljače 2019. Rani upisni rok donosi dodatne prednosti, stoga se prijavi što prije!

Stipendisti Koraka u život

Humanitarna akcija

Ukupno 19 mladih primilo stipendije „Koraka u život”

– Od srca čestitam novoj generaciji stipendista u nadi da će im put u život sada ipak biti lakši. – istaknuo je predsjednik Rotary kluba Zagreb Kaptol.

dubai

Financijska podrška

Jedinstvena prilika za studij u Dubaiju, Singapuru i Sidneyu

Stipendija je namijenjena za 20 studenata iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije i Makedonije, a prijave su otvorene do kraja srpnja.

Rektorat

Financijska potpora studentskim programima

Studentski zbor Sveučilišta u Osijeku raspisao natječaj za studentske programe 2015.

SZ osječkog Sveučilišta raspisao je natječaj za dodjeljivanje financijske potpore studentskim programima u 2015. godini. Natječaj traje do 21. travnja, a mogu se prijaviti studentske udruge, studenti Sveučilišta i podružnice SZ-a Sveučilišta u Osijeku.