Natječaj za stipendije

NZPUSS dodjeljuje najmanje 400 stipendija

Logo NZPUSS-a

Nacionalna zaklada za potporu učeničkom i studentskom standardu raspisala je natječaj za dodjelu najmanje 400 stipendija. Natječaj traje do 9. siječnja 2017. godine.

Nacionalna zaklada za potporu učeničkom i studentskom standardu raspisala je natječaj za najmanje 400 stipendija za akademsku godinu 2016/2017. 

Pravo na dodjelu stipendija imaju studenti koji su upisali sljedeće studijske programe: računarstvo, strojarstvo, elektrotehnika, matematika, fizika, doktor medicine, farmacija, logopedija, rehabilitacija, anglistika i germanistika. Zatim osobe s invaliditetom, pripadnici romske nacionalne manjine, aktivni kategorizirani sportaši, studenti koji su do punoljetnosti bili smješteni u domove socijalne skrbi ili udomiteljske obitelji te studenti preddiplomskog studija glazbenih i umjetničkih studijskih programa u Hrvatskoj.

Prijave na natječaj šalju se elektroničkim putem i poštom do 9. siječnja 2017. godine do 12 sati. Sve potrebne obrasce poput elektroničkog obrasca, obrasca za sve kategorije stipendija zajedno s napomenama za ispunjavanje istih, Pravilnik o uvjetima i postupku za dodjelu studentskih stipendija, Pravilnik o izmjenama i dopunama pravilnika o uvjetima i postupku za dodjelu studentskih stipendija, Odluku o raspisivanju natječaja za dodjelu studentskih stipendija možete preuzeti na stranici NZPUSS.

Komentari na članak

Vezani članci

Informiranje – pravo mladih - izdužena

„Informiranje – pravo mladih"

Zanimljive i korisne informacije za zagrebačke brucoše

U ponedjeljak, 29. 1. 2018, udruga Studentski informativni kutak u sklopu projekta „Informiranje – pravo mladih" održat će interaktivno predavanje i radionicu za brucoše. Pridružite im se u 18 sati u Ulici Frane Petrića 4.

Humanitarna akcija: Od srca

Pokažimo zajedno kako je veliko zagrebačko srce!

Humanitarna akcija: Od srca

Udruga studenata i akademskih građana grada Zagreba, organizira svoj prvi tulum i prvu humanitarnu akciju, 15.12.2013. u kafiću „Heja, Heja, Cibosi“.

Šumarski fakultet

Šumarski fakultet u Zagrebu

Magistri inženjeri Urbanog šumarstva ne mogu postati ovlašteni inženjeri, traže pravo polaganja stručnog ispita

Hrvatska komora inženjera šumarstva i drvne tehnologije ne omogućuje magistrima inženjerima urbanog šumarstva, zaštite prirode i okoliša polaganje stručnog ispita.

Razgovor za posao

Poslovni izazovi

InnovMatch u izgradnji inteligentnog poslovanja

– Ako je vaš veliki san riješiti jedan od najznačajnijih poslovnih izazova današnjice, pridružite nam se u zajedničkoj izgradnji inteligentne budućnosti. – ističe Simon Kaluža.

Par i police s knjigama

URBANA metaFORA 2018.

Urbanom i fora kratkom pričom do vrijednih nagrada

Knjižnica Vladimira Nazora vraća se šestu godinu natječajem metaFORA čija je ovogodišnja tema grad – kao prostor, identitet i umjetnički eksperiment. Kratke priče zaprimaju se do 15. ožujka.