Natječaj za stipendije

NZPUSS dodjeljuje najmanje 400 stipendija

Logo NZPUSS-a

Nacionalna zaklada za potporu učeničkom i studentskom standardu raspisala je natječaj za dodjelu najmanje 400 stipendija. Natječaj traje do 9. siječnja 2017. godine.

Nacionalna zaklada za potporu učeničkom i studentskom standardu raspisala je natječaj za najmanje 400 stipendija za akademsku godinu 2016/2017. 

Pravo na dodjelu stipendija imaju studenti koji su upisali sljedeće studijske programe: računarstvo, strojarstvo, elektrotehnika, matematika, fizika, doktor medicine, farmacija, logopedija, rehabilitacija, anglistika i germanistika. Zatim osobe s invaliditetom, pripadnici romske nacionalne manjine, aktivni kategorizirani sportaši, studenti koji su do punoljetnosti bili smješteni u domove socijalne skrbi ili udomiteljske obitelji te studenti preddiplomskog studija glazbenih i umjetničkih studijskih programa u Hrvatskoj.

Prijave na natječaj šalju se elektroničkim putem i poštom do 9. siječnja 2017. godine do 12 sati. Sve potrebne obrasce poput elektroničkog obrasca, obrasca za sve kategorije stipendija zajedno s napomenama za ispunjavanje istih, Pravilnik o uvjetima i postupku za dodjelu studentskih stipendija, Pravilnik o izmjenama i dopunama pravilnika o uvjetima i postupku za dodjelu studentskih stipendija, Odluku o raspisivanju natječaja za dodjelu studentskih stipendija možete preuzeti na stranici NZPUSS.

Komentari na članak

Vezani članci

https://pixabay.com/en/startup-meeting-brainstorming-594091/

Studentski aktivizam

Studentski zbor Filozofskog fakulteta u Rijeci traži predstavnike

Otvoren je natječaj za odabir tri studentska predstavnika s preddiplomskih studija i dva predstavnika s diplomskih studija za Studentski zbor Filozofskog fakulteta u Rijeci. Prijave su otvorene sve do 31. siječnja 2019. godine.

Knjiga.

Sveučilište u Rijeci

Dodjeljuju se Rektorove nagrade za sport, volontera godine, aktivizam i za stručni/znanstveni/umjetnički rad

Dodjeljuju se Rektorove nagrade u kategorijama: sport, studentski aktivizam, stručni/znanstveni/umjetnički rad i student volonter godine. Na natječaje se zainteresirani studenti Sveučilišta u Rijeci mogu prijaviti do 8. travnja (ponedjeljak) u 12 sati.

Bernays i 24 sata - PRaznici

Besplatna škola komunikacijskog menadžmenta PRaznici na Bernaysu

Bernays i 24sata dodjeljuju tri jednogodišnje školarine

Besplatna trodnevna škola komunikacijskog menadžmenta održat će se od 30. ožujka do 1. travnja, a troje najboljih sudionika dobit će jednogodišnju školarinu za prediplomski studij na Bernaysu.

Bačvice

Vrući kolovoz u Splitu

Split Beach Festival: 500 besplatnih karata za studente

Na predstavljanju će biti najavljena najveća glazbena i umjetnička imena današnjice, a doznajemo da će se tijekom promidžbene faze festivala djeliti 500 besplatnih karata za studente!

Europska komisija

Prvi natječajni rok

Otvoren natječaj u okviru programa Europske snage solidarnosti za 2019. godinu

Europska komisija objavila je natječaj u okviru programa Europske snage solidarnosti za 2019. godinu. Natječaj uključuje volonterske projekte, stažiranje i zaposlenje te projekte solidarnosti. Rok za prijavu (za sve vrste aktivnosti) jest 7. veljače 2019. godine do 12 sati.