Natječaj splitskog Studentskog zbora

Novih 300 000 kuna za financiranje studentskih programa u Splitu

Prijava

Raspisan je natječaj za financiranje studentskih programa Studentskog zbora u Splitu. Dodjeljuje se 300 000 kuna, a prijave traju do 24. lipnja 2018.

Studentski zbor Sveučilišta u Splitu na sjednici održanoj 14. lipnja raspisao je Natječaj za financiranje studentskih programa za 2018. godinu. Iznos sredstava natječaja je 300 000 kuna, a sudjelovati mogu studentski zborovi sastavnica, studentske udruge, skupine studenata i studenti pojedinci koji zadovoljavaju uvjete natječaja.

Financirat će se

  • radionice, predavanja i tribine
  • studentski mediji i kulturna događanja 
  • znanstveno-istraživački rad
  • inovativno-tehnološki projekti
  • šport.

Više informacija, kao i konačni rezultati natječaja, bit će objavljeni na stranici Studentskog zbora. Prijave na natječaj obavljaju se online, a traju do 24. lipnja 2018.

Komentari na članak

Vezani članci

https://pixabay.com/en/classroom-school-education-learning-2093744/

INA-in natječaj

U tijeku nominacije za NajProfesore/ice; nagrađuju se oni koji osvoje tu titulu i studenti koji su ih nominirali

Profesore je moguće nominirati u prirodoslovnim područjima: matematika, fizika i kemija. Nominacije se zaprimaju do 15. lipnja.

Automobili

MUP raspisao natječaj

Dizajnirajte nove registracijske tablice i osvojite bogate novčane iznose

Prilikom ocjenjivanja natječajnih radova prednost će dati kreativnim, jasno strukturiranim te profesionalno i suvremeno artikuliranim rješenjima osmišljenim na temelju razumijevanja zadatka natječaja.

Naslovna

Posljedice nesreće u studentskom domu

FOTO: Požar uništio desetak soba na Cvjetnom, stanarima osiguran smještaj

Nakon što se utvrdi kolika je točno šteta te tko je krivac za požar, morat će se pronaći način da se refundiraju stvari koje su studentima uništene u požaru, tvrde predstavnici Studentskog zbora.

Isto

Sveučilište u Zagrebu

Otvoren natječaj za upis na poslijediplomski specijalistički studij „Priprema i provedba EU projekata”

Na studij se mogu upisati studenti sa završenim četverogodišnjim dodiplomskim studijem ili magisterijem, a školarina za oba semestra iznosi 26 tisuća kuna. Rok je za prijavu 1. listopada.

Dječak gura kolica

Svjetski savez mladih Hrvatska

Fotografski natječaj na temu ljudskog dostojanstva

Svjetski savez mladih, koji od prošle godine djeluje i u Hrvatskoj, raspisao je međunarodni fotografski natječaj na temu „Kaleidoskop dostojanstva // Dignitas caleidoscopica“.