Financijska potpora

Nova prilika za stipendije Sveučilišta u Splitu

novac 1

Raspisan je Dopunski natječaj kojim će se dodijeliti preostale stipendije iz Natječaja za dodjelu stipendije Sveučilišta u Splitu u akademskoj godini 2017/2018. Prijave traju do 6. ožujka 2018. godine.

Sveučilište u Splitu traži devet studenata kojima će dodijeliti stipendije za ovu akademsku godinu. Svaki će student dobiti 800 kuna mjesečno, odnosno 9600 kuna za cijelu godinu. Najviše se stipendija dodjeljuje Prirodoslovno-matematičkom fakultetu – čak tri, dvije će dobiti studenti Umjetničke akademije, a po jednu studenti Katoličkog bogoslovnog, Kemijsko-tehnološkog i Pomorskog fakulteta te Sveučilišnog odjela za forenzične znanosti.

Riječ je o Dopunskom natječaju kojim će se dodijeliti preostale stipendije iz Natječaja za dodjelu stipendije Sveučilišta u Splitu u akademskoj godini 2017/2018. koji je objavljen 22. prosinca 2017. godine

Prijaviti se mogu samo kandidati koji su već sudjelovali na Natječaju objavljenom 22. prosinca, a nisu je dobili te udovoljavaju svim uvjetima. Kako bi se natjecali, moraju ponovno dostaviti svu dokumentaciju na Dopunski natječaj. Svi će kandidati ravnopravno sudjelovati u natječaju s ostalima sa svoje sastavnice.

Prijave traju do 6. ožujka 2018. godine Podnose se osobno ili preporučenom poštom na adresu: Sveučilište u Splitu, Poljička cesta 35, 21 000 Split, Služba protokola. Obrasci za prijavu i dodatne informacije dostupni su na stranici sveučilišta.

Komentari na članak

Vezani članci

The Woods Hole Oceanographic Institution

Profesionalno usavršavanje

Prijavite se za stipendirani novinarski program

Prijave su otvorene za međunarodne novinare, profesionalne pisce, producente, urednike, freelancere, autore knjiga i pisce koji imaju barem dvije godine iskustva u svom području.

22. KOZa 2016

Kviz općeg znanja

"Dvajsdruga" KOZa stiže u Metropolis

Osim standardnih kategorija organizatori su pripremili i lagane egzibicijske dvoboje da natjecateljima skrate "zujanje" pod pauzama dok se ispravljaju testovi.

Međunarodni dan mladih

Na današnji dan

Međunarodni dan mladih

Danas slavimo Međunarodni dan mladih! Saznajte kako je započelo njegovo obilježavanje i najbolje načine kako ga proslaviti u Hrvatskoj.

SCZG izvana

Studentski centar Zagreb

Objavljen popis studenata koji su ostvarili pravo na jednokrevetne sobe

Pravo na jednokrevetne sobe ostvarilo je 29 studentica i 25 studenata koji se trebaju useliti u studentske domove do 10. listopada.

Višestruki izbor

Stipendija

Kronospan stipendija: studirajte četiri godine u Americi potpuno besplatno

U tijeku je natječaj za Kronospan stipendiju koja pokriva troškove studiranja za četiri godine preddiplomskog studija na prestižnom američkom sveučilištu Babson.