Financijska potpora

Nova prilika za stipendije Sveučilišta u Splitu

novac 1

Raspisan je Dopunski natječaj kojim će se dodijeliti preostale stipendije iz Natječaja za dodjelu stipendije Sveučilišta u Splitu u akademskoj godini 2017/2018. Prijave traju do 6. ožujka 2018. godine.

Sveučilište u Splitu traži devet studenata kojima će dodijeliti stipendije za ovu akademsku godinu. Svaki će student dobiti 800 kuna mjesečno, odnosno 9600 kuna za cijelu godinu. Najviše se stipendija dodjeljuje Prirodoslovno-matematičkom fakultetu – čak tri, dvije će dobiti studenti Umjetničke akademije, a po jednu studenti Katoličkog bogoslovnog, Kemijsko-tehnološkog i Pomorskog fakulteta te Sveučilišnog odjela za forenzične znanosti.

Riječ je o Dopunskom natječaju kojim će se dodijeliti preostale stipendije iz Natječaja za dodjelu stipendije Sveučilišta u Splitu u akademskoj godini 2017/2018. koji je objavljen 22. prosinca 2017. godine

Prijaviti se mogu samo kandidati koji su već sudjelovali na Natječaju objavljenom 22. prosinca, a nisu je dobili te udovoljavaju svim uvjetima. Kako bi se natjecali, moraju ponovno dostaviti svu dokumentaciju na Dopunski natječaj. Svi će kandidati ravnopravno sudjelovati u natječaju s ostalima sa svoje sastavnice.

Prijave traju do 6. ožujka 2018. godine Podnose se osobno ili preporučenom poštom na adresu: Sveučilište u Splitu, Poljička cesta 35, 21 000 Split, Služba protokola. Obrasci za prijavu i dodatne informacije dostupni su na stranici sveučilišta.

Komentari na članak

Vezani članci

TrackA

World Youth Alliance Hrvatska

Započele prijave za novi krug edukacije "Mladi za dostojanstvo i ljudska prava" u Zagrebu

„Mladi za dostojanstvo i ljudska prava“ je naziv edukacijskog programa koji od 20. listopada u Zagrebu kreće u svoj 6. ciklus.

SCZG izvana

Studentski centar Zagreb

Studenti s 1362 i više bodova ostvarili pravo na smještaj u zagrebačkim studentskim domovima

Objavljeni su rezultati SC-ovog natječaja za studentski smještaj za akademsku godinu 2018/2019, zajedno s informacijama o rezervaciji soba.

Rektorat Sveučilišta u Rijeci

Financijska podrška

Sveučilište u Rijeci raspisalo natječaj za dodjelu stipendija za izvrsnost

Stipendije se dodjeljuju prema osnovnim kriterijima i dodatnim kriterijima uspješnosti ostvarenih u okviru obveznih nastavnih aktivnosti te po posebnim postignućima/aktivnostima ostvarenih izvan obveznih nastavnih aktivnosti. Prijave se vrše elektroničkim putem do 20. prosinca.

Studiranje u inozemstvu

Top Education Tour

Najbolja europska sveučilišta dolaze u tvoj grad

Odaberite najbolji obrazovni program u inozemstvu. Tvrtka Integral Edukacijski Programi objasnit će vam kako.

CROZ Code Quest 2017.

Studentsko natjecanje

CROZ Code Quest mlade programere vraća u srednji vijek

Natjecatelji ovogodišnjeg izdanja natjecanja CROZ Code Quest vraćaju se u srednji vijek te će nastojati isprogramirati najbolji "bot" koji će osvojiti suparnički teritorij.