Studiranje u Italiji

Naučite sve o financijama na studiju u Trstu

Promocija studenata

Studirati u Italiji oduvijek je bila tvoja želja? Sada se možeš prijaviti na studij koji je uvršten među top 10 u području osiguranja. Prijave traju do 10. prosinca.

Studiraš društvene ili humanističke znanosti, a želja ti je studirati u Italiji? Možeš se prijaviti na diplomski studij osiguranja i upravljanja rizikom u Trstu, u Italiji, do 10. prosinca.

Studij je uvršten među top 10 u području osiguranja, a za hrvatske kandidate stipendije iznose i do sto posto. Ovaj studij prigodan je za one koji žele razviti svoju karijeru u području osiguranja, financija, upravljanja rizikom i savjetovanju na globalnoj razini.

Mješavina tehničke obuke i menadžerski pristup čini ovaj studij jedinstvenim u Europi i omogućuje svojim polaznicima da teže različitim menadžerskim ulogama. Vještine diplomanata jako su tražene na tržištu rada te pružaju kontinuirane profesionalne mogućnosti.

Na poveznici se možete prijaviti na ovaj program, a uz ispunjenje prijavnice potrebno je poslati životopis i motivacijsko pismo. Više informacija o studiju i uvjetima potrebnim za prijavu možete naći na mrežnoj stranici.

Komentari na članak

Vezani članci

Konferencija

Sveučilište Jurja Dobrile u Puli

Poziv studentima diplomskog studija FET-a za sudjelovanje na konferenciji „Greenfield investicije“

Organizatori su ponudili besplatno sudjelovanje za dvadeset studenata diplomskog studija Fakulteta ekonomije i turizma, a prijave traju najkasnije do ponedjeljka, 5. ožujka.

Ilustracija posao

Dodatna zarada

Koliko su plaćeni studenti?

Satnice studentskih poslova najčešće se kreću od 15 do 25 kuna. Neke satnice ovise o broju odrađenih sati, a neke o vašem učinku. Za bolji uvid u poslove koji se nude, pogledajte našu, svakim danom sve veću, ponudu poslova.

naslovna

Razbijanje mitova

Otkrivamo što su nam sve govorili o seksu, a što je istina

Seks više nije tabu tema, ali čini se kako su brojne činjenice o njemu podosta iskrivljene ili uvriježene. Donosimo vam neke od njih.

Promocija časopisa "Humanist"

Filozofski fakultet u Splitu

Treći broj časopisa studenata Filozofskog fakulteta u Splitu „Humanist“

Međusobnom razmjenom iskustava i znanja, projekt časopisa „Humanist“ omogućava studentima da se upoznaju sa svim aspektima društvenih i humanističkih znanosti te im daje priliku da svoj studentski život iskoriste na najbolji mogući način.

Divovska želja

NOVI NAGRADNI NATJEČAJ ZABA REFERADE

Ispuni svoju divovsku novogodišnju želju

Zaba Referada opet ispunjava želje svojim fanovima, ovaj put divovske. Uključi se u nagradnu igru i osvoji bicikl Giant.