Prihvatite izazov

Nastavite svoje obrazovanje u Kanadi!

Kanada

Dodjeljuju se stipendije za programe diplomskog studija poslovnog upravljanja, poslovne administracije i turističkog menadžmenta. Iznose do 11 000 dolara po studentu.

Ako vas zaista zanima kako izgleda život u Kanadi, posebice onaj studentski, nikako nemojte propustiti svoju sjajnu priliku. Naime, Toronto School of Management dodjeljuje do 20 novih Love Canada stipendija namijenjenih međunarodnim studentima.

Stipendije se dodjeljuju na osnovi vašeg dosadašnjeg akademskog uspjeha za njihove programe diplomskog studija poslovnog upravljanja, poslovne administracije i turističkog menadžmenta. Iznose do 11 000 dolara po studentu.

Zainteresirani kandidati mogu se prijaviti preko obrasca koji je dostupan ovdje. Uz točno i potpuno popunjen obrazac obavezni ste dostaviti dokaz o odličnom akademskom uspjehu u vidu službenog prijepisa ocjena, životopis koji uključuje i podatke koji pokazuju vodstvo unutar prošlog ili trenutnog posla ili volonterskog iskustva te esej od maksimalno 600 riječi u kojem ćete pokazati zašto volite Kanadu ili zašto ste odabrali baš Kanadu za svoj studij u inozemstvu. Svu traženu dokumentaciju potrebno je zatim poslati na email admissions@TSoM.ca.

Prijave su otvorene do 31. kolovoza 2018, a sve dodatne informacije možete potražiti na web stranici fakulteta.

Komentari na članak

Vezani članci

Rektorat Sveučilišta u Rijeci

Financijska podrška

Sveučilište u Rijeci raspisalo natječaj za dodjelu stipendija za izvrsnost

Stipendije se dodjeljuju prema osnovnim kriterijima i dodatnim kriterijima uspješnosti ostvarenih u okviru obveznih nastavnih aktivnosti te po posebnim postignućima/aktivnostima ostvarenih izvan obveznih nastavnih aktivnosti. Prijave se vrše elektroničkim putem do 20. prosinca.

Knjige

Erasmus iskustvo

Njemački dnevnici, peti dio: Zašto su knjige važne?

U pauzi od čitanja i predavanja, došlo mi je pitanje: „A zašto su knjige važne?“ Odgovor je suviše jednostavan.

RIT Croatia, stipendije

Financijska podrška

RIT Croatia nudi vrijedne stipendije – prijavi se!

U tijeku je natječaj za dodjelu stipendija RIT-a Croatia čiji fond iznosi više od 2,6 milijuna kuna. Prijave u ranom upisnom roku zaprimaju se do 15. veljače 2019. Rani upisni rok donosi dodatne prednosti, stoga se prijavi što prije!

Mladi na travi

Y generacija optimistično gleda u budućnost

Istraživanje pokazalo da je mladima prioritet obrazovanje i posao

Istraživanje na mladima između 18 i 25 godina pokazalo da je mladima prioritet obrazovanje i posao, u budućnost gledaju s optimizmom, a samoprihvaćanje i doprinos zajednici su im važniji od postizanja društvene prepoznatljivosti i materijalnoga postignuća.

IZVOR: https://pixabay.com/photos/lecture-instructor-classroom-room-3986809/

Agencija za znanost, tehnologiju i istraživanje

Sve o doktorskoj stipendiji iz područja znanosti i inženjerstva u Singapuru

Singapurska Agencija za znanost, tehnologiju i istraživanje 16. svibnja održat će seminar s ciljem informiranja studenata o mogućnostima znanstvenih istraživanja u Agenciji, kao i o stjecanju doktorata iz područja znanosti i inženjerstva te stipendiji.