Studentski rad

Najnovija ponuda studentskih poslova: Satnice do 50 kuna

novac

I tijekom akademske godine moguće je pronaći različite studentske poslove. Izdvajamo nekoliko najzanimljivijih aktualnih oglasa.

Kako bi studentima bilo financijski lakše provoditi studentske dane, većina ih se odlučuje na pronalazak posla kojime osim zarade mogu steći i nova iskustva. Iz tog razloga donosimo aktualne oglase objavljene na mrežnoj stranici Studentski poslovi, koji će sigurno mnogima biti od pomoći.

Jamnica u Dugopolju traži 10 studenata/ica za rad u skladištu, a pogodnost je što studenti mogu navesti željeni period rada. Rok za prijave je 4. travnja, a satnica je od 30 do 35 kuna. Više o poslu možete pogledati ovdje.

Studenti koji se ovo ljeto žele okušati u poslu turističkoga animatora ili promotorice, odnosno hostese, mogu se prijaviti na natječaj tvrtke EX-ALTO. Satnica je 25 kuna, a natječaj je otvoren do 1. travnja. Više pogledajte na poveznici.

U Osnovnoj školi Granešina u Zagrebu potreban je asistent, odnosno pomoćnik u nastavi za učenicu prvoga razreda. U oglasu se naglašava kako bi osoba trebala imati znanje o radu s učenicima s posebnim potrebama te je vremenski period rada do kraja školske godine 2018/2019. Zainteresirani se mogu prijaviti do 14. travnja, a više informacija mogu pogledati ovdje

Domenica Sport nudi posao organizacije skijanja i prodaje sportske opreme u Svetoj Nedelji. Poželjna je učiteljska licenca skijanja, ali nije uvjet za posao. Satnica iznosi do 50 kuna, a više o poslu pogledajte ovdje

Više studentskih poslova možete pronaći na našoj internetskoj stranici, kao i na Facebooku, gdje svaki student može pronaći nešto po svojoj mjeri. 

Komentari na članak

Vezani članci

Oglasna ploča studentskog servisa

Demant glasina

Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu: Zarada neće utjecati na ostvarivanje smještaja ili stipendije!

U posljednjih nekoliko dana niz medija piše o tome kako se studenti koji preko student servisa zarađuju više od 1000 kuna mjesečno više neće moći prijavljivati na natječaje za smještaj u studentskim domovima.

Internet

Rezultati istraživanja

Oglašivači troše sve više na internet oglašavanje

Prvi put u povijesti reklamne industrije dogodilo se to da oglašivači troše mnogo više novca na internet oglašavanje nego na televizijsko što je do sada bio slučaj.

novac 1

Studentski budžet

Provjerite najnoviju ponudu studentskih poslova od Zagreba do Splita

Dobra satnica i fleksibilno radno vrijeme uvelike olakšavaju studentsku egzistenciju. Pripremite životopis za slanje i provjerite što se trenutno nudi.

Jednostavni načini za borbu protiv stresa

Zlostavljanje na radnom mjestu

Žrtve "mobbinga" na studentskim poslovima

Dok se nekolicina hvali velikim plaćama u sezoni, postoji nažalost i nemali broj studenata koji se žale na različite vrste "mobbinga". Zakoni štite studente u teoriji, ali praksa često pokazuje drugačije.

Ljetni posao

Radno ljeto

7 tipičnih ljetnih poslova i sve njihove čari

Diplomirani ekonomisti postaju konobari, informatičari iznajmljuju jet-skije, a pravnici apartmane. Bacimo pogled na najčešća i najzanimljivija zanimanja s kojima se susrećemo u turističkoj sezoni.