Studentski rad

Najnovija ponuda studentskih poslova: Satnice do 50 kuna

novac

I tijekom akademske godine moguće je pronaći različite studentske poslove. Izdvajamo nekoliko najzanimljivijih aktualnih oglasa.

Kako bi studentima bilo financijski lakše provoditi studentske dane, većina ih se odlučuje na pronalazak posla kojime osim zarade mogu steći i nova iskustva. Iz tog razloga donosimo aktualne oglase objavljene na mrežnoj stranici Studentski poslovi, koji će sigurno mnogima biti od pomoći.

Jamnica u Dugopolju traži 10 studenata/ica za rad u skladištu, a pogodnost je što studenti mogu navesti željeni period rada. Rok za prijave je 4. travnja, a satnica je od 30 do 35 kuna. Više o poslu možete pogledati ovdje.

Studenti koji se ovo ljeto žele okušati u poslu turističkoga animatora ili promotorice, odnosno hostese, mogu se prijaviti na natječaj tvrtke EX-ALTO. Satnica je 25 kuna, a natječaj je otvoren do 1. travnja. Više pogledajte na poveznici.

U Osnovnoj školi Granešina u Zagrebu potreban je asistent, odnosno pomoćnik u nastavi za učenicu prvoga razreda. U oglasu se naglašava kako bi osoba trebala imati znanje o radu s učenicima s posebnim potrebama te je vremenski period rada do kraja školske godine 2018/2019. Zainteresirani se mogu prijaviti do 14. travnja, a više informacija mogu pogledati ovdje

Domenica Sport nudi posao organizacije skijanja i prodaje sportske opreme u Svetoj Nedelji. Poželjna je učiteljska licenca skijanja, ali nije uvjet za posao. Satnica iznosi do 50 kuna, a više o poslu pogledajte ovdje

Više studentskih poslova možete pronaći na našoj internetskoj stranici, kao i na Facebooku, gdje svaki student može pronaći nešto po svojoj mjeri. 

Komentari na članak

Vezani članci

Internet

Rezultati istraživanja

Oglašivači troše sve više na internet oglašavanje

Prvi put u povijesti reklamne industrije dogodilo se to da oglašivači troše mnogo više novca na internet oglašavanje nego na televizijsko što je do sada bio slučaj.

YouTube logo

YouTube oglašavanje

Google predstavio oglašavanja u regiji

Oglasi prije videa na Youtubeu predstavljeni su i za našu regiju.

Isto

Sezona u punom jeku

10 situacija u kojima se mogu pronaći oni koji ovo ljeto rade sezonski posao

Brojni su studenti koji su ljeto odlučili iskoristiti na što bolji način i tako otišli nekamo raditi sezonski posao. Da je lako, sigurni smo da nije, kao i to da ponekad poželite odustati, ali vi ste unatoč svemu i dalje motivirani.

OTP banka

Savjeti za produktivnije studiranje

Greške koje biste trebali izbjegavati na fakultetu

Nešto što je tipično za svakog studenta jest odgađanje obaveza i ona poznata "sutra ću". Naravno, sve ovisi o vašim sposobnostima i mogućnostima da nadoknadite zaostale obaveze (bilo na faksu ili na studentskom poslu).

poslovni

Stariji studenti savjetuju

Vodič kroz studentske poslove za brucoše

Stariji studenti savjetuju vam kako pronaći idealan posao, na što trebate paziti pri tome i koje su pozitivne strane zapošljavanja.