Studentske financije

Najnovija ponuda poslova: satnice i do 80 kuna

FOTO

Neovisno o tome rade li zbog financijske situacije ili kako bi popunili životopis, studentima su pri biranju posla važne dvije stvari: dobra satnica i radno vrijeme. „Iskopali” smo za vas poslove koji nude oboje.

Jedno od istraživanja Eurostudenta za Hrvatsku pokazalo je kako je 45 posto studenata u određenom trenutku studija radilo neki povremeni ili stalni studentski posao. Iako je uz brojna predavanja, zadaće, vježbe, kolokvije i ispite te društveni i ljubavni život teško pronaći vremena za posao, mnogi se tijekom studentskih dana odlučuju i zaposliti. Neovisno o tome rade li zbog loše financijske situacije ili kako bi stekli koju crticu više u životopisu, studentima je najvažnije pronaći posao s pristojnom satnicom i prilagodljivim radnim vremenom – po mogućnosti kraćim od osam sati dnevno.

Osim na stranicama studentskih servisa diljem Hrvatske, ponude za dobro plaćene i kvalitetne studentske poslove možete pronaći i na mrežnim stranicama svog najdražeg portala. A kako ne biste morali previše njuškati i kopati po brojnim oglasima, u nastavku smo izdvojili poslove s primamljivim satnicama, a na vama je samo da odaberete one koji vam zvuče savršeno i počnete puniti vlastiti proračun.

Ako želite posljednje lijepe jesenske dane provesti na otvorenom, tvrtka Sizis d.o.o. ima rješenje za vas. Oni, naime, traže telekomunikacijskog promotora koji će upoznavati prolaznike s pogodnostima određene mreže, a zauzvrat nude satnicu od 25 kuna s mogućim bonusima. Prijave se primaju na e-adresu, a detalje možete pronaći na poveznici. Anketare za područje Samobora i Zaprešića traži i Institut društvenih znanosti Ivo Pilar koji, osim plaće od 40 kuna po anketi, pokriva i troškove prijevoza. Prijavu možete slati na e-adresu, a detaljnije informacije o samom poslu možete dobiti pozivom na broj 0915483984 ili online.

FOTO: Flickr

Ako ste pak skloniji zatvorenim prostorima i radu u uredu, onda ćete se možda radije zamisliti kao asistent/ica u odjelu nabave tvrtke Sanofi – Aventis Croatia. Zadaci koji vas na ovom radnom mjestu očekuju su administrativna podrška odjelu nabave, reportiranje i ocjenjivanje dobavljača, održavanje baze dobavljača, pregovori i nabavka te podrška oko ostalih administrativnih poslova po potrebi. Satnica je 35 kuna, prijave se primaju elektronski, a detalji se nalaze na poveznici.

Komunikativna ste i ljubazna osoba spremna na timski rad? Uz to obožavate odlaziti u kino? U tom slučaju Kaptol Boutique Cinema ima pravu ponudu za vas. Traže studente/ice s iskustvom u konobarenju te one koji su spremni učiti, kao i studente za rad na blagajnama za prodaju hrane, pića i ulaznica. Radno je vrijeme u smjenama prema dogovoru, a satnica se penje i do 32 kune. Prijaviti se možete na e-adresu, a od detalja vas dijeli samo jedan klik.

Savršenu ponudu za sve studente/ice germanistike ima Centar za njemački jezik ALL 4 YOU D.O.O. U potrazi su za studentima koji bi u večernjim terminima odraslim osobama preko Skypea držali tečajeve, a radno je vrijeme po dogovoru. Satnica je 60 kuna, a više informacija možete dobiti na poveznici.

Ponudu za germaniste ima i HalPet d.o.o. koji je također u potrazi za instruktorima s iskustvom u podučavanju. Za 45 minuta poduke nude naknadu od 80 kuna. Osim germanista, za sličan posao traže i studente/ice završne godine anglistike, a njima nude 55 kuna za 45 minuta poduke. Na oba mjesta zapošljavaju dugoročno, a detalji se nalaze na poveznici.

Vjerujemo da je svatko u širokoj ponudi uspio pronaći nešto za sebe, no ako niste – ne očajavajte. Ako želite ostati u tijeku sa svim najnovijim ponudama i nailaziti na prilike dok pregledavate društvene mreže, pridružite se zajednici Studentski poslovi kojoj svakodnevno dodajemo kvalitetne ponude te pronađite posao dok surfate u pauzi od predavanja.

Komentari na članak

Vezani članci

Donating

Akcija upisa u Hrvatski registar

Udruga studenata grada Splita poziva vas na spašavanje ljudskih života

Nakon uspješne akcije „Dan otvorenih srca“ održane 24. studenog, kojom je broj potencijalnih darivatelja krvotvornih matičnih stanica povećan na 55 519, Zaklada Ana Rukavina nastavlja marljivo raditi na proširenju Hrvatskog registra s jednim ciljem – stvoriti priliku za život svim oboljelima od leukemije, ali ovog puta udruženih snaga s Udrugom studenata grada Splita.

Održan sastanak projekta Mov’in Europe u Šibeniku

Erasmus Student Network Hrvatska

Postanite ambasadori projekta Mov’in Europe

Mov'in Europe jedan je od projekata ESN-a koji promovira mobilnost kao stil života. I vi možete postati ambasadori projekta i uključiti se u zabavnu #hookedonME kampanju.

Medijske nade Parlamenta

#MedijskeNade

Ured Europskog parlamenta u Hrvatskoj raspisao natječaj za mlade medijske nade!

Prijaviti se može svaki redovni student bilo kojeg hrvatskog fakulteta ili visokog učilišta starosti između 18 i 26 godina.

Zdravo sveučilište naslovna

Predavanja, radionice i edukacije za studente

Zbog brige o zdravlju zagrebačkih studenata pokrenuto „Zdravo sveučilište“

Suradnjom Odbora za studentsku zdravstvenu zaštitu s prof. dr. sc. Nikolom Đakovićem, provodi se sveučilišno promotivno-preventivni program „Zdravo sveučilište“. U sklopu programa do sada je održano već nekoliko predavanja, radionica i edukacija, i to zahvaljujući Odboru, udrugama i studentskim sekcijama Medicinskog, Stomatološkog, Farmaceutsko-biokemijskog i Prehrambeno-biotehnološkog fakulteta.

žrtve fašizma

Na današnji dan

Akcija stadion – studentski otpor fašizmu

Za vrijeme Drugog svjetskog rata u Zagrebu proširila se priča o hrvatskim studentima koji su zaštitili Židove i Srbe