Studentske financije

Najnovija ponuda poslova: satnice i do 80 kuna

FOTO

Neovisno o tome rade li zbog financijske situacije ili kako bi popunili životopis, studentima su pri biranju posla važne dvije stvari: dobra satnica i radno vrijeme. „Iskopali” smo za vas poslove koji nude oboje.

Jedno od istraživanja Eurostudenta za Hrvatsku pokazalo je kako je 45 posto studenata u određenom trenutku studija radilo neki povremeni ili stalni studentski posao. Iako je uz brojna predavanja, zadaće, vježbe, kolokvije i ispite te društveni i ljubavni život teško pronaći vremena za posao, mnogi se tijekom studentskih dana odlučuju i zaposliti. Neovisno o tome rade li zbog loše financijske situacije ili kako bi stekli koju crticu više u životopisu, studentima je najvažnije pronaći posao s pristojnom satnicom i prilagodljivim radnim vremenom – po mogućnosti kraćim od osam sati dnevno.

Osim na stranicama studentskih servisa diljem Hrvatske, ponude za dobro plaćene i kvalitetne studentske poslove možete pronaći i na mrežnim stranicama svog najdražeg portala. A kako ne biste morali previše njuškati i kopati po brojnim oglasima, u nastavku smo izdvojili poslove s primamljivim satnicama, a na vama je samo da odaberete one koji vam zvuče savršeno i počnete puniti vlastiti proračun.

Ako želite posljednje lijepe jesenske dane provesti na otvorenom, tvrtka Sizis d.o.o. ima rješenje za vas. Oni, naime, traže telekomunikacijskog promotora koji će upoznavati prolaznike s pogodnostima određene mreže, a zauzvrat nude satnicu od 25 kuna s mogućim bonusima. Prijave se primaju na e-adresu, a detalje možete pronaći na poveznici. Anketare za područje Samobora i Zaprešića traži i Institut društvenih znanosti Ivo Pilar koji, osim plaće od 40 kuna po anketi, pokriva i troškove prijevoza. Prijavu možete slati na e-adresu, a detaljnije informacije o samom poslu možete dobiti pozivom na broj 0915483984 ili online.

FOTO: Flickr

Ako ste pak skloniji zatvorenim prostorima i radu u uredu, onda ćete se možda radije zamisliti kao asistent/ica u odjelu nabave tvrtke Sanofi – Aventis Croatia. Zadaci koji vas na ovom radnom mjestu očekuju su administrativna podrška odjelu nabave, reportiranje i ocjenjivanje dobavljača, održavanje baze dobavljača, pregovori i nabavka te podrška oko ostalih administrativnih poslova po potrebi. Satnica je 35 kuna, prijave se primaju elektronski, a detalji se nalaze na poveznici.

Komunikativna ste i ljubazna osoba spremna na timski rad? Uz to obožavate odlaziti u kino? U tom slučaju Kaptol Boutique Cinema ima pravu ponudu za vas. Traže studente/ice s iskustvom u konobarenju te one koji su spremni učiti, kao i studente za rad na blagajnama za prodaju hrane, pića i ulaznica. Radno je vrijeme u smjenama prema dogovoru, a satnica se penje i do 32 kune. Prijaviti se možete na e-adresu, a od detalja vas dijeli samo jedan klik.

Savršenu ponudu za sve studente/ice germanistike ima Centar za njemački jezik ALL 4 YOU D.O.O. U potrazi su za studentima koji bi u večernjim terminima odraslim osobama preko Skypea držali tečajeve, a radno je vrijeme po dogovoru. Satnica je 60 kuna, a više informacija možete dobiti na poveznici.

Ponudu za germaniste ima i HalPet d.o.o. koji je također u potrazi za instruktorima s iskustvom u podučavanju. Za 45 minuta poduke nude naknadu od 80 kuna. Osim germanista, za sličan posao traže i studente/ice završne godine anglistike, a njima nude 55 kuna za 45 minuta poduke. Na oba mjesta zapošljavaju dugoročno, a detalji se nalaze na poveznici.

Vjerujemo da je svatko u širokoj ponudi uspio pronaći nešto za sebe, no ako niste – ne očajavajte. Ako želite ostati u tijeku sa svim najnovijim ponudama i nailaziti na prilike dok pregledavate društvene mreže, pridružite se zajednici Studentski poslovi kojoj svakodnevno dodajemo kvalitetne ponude te pronađite posao dok surfate u pauzi od predavanja.

Komentari na članak

Vezani članci

Studenti iz Texasa u Velikom Trgovišću

Posjet uspješnih tvrtki

Studenti iz Texasa posjetili Tvornicu tekstila Trgovišće čije proizvode kupuje i Gordon Ramsay

– Dio našeg studijskog programa je pokazati studentima kako izgleda poslovanje u globalnom kontekstu i Hrvatska je u tom smislu atraktivna destinacija. Htjeli smo istaknuti tradicionalne industrije i njihov svojevrsni povratak kroz inovativnost i globalnu konkurentnost. – istaknuo je Luis D. L. Martins sa Sveučilišta u Texasu.

Trčanje, siluete, zalazak sunca; Izvor: https://pixabay.com/en/figures-shadows-girls-running-1384865/

Riječki studenti

U tenisicama na stručnu praksu u Nike kompaniji

Studentima Ekonomskog fakulteta u Rijeci pruža se mogućnost obavljanja stručne prakse u jednoj od najutjecajnijih i najjačih sportskih kompanija na svijetu. Natječaj traje do 29. listopada.

Matea pearls

Studenti kreativci – Predstavljamo Mateu Glasnović

„Nema mi većeg zadovoljstva nego sresti cure koje nose moj nakit“

Matea Glasnović studentica je četvrte godine Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu. Njen hobi i, kako sama kaže, ljubav koja je zapisana u krvnim zrncima, izrada je nakita. S obzirom da dolazi iz zlatarske obitelji, presretna je što je nastavila bogatu obiteljsku tradiciju, a njena najveća sreća je susresti djevojke koje kombiniraju njene naušnice za dnevne, ali i večernje kombinacije.

Studenti na testu

Nove informacije o slučaju

Diplomirani učitelji napokon izjednačeni s magistrima primarnog obrazovanja!

Borba je trajala četiri godine i rezultirala je uspjehom. Ovo je najbolji primjer da udruživanje studenata u borbi protiv ovakvih problema dovodi do toga da je sve moguće i da trud nikad nije uzaludan.

Prijava za posao

Predavanje Vladimira Benića

Steknite vještine potrebne za zapošljavanje nakon fakulteta

Vladimir Benić održat će predavanje 24. siječna 2018. u Studentskom centru u Zagrebu na kojemu će se baviti jednom od popularnijih tema među studentima, a to je mogućnost zapošljavanja na trenutnom tržištu rada.