Putovanje bez stresa

Lansirana aplikacija koja studentima pri organizaciji putovanja štedi vrijeme i novac

Arriva aplikacija

Kupite svoju putnu kartu kada god vama odgovara i recite zbogom zamornim odlascima na kolodvor uz mobilnu aplikaciju Arriva Croatia. Ona vam osim uštede vremena nudi izvrsne prilike i za uštedu novca.

Svi studenti koji ne studiraju u gradu iz kojeg potječu znaju koliko stresa može izazvati putovanje kući. Gužvanje u javnom gradskom prijevozu kako biste došli do kolodvora i kupili svoje karte te dugi redovi na kolodvorskim šalterima sigurno su i vama oduzeli podosta dragocjenog vremena, energije i živaca. Kako bi svojim korisnicima omogućila što jednostavniju i bržu kupnju karata, prijevoznička tvrtka Arriva, vodeći autobusni prijevoznik u Hrvatskoj i jedan od najvećih pružatelja usluga putničkog prijevoza u Europi, lansirala je svoje službene aplikacije za mobilne telefone. Aplikacija za korisnike Android smartphonea dostupna je već neko vrijeme, a sada je puštena i iOS verzija za iPhone. Obje verzije dostupne su i na hrvatskom i na engleskom jeziku.

Ušteda vremena

Zahvaljujući ovoj aplikaciji svoju kartu možete kupiti u par poteza prstom u bilo koje vrijeme i gdje god se nalazili, pa je jasno kako su jednostavnost, brzina i dostupnost njezine glavne prednosti. Nakon obavljene kupnje nećete morati mahnito tražiti najbliži printer ili fotokopiraonu kako biste je isprintali. Prilikom ukrcavanja u autobus dovoljno je otvoriti aplikaciju i pokazati QR kod koji će vam biti dostavljen. Svakom je studentu, dok balansira između fakultetskih obveza, studentskog posla, ali i drugih aspekata studentskog života, upravo vrijeme dragocjen resurs – iz tog razloga ovakav tip uštede od nekoliko sati svaki od njih pozdravlja.

Ušteda novca

U aplikaciji Arriva Croatia možete i pretražiti red vožnje, saznati ima li slobodnih mjesta na vašoj željenoj liniji i provjeriti cijene karata, što je iznimno korisno ako se nađete u hitnoj i nepredviđenoj situaciji i morate otputovati čim prije. Uz prijavu u myArriva korisnički račun i korištenje opcija spremanja podataka i elektroničkog novčanika za buduće kupnje kupovina putnih karata bit će vam još jednostavnija. A uz sve već spomenute pogodnosti ova aplikacija nudi i izvrsne prilike za uštede raznim popustima poput iznimno isplativog First minute bookinga kao i posebnih ponuda dostupnih ekskluzivno u aplikaciji.

Mobilnu aplikaciju Arriva Croatia možete preuzeti preko App Storea i Google Playa, a svakog korisnika čeka i dar dobrodošlice. Naime, prilikom kupnje karte mogu iskoristiti promo kod 01MOBAPP0519 kojim će ostvariti popust od 15% na cijenu karte. On se može iskoristiti za putovanja do 30. lipnja 2019.

Komentari na članak

Vezani članci

Internet kupovina

Predavanje u Klubu „Zona”

Internetska kupovina sve raširenija; kako se zaštititi?

– Kupovina preko interneta sve je raširenija, pogotovo među mladima, ali našim radom uvidjeli smo da nije neznatan broj prevara i kršenja potrošačkih prava o kojima su kupci jako loše informirani. – ističe Nela Kovačević iz udruge Dalmatinski potrošač.

Autobusne karte za mlade u pola cijene

Autotransovi popusti

Autobusne karte za mlade s popustom i do 50 posto!

Autobusna kompanija Autotrans brine o studentskom budžetu i nudi odlične popuste mladima. Također, čitatelje portala Studentski.hr nagrađuje dvjema povratnim kartama od mjesta stanovanja do mjesta studiranja na postojećim autobusnim linijama Autotransa.

Zagreb360

Aplikacija Zagreb360

„Klijenti nam se sami javljaju i dodaju na mapu, a uskoro planiramo uvesti i studentske domove i menze.“

Na jednom putovanju u Švedsku nije se snalazio u gradu u koji je sletio. Poželio je aplikaciju koja bi ga odvela na odredište te dočarala kako izgleda to mjesto. U tom trenutku nije dobio takvu aplikaciju, ali je dobio ideju koja ga je pretvorila u uspješnog poduzetnika. Donosimo intervju s tvorcem sve popularnije aplikacije u Zagrebu, Ervinom Sikirićem.

Strah i prijezir

Nova aplikacija za testiranje fizičkih i psihičkih statusa

My Canary pokazuje kako se mijenjate pod utjecajem opojnih sredstava

Pomoću aplikacije možete relativno brzo procijeniti jeste li pretjerali u konzumaciji opojnih sredstva.

Zdravlje i ljepota

Personalizirani mjerač unosa kalorija za sigurno mršavljenje

Otkrijte koliko kalorija trebate unositi kako biste smanjili svoju tjelesnu masu!

Ljetna sezona u punom je jeku, a Vi se još uvijek mučite s kalorijama i vježbanjem kako bi Vaše tijelo zablistalo na plaži?