Šestomjesečno stažiranje

Korejski institut dodjeljuje stipendije za programe stažiranja

https://pixabay.com/en/the-landscape-travel-sunset-1950544/

Do 4. listopada zaprimaju se prijave za KIST-ovu stipendiju za stažiranje od 6. siječnja do 26. lipnja 2020. Radi se o mjesečnom iznosu od 900 američkih dolara za prvostupnike i 1000 američkih dolara za magistre.

Korejski institut za znanost i tehnologiju (KIST) dodjeljuje stipendije za šestomjesečno stažiranje u ljetnom semestru 2020. godine Ovaj program namijenjen je izvrsnim studentima kako bi prije diplomskog ili poslijediplomskog studija stekli iskustva u KIST-u u nekoliko specifičnih srodnih istraživačkih područja. 

Stipendija pokriva troškove školarine i prijavu, a radi se o mjesečnom iznosu od 900 američkih dolara za prvostupnike i 1000 američkih dolara za magistre. Stažiranje će se odvijati od 6. siječnja do 26. lipnja 2020. godine

Prijaviti se mogu osobe koje imaju zvanje prvostupnika ili magistra te osobe koje će ga steći krajem kolovoza 2020. godine. Uz to, od kandidata se traži da diplomski ili poslijediplomski studij upišu na KIST-u nakon završetka stažiranja.

Prijava se podnosi na mrežnoj stranici instituta, a rok je 4. listopada. Više informacija moguće je pronaći na poveznici.

Komentari na članak

Vezani članci

https://pixabay.com/photos/banknote-bill-business-buy-cash-15985/

Ministarstvo hrvatskih branitelja

Odobreno 3817 braniteljskih stipendija za ovu akademsku godinu

Objavljena su imena učenika i studenata koji su ostvarili pravo na stipendije iz Fonda za stipendiranje hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata i djece hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata za 2017/2018. godinu.

Eiffel Pariz

Studentska mobilnost

U tijeku je natječaj za stipendije za diplomske i poslijediplomske studije u Francuskoj

Ministarstvo znanosti i obrazovanja Republike Hrvatske, Agencija za mobilnost i programe Europske unije te Veleposlanstvo Francuske Republike u Republici Hrvatskoj objavljuju Natječaj za dodjelu stipendija Vlade Francuske Republike koji traje do 15. travnja 2018.!

foto

Financijska potpora

Stipendije za učenike i studente s prebivalištem na dubrovačkom području

Državljani Republike Hrvatske s prebivalištem na području Grada Dubrovnika mogu ostvariti stipendiju u iznosu od 320 do 1000 kuna. Prijave se zaprimaju do 14. studenoga 2017. godine.

Germany

Financijska podrška

Stipendije za učenje njemačkoga jezika u Bavarskoj

Studenti sa svih fakulteta i mladi znanstvenici mogu se prijaviti za stipendije za učenje njemačkog jezika do 26. ožujka. Osnovni je uvjet za prijavu poznavanje jezika na B1 razini.

Unizg

Projekt Hrvatske školske zaklade

Započele prijave za CSF stipendije

Dodjeljuju se stipendije svim budućim studentima koji će studirati na sveučilištima u Hrvatskoj i BiH.