Novčana pomoć

Jednokratna potpora za studente Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli

Pula arena

Sveučilište Jurja Dobrile u Puli nudi novčanu pomoć svojim studentima slabijeg socio-ekonomskog statusa. Rok prijave je 17. veljače 2017.

Sveučilište Jurja Dobrile u Puli raspisalo je natječaj za stipendiranje studenata slabijeg socio-ekonomskog statusa. Novčana naknada iznosi 4 000 kuna i osigurana je za 15 studenata.

Uvjeti za prijavu su: hrvatsko državljanstvo, status redovitog studenta te prihodi zajedničkog kućanstva manji od 65 posto proračunske osnovice. Studenti ponavljači i studenti koji su prosječno po godini skupili manje od 42 ECTS boda nemaju pravo na prijavu.

Dokumentaciju je potrebno poslati na adresu Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli (Zagrebačka 30, 52100 Pula) s naznakom Za Natječaj za dodjelu jednokratnih potpora (pomoći). Rok za prijavu je 17. veljače 2017.

Više informacija možete pronaći na mrežnim stranicama Sveučilišta.

Komentari na članak

Vezani članci

Izvor: Pixabay, POšalica

MARIJA BIONDA

Pošalice u start-up stoljeću

Ne znam čini li se to samo meni ili su svi danas u nekim start-upovima.

Starica s doktorom

Pregledi su nužni

Rak dojke u dvadesetima? Može se dogoditi!

Iako su prilično male šanse da se rak dojke razvije u dvadesetima ili tridesetima, još uvijek postoje razni problemi koji se mogu pojaviti kod grudi i kojih morate biti svjesni.

Profesor i studenti

Pravilna komunikacija

Osam rečenica koje ne smijete reći profesorima

Bez obzira radi li se o pitanju postavljenom na predavanju ili o razgovoru na konzultacijama, neke rečenice nikad ne smijete reći profesorima.

Donating

Akcija upisa u Hrvatski registar

Udruga studenata grada Splita poziva vas na spašavanje ljudskih života

Nakon uspješne akcije „Dan otvorenih srca“ održane 24. studenog, kojom je broj potencijalnih darivatelja krvotvornih matičnih stanica povećan na 55 519, Zaklada Ana Rukavina nastavlja marljivo raditi na proširenju Hrvatskog registra s jednim ciljem – stvoriti priliku za život svim oboljelima od leukemije, ali ovog puta udruženih snaga s Udrugom studenata grada Splita.

Brucošijada Šibenskih studenata

Zavičajno društvo s najduljom tradicijom u Zagrebu, priprema zabavu za svoj podmladak

Brucošijada šibenskih studenata u Book caffeu uz grupu Dišpet

Šibenčani sa zagrebačkom adresom i ove godine organiziraju tradicionalnu zabavu za sve svoje brucoše, ali i ostale Šibenčane u Zagrebu. Brucošijada šibenskih studenata ove godine održat će se u četvrtak, 5. prosinca, u Book caffeu, a za odličnu zabavu pobrinut će se šibenska grupa Dišpet.