Novčana pomoć

Jednokratna potpora za studente Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli

Pula arena

Sveučilište Jurja Dobrile u Puli nudi novčanu pomoć svojim studentima slabijeg socio-ekonomskog statusa. Rok prijave je 17. veljače 2017.

Sveučilište Jurja Dobrile u Puli raspisalo je natječaj za stipendiranje studenata slabijeg socio-ekonomskog statusa. Novčana naknada iznosi 4 000 kuna i osigurana je za 15 studenata.

Uvjeti za prijavu su: hrvatsko državljanstvo, status redovitog studenta te prihodi zajedničkog kućanstva manji od 65 posto proračunske osnovice. Studenti ponavljači i studenti koji su prosječno po godini skupili manje od 42 ECTS boda nemaju pravo na prijavu.

Dokumentaciju je potrebno poslati na adresu Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli (Zagrebačka 30, 52100 Pula) s naznakom Za Natječaj za dodjelu jednokratnih potpora (pomoći). Rok za prijavu je 17. veljače 2017.

Više informacija možete pronaći na mrežnim stranicama Sveučilišta.

Komentari na članak

Vezani članci

Split noću

Splitski studenti u Zagrebu

Nima Splita do Zagreba

Što nam znači zavičaj u Zagrebu? Znači nam sve. Znači nam više nego Nina i Severina.

Djed Mraz

Što studenti ne vole?

6 stvari o Božiću koje studenti ne vole

Dok je za većinu ljudi Božić magično doba godine u kojem nas obuzima veseli blagdanski duh, ovo vrijeme slavlja ponekad ne mazi studente. Donosimo vam šest stvari koje studenti ne vole u vrijeme Božića.

Špancirfest 2016.

Najkreativniji hrvatski festival

FOTO: Kreativnost, razigranost i pozitivna energija obilježile 18. Špancirfest

Studenti i mladi kreativnim su radionicama i projektima obogatili osamnaesto izdanje Špancirfesta. U Varaždinu ih možete posjetiti još samo danas!

Promocija studenata

Izvješće Europske komisije o životu mladih Europe

U Europi sve više mladih sa sveučilišnom diplomom, Hrvatska slijedi trend

Unatoč povećanju broja mladih sa završenim studijem, u Europi je sve više onih koji vrlo rano prekinu školovanje. Također, europski srednjoškolci pokazuje slabe rezultate u području čitalačke i matematičke pismenosti i prirodoslovlja.

Mobilne aplikacije

Brže, lakše, jednostavnije

Aplikacije za lakši rad novinara

Zahvaljujući razvoju mobilne tehnologije, pristup informacijama znatno je brži i lakši. Bilješke možemo spremati, a fotografije dijeliti.