Financijska podrška

Jedinstvena prilika za studij u Dubaiju, Singapuru i Sidneyu

dubai

Stipendija je namijenjena za 20 studenata iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije i Makedonije, a prijave su otvorene do kraja srpnja.

Otvorene su prijave za dodjelu stipendija za postdiplomski studij u australsko-azijskom području koje obuhvaća sljedeće impresivne gradove: Dubai, Singapur i Sidney. Riječ je o jednom od dvadeset najboljih postdiplomskih programa u svijetu, a odnosi se prije svega na studente društvenih znanosti. Točnije, stipendija je namijenjena za dvadeset studenata iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije i Makedonije pri čemu je osigurano 100% stipendiranje školarine te pokrivanje do 50% troškova smještaja u kampusima.

Važno je spomenuti kako studij počinje u rujnu, a kandidati će provesti po 4 mjeseca u svakom od gradova nakon čega će dobiti plaćenu praksu u Dubaiju ili Singapuru, ovisno o željama samih kandidata.

Preduvjet za upis su znanje engleskog jezika, diploma visokog obrazovanja te uspješno položen ulazni test. Prijave su otvorene do 31. srpnja, a svi zainteresirani mogu se javiti na mail Marka Selakovića, rukovoditelja institucionalnog razvoja na S P Jain School of Global Management: marko.selakovic@spjain.org.

Više informacija o samoj stipendiji možete saznati na poveznici.

Komentari na članak

Vezani članci

Isto

Financijska podrška

Dodjeljuju se četiri stipendije za pohađanje ljetnih seminara bugarskog jezika, književnosti i kulture

Do 20. travnja traju prijave za stipendije Republike Bugarske, a prednost prilikom prijave imaju upravo studenti bugarskog jezika, književnosti i kulture.

Stipendisti Koraka u život

Humanitarna akcija

Ukupno 19 mladih primilo stipendije „Koraka u život”

– Od srca čestitam novoj generaciji stipendista u nadi da će im put u život sada ipak biti lakši. – istaknuo je predsjednik Rotary kluba Zagreb Kaptol.

Stipendistice "Za žene u znanosti" 2018.

Program stipendiranja žena

Po 5000 eura dodijeljeno najuspješnijim hrvatskim znanstvenicama

– Osim financijske potpore, za nas stipendija „Za žene u znanosti“ predstavlja pravi vjetar u leđa u motivacijskom smislu te vjerujem da će nam biti dodatan poticaj da budemo još ustrajnije te da se s još više energije i entuzijazma nastavimo baviti znanošću. – istaknula je Antonela Blažeković.

https://pixabay.com/en/calculator-calculation-insurance-385506/

Studentski standard

Mjesečni iznosi stipendija nedostatni za minimalne životne potrebe studenata!

– Iako dobivam stipendiju, morala sam raditi cijelo ljeto od jutra do mraka kako bih si mogla priuštiti samo život u drugom gradu. Nisam radila za neko ludo putovanje ili ekskluzivne izlaske ili nove skupe cipele. Radila sam za krov nad glavom. – tvrdi studentica Ivana.

https://pixabay.com/en/tie-necktie-adjust-adjusting-man-690084/

Novčana potpora studentima

Sjajne prilike za stipendiranje budućih poduzetnika i upravitelja stižu iz Beča

MODUL University Vienna dodjeljuje nekoliko punih i djelomičnih stipendija studentima na području poduzetništva te studentima određenih diplomskih studija.