Poslijediplomski studiji

Italija nudi stipendirane doktorske studije u nadolazećoj akademskoj godini

Izvor: Tumblr

Talijanska škola IMT School for Advanced Studies nudi 36 punih stipendija studentima koji su završili neki srodni fakultetski smjer. Rok za prijave je 3. kolovoza.

Studenti koji su završili bilo koji fakultet s relevantnim predmetima u trajanju od najmanje četiri godine mogu se prijaviti za talijansku stipendiju na IMT School for Advanced Studies u Lucci. Postoje dva doktorska programa u kojima se dodjeljuju stipendije: kognitivni i kulturalni sustavi te znanost o sustavima. Sve nacionalnosti i spolovi dobro su došli.

Dodjeljivat će se 36 punih stipendija, koje će biti jednako podijeljene na dva smjera. Ako ste završili neki smjer vezan za ekonomiju, inženjerstvo, fiziku, statistiku i drugo, možda je ovo pravi odabir doktorskog studija za vas.

Školarina se ne plaća, a za cijelo trajanje školovanja (u trajanju od tri godine) dobivat će se mjesečna stipendija. U sklopu kampusa hrana i smještaj su besplatni.

Zainteresirani i zainteresirane, požurite! Rok za prijave je 3. kolovoza.

Komentari na članak

Vezani članci

IVAN MARKOVIć, Stipendist Hajduka

Ivan Marković - prvi stipendist Hajduka

Za studenta računarstva navijati za Hajduk stil je života

Hajduk je jedini klub u Europi koji stipendira svoje vjerne navijače studente.

FOTO

Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera

Poznate rang-liste stipendista osječkog Sveučilišta

Senat osječkog Sveučilišta donio je Odluku o dodjeli 205 stipendija studentima Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera. Rang-liste donosimo u nastavku.

Američka međunarodna škola u Zagrebu

Program stipendiranja mladih hrvatskih lidera

Natječaj za dodjelu međunarodne stipendije izuzetnim hrvatskim srednjoškolcima

Američka međunarodna škola u Zagrebu raspisuje natječaj za Program stipendiranja mladih hrvatskih lidera - Croatian Young Leaders Scholarship Program - koji pruža mogućnost prvorazrednog međunarodnog obrazovanja polaznicima bilo kojega razreda srednje škole.

Novac

Nastavno na upite o Natječaju za studentske stipendije za akademsku godinu 2012/2013.

Priopćenje Državnog ureda za Hrvate izvan RH

Nakon poništenja Odluke o dodjeli stipendija za Hrvate izvan Republike Hrvatske, najavljeno je raspisivanje novog Natječaja, ali za akademsku godinu 2013./2104. što bi značilo da se stipendije za 2012./2013. neće uopće isplatiti. Državni ured za Hrvate izvan RH oglasio se službenim priopćenjem.

European college of Parma

The European College of Parma Foundation

Djelomične stipendije za diplomski studij u Italiji

Otvoren je natječaj za pet djelomičnih stupendija u gradu Parma u Italiji. Mogu se prijaviti kandidati koji su završili preddiplomski studij ekonomije, političkih znanosti, prava, društvenih znanosti ili humanističkih znanosti.