Poslijediplomski studiji

Italija nudi stipendirane doktorske studije u nadolazećoj akademskoj godini

Izvor: Tumblr

Talijanska škola IMT School for Advanced Studies nudi 36 punih stipendija studentima koji su završili neki srodni fakultetski smjer. Rok za prijave je 3. kolovoza.

Studenti koji su završili bilo koji fakultet s relevantnim predmetima u trajanju od najmanje četiri godine mogu se prijaviti za talijansku stipendiju na IMT School for Advanced Studies u Lucci. Postoje dva doktorska programa u kojima se dodjeljuju stipendije: kognitivni i kulturalni sustavi te znanost o sustavima. Sve nacionalnosti i spolovi dobro su došli.

Dodjeljivat će se 36 punih stipendija, koje će biti jednako podijeljene na dva smjera. Ako ste završili neki smjer vezan za ekonomiju, inženjerstvo, fiziku, statistiku i drugo, možda je ovo pravi odabir doktorskog studija za vas.

Školarina se ne plaća, a za cijelo trajanje školovanja (u trajanju od tri godine) dobivat će se mjesečna stipendija. U sklopu kampusa hrana i smještaj su besplatni.

Zainteresirani i zainteresirane, požurite! Rok za prijave je 3. kolovoza.

Komentari na članak

Vezani članci

Lovely Quincies

Talijanski nastupi

Mlada domaća nada Lovely Quinces niže koncerte po Italiji

Novi niz od šest talijanskih nastupa Lovely Quinces počinje 12. prosinca u Rimu, a paralelno s koncertnim aktivnostima radi na novom studijskom izdanju.

Bundestag (njemački parlament)

Međunarodna parlamentarna stipendija

Stipendija od 500 eura za upoznavanje rada Njemačkog parlamenta u Berlinu

Mađunarodna parlamentarna stipendija omogućuje mladima sudjelovanje u Njemačkom parlamentu s ciljem upoznavanja njemačkog političkog sustava i ideja za oblikovanje demokratske budućnosti svoje zemlje.

Studentska diploma

Studiranje u inozemstvu

Sveučilište u Nizozemskoj dodjeljuje stipendije najuspješnijim studentima

University of Twente u Nizozemskoj dodjeljuje stipendije najuspješnijim studentima u generaciji, a prijave su otvorene od 1. listopada.

Malta, Gozo; izvor: https://unsplash.com/photos/h3VDyEgWZRs

Financijska podrška

Dijele se stipendije za školu antropologije na Malti; odabir kandidata ne ovisi o fakultetu i ocjenama

Ljetna škola antropologije „Off The Beaten Track” omogućit će 15 djelomičnih i potpunih stipendija za najkreativnije prijedloge istraživanja koja će se provoditi tijekom ljeta 2019. godine na otoku Gozo na Malti. Prijave se šalju do 5. siječnja.

Izvor: Flickr

Financijska podrška

Australija nudi stipendiran diplomski studij u području upravljanja vodama

Oduvijek ste htjeli studirati u Australiji? Do 1. 8. možete se prijaviti za stipendiju u području upravljanja vodama, u iznosu od čak 93 645 australskih dolara!