Poslijediplomski studiji

Italija nudi stipendirane doktorske studije u nadolazećoj akademskoj godini

Izvor: Tumblr

Talijanska škola IMT School for Advanced Studies nudi 36 punih stipendija studentima koji su završili neki srodni fakultetski smjer. Rok za prijave je 3. kolovoza.

Studenti koji su završili bilo koji fakultet s relevantnim predmetima u trajanju od najmanje četiri godine mogu se prijaviti za talijansku stipendiju na IMT School for Advanced Studies u Lucci. Postoje dva doktorska programa u kojima se dodjeljuju stipendije: kognitivni i kulturalni sustavi te znanost o sustavima. Sve nacionalnosti i spolovi dobro su došli.

Dodjeljivat će se 36 punih stipendija, koje će biti jednako podijeljene na dva smjera. Ako ste završili neki smjer vezan za ekonomiju, inženjerstvo, fiziku, statistiku i drugo, možda je ovo pravi odabir doktorskog studija za vas.

Školarina se ne plaća, a za cijelo trajanje školovanja (u trajanju od tri godine) dobivat će se mjesečna stipendija. U sklopu kampusa hrana i smještaj su besplatni.

Zainteresirani i zainteresirane, požurite! Rok za prijave je 3. kolovoza.

Komentari na članak

Vezani članci

Sveučilište DePauw

Institut za razvoj obrazovanja

IRO predstavlja mogućnosti studiranja uz stipendiju na prestižnom Sveučilištu DePauw

Na besplatnom obrazovnom savjetovanju predstavnik DePauw Universityja predstavit će Vera Scholarship, punu stipendiju za četiri godine preddiplomskog studija za kandidate iz Hrvatske.

Logo Erasmus+

4 milijuna ljudi će dobiti stipendije

Erasmus+ program za mlade

Za ovaj program osigurat će se skoro 15 milijardi eura, što je oko 50% više od proračuna za programe koji su se dosad provodili.

Krakow

Natječaj za stipendije

UNESCO nudi stipendije za istraživački program u Poljskoj

Stipendije se odnose na područja znanosti, inženjerstva i tehnologije na AGH Sveučilištu znanosti i tehnologije.

japan

„Vulcanus in Japan”

Studenti prirodnih i tehničkih znanosti imaju priliku živjeti i stažirati u Japanu besplatno!

Studenti najmanje četvrte godine studija prirodnih i tehničkih znanosti imaju priliku sudjelovati u programu „Vulcanus in Japan" gdje će se moći upoznati s japanskom kulturom, jezikom te radom u japanskim tvrtkama.

Isto

Sveučilište u Splitu

Edukacija i zabava očekuju studente koji se prijave na Erasmus+ stručnu praksu na Siciliji

U programu mogu sudjelovati osobe koje imaju ili su starije od 18 godina. Troškovi će im biti pokriveni, a uvjeti sudjelovanja isključivo su predanost, entuzijazam i želja za stjecanjem novog iskustva.